Moderaterna har fel fokus…

INRIKES. Johan Forssell, Moderaternas rättspolitiske talesperson: ”Det kommer att bli svårt för den här regeringen att få bukt med gängkriminaliteten så länge Miljöpartiet sitter i riksdagen. Mitt intryck är att Miljöpartiet varit en bromskloss i de här förhandlingarna, säger Forssell, enligt SVT

Politikfakta

-Pettersson menar att det blir svårt att få bukt med några problem som brottsligheten, arbetslösheten, invandringen, miljön så länge miljöpartiet har något att säga till om, men moderaterna ska inte gnälla. Det var M som såg till att miljöpartiet hamnade i regeringsställning och förvärrade problemen med invandring och deras följdverkningar. Moderaterna har haft chansen att välja andra än MP.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Moderaterna har fel fokus…

 1. Miljöpartiet är säkert det värsta trauma som drabbat nationen Sverige sedan 1809 när ryssen krigade ner Sverige utanför Örnsköldsvik och erövrade hela östsverige.

 2. räkna ALLA spärrningar som bombdåd avsätt styrka och minst 20 år i fängelse för hot mot demokrati och räkna det som krigsbrott

  ge inte uppehållstillstånd till folk med terrorkopplingar eller tidigare kriminalitet – kräv intyg från hemlandet

  kontrollera alla som kommer in i sverige så de inte har vapen eller knark

  sätt gps boja minst 5 år för att frigivna från fängelse. Begränsa vart de får röra sig

  ge inte ut medborgarskap utan ställ krav på minst 10 års kriminellfri tid i sverige.

  Alla som har dubbla medborgarskap – dra in det svenska vid kriminalitet

  åtala och fängsla alla is massmördare i sverige – dra in medborgarskapet

  Jag har massa mer förslag…….

KommenteraAvbryt svar