Ingen klimatnödsituation säger 500 forskare till FN

KLIMAT. Samma dag som Greta gjorde sitt närmast hysteriska framträdande i FN, så skickades ett brev till FN chefen. I brevet undertecknat av 500 forskare framhåller arr det är ingen fara på taket när det gäller klimatet!

Brevet och lista med alla undertecknarna nedan!

FjärranÖsternRedaktören undrar: om inte Greta “överdrev lite” när hon sa:

” Vi är i början av ett massutdöende – och allt ni kan prata om är pengar och sagoberättelser om ständig ekonomisk tillväxt. Hur vågar ni?

I över 30 år har vetenskapen varit kristallklar.”

Tidigare på bloggen: Det finns ingen klimatkris, vi är på väg mellan två istider…

LÄNK

De mer än 500 undertecknarna finns på listan nedan!

Undertecknarna

 

12 thoughts on “Ingen klimatnödsituation säger 500 forskare till FN

 1. Dom har inte sagt något på SVT Rapport om dessa 500 forskare, så det kan väl inte vara sant. (Förlåt, jag skojade bara) 🙂

 2. I massmordens Sovjetunion blev barn som angav anhöriga eller andra framhållna som “hjältar”.
  I häxeriprocessernas Sverige användes också barn flitigt som “vittnen”.
  Saknas vetenskaplig grund, bevis eller argument är det ett “smart” sätt att piska upp önskade stämningar!
  Barnen ska med sin oskyldiga framtoning övertyga.
  Det ska framstå som “ondskefullt” att ifrågasätta ett barn…
  Väldigt talande att PK-cancerns media inte på minsta sätt funderat på vilka som skapat, står bakom o betalar “Greta-kampanjen”!
  De spelar med ungefär som om hon varit en profet sänd av miljöguden!
  Den totala oförmågan att ta reda på fakta och tänka säger allt om dagens så kallade “journalister”… De är mer en imbecill fårskock än människor!
  PK-cancerns media är själva en sekt fullt i nivå med de allra sjukaste exempel!
  Inte första gången de boostar lögner!
  De spelade även med när barn tvingades av sina föräldrar att vägra äta o spela sjuka till stort lidande. Sverige var ensamt i världen att tro på dessa omfattande lögner. Nu när de vuxna barnen vittnar lägger PK-cancerns media locket på till 100%.
  PK-cancerns media är ett lögnens rike som borde kallas för en Mentalsjuk Självmordsekt!
  Med en korruption som inte hör hemma i ett modernt samhälle!

 3. Oj, nu kommer det att bli feta rubriker på blaskornas löpsedlar. Kvällens TV-nyheter kommer att domineras av initiativet och dess tyngd.

  Hade säkert varit fallet om vårt samhälle varit en frisk och sund demokrati.

  Alltså blir det tyst!

 4. I den forna mörka tiden var prästerskapet helt beroende av Djävulen, för förutan denne potentat var deras lära till ringa nytta.

  Idag är politikerklassen och globalisterna helt beroende av sin nyuppfunna djävul, för utan denne är deras trossatser till ingen nytta.

  Med andra ord om en religion eller annan trossats inte kan hota med helvete, lidande, dör och förintelse då har den inget att komma med och ingen kommer att bry sig om domedagsprofeterna.

 5. Äntligen! Ett stort antal mycket välrenommerade forskare tar bladet från munnen och tillbakavisar alla lögner och söker en saklig diskussion som baserar sig på fakta och inte på fantasier.

  Bland de svenska undertecknarna finns 11 professorer eller emeritii och ett antal PhD, bl a prof em Nils-Axel Mörner som är expert på havsnivåfluktuationer och har under 40 år har producerat fler än 600 artiklar, skrifter och rapporter, där de flesta är expertgranskade.
  http://www.klimatupplysningen.se/?s=Nils+Axel+M%C3%B6rner
  Sea Level Rise: “The Greatest Lie Ever Told”
  https://rogerhelmermep.wordpress.com/2009/05/03/sea-level-rise-the-greatest-lie-ever-told/

  Bland de amerikanska återfinns den mycket välrenommerade prof em. Richard Lindzen, f d MIT som har producerat över 200 vetenskapliga publikationer och böcker.
  http://www.klimatupplysningen.se/?s=Richard+Lindzen

  Det primära är inte vad det heter eller var de verkar men den forskning som de har utfört och som har resulterat i expertgranskade vetenskapliga publikationer. Dessa utgör fakta om sådant som är relaterat till klimatet men detta vill inte de flesta politiker ta del av. De tror i stället på sagor eller prioriterar sina egna inbillningar och ser också möjligheter till ännu högre skatteuttag. I synnerhet i Sverige där det invandringsindustriella komplexet har behövt och fortsatt kommer att behöva ofantliga summor.

  Initiativet till brevet är bra men jag är pessimistisk till att detta kommer att påverka FN som befolkas av likande mytomaner som våra politiker och där IPCC är ett FN-organ. Varenda myndighet i Sverige såväl som massmedia, företag och medborgarna är totalt indoktrinerade och hur det skall bringas rätsida på denna gigantiska bluff (att mänskligt genererad CO2 styr klimatet) är en gåta för mig. De dåraktiga svenska politikerna är bl a på god väg att ställa om landets system för energiproduktion till ofantliga kostnader för skattebetalarna.

 6. Klart att det inte råder någon nödsituation. De som det går nöd på är den styrande eliten som inte längre kan hota en kuvad befolkning med helvetet. Då försöker de då skapa och göra sken av ett stundande helvete. Helvetet de skapar är genom översvämning av moderna demokratiska stater med människor som varken är moderna eller demokratiska om jag uttrycker mig försiktigt. Sedan hotar de med både öken och översvämning samtidigt. Det lustiga i sammanhanget är att de ökande CO2-halterna får öknarna att blomstra eller i vart fall krympa.

 7. Man ska ju lyssna på forskarna säger lilla Greta, då gör jag det och det är alltså ingen fara.

  Men detta spelar ingen roll för klimatmaffian har redan bestämt agendan.

 8. Greta, fråga mamma hur hon vågar tala om ökad invandring till Sverige när hon inte inkvarterat flyktingar i eran mångmiljon lägenhet på kungsholmen.

Kommentera