Indonesien brassar på som vanligt


Varje år under augusti – September så bränns i Indonesien stora markområden för att röja av den för odling, främst för olje palmer. Palmoljan exporteras som ”ekologiskt – miljövänligt”, o används i många olika matproduckter, samt förståss till den ”miljövänliga” biodieseln”!  Man har räknat in över fyra tusen ”hotspots”.

I Malaysia har under torsdag fredag 296 skolor varit stängda, ungefär 1,5 milioner barn vart beordrade att stanna hemma. Idag meddelas att 57 skolor skall hålla stängt, måndag , tisdag.

LÄNK 

Att detta miljösvineri inte slås upp i Svenska media torde bero på att de just nu har fullt upp med att punktmarkera Greta!


3 responses to “Indonesien brassar på som vanligt

 • carokann

  Bara vi betalar extra skatt på plastpåsar, bensin och el så löser det hela problemet. 🙂

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Ge nu inte Greta för stor ära! sannolikare är att Västmedia, som ju är i huvudsak vänsterextremistiskt, stöttar islam, genom att inte peka ut islamska länder som syndare.

  Alltså, anledningen till att i huvudsak normala avröjningar med eld i Amazonas föranleder vänsterextrema media att go Bananas, är snarare att Brasiliens ledning har fått sunt förnuft och stoppar en massa subversiva vänsterprojekt, som hotar att undergräva Brasiliens (främst) inre stabilitét.

  Märkligt nog brinner det MER i Afrika, även i regnskogarna, men eftersom vänsterextremer och islamister inom dessa regioner är på väg att ta makten genom skapade inbördeskrig, så är västmedia tyst. De tystar alla tendenser till korrekt info. Nu är Afrika speciellt, då de stora stäpperna i östra halvan skulle försvinna om inte människan, som skett i 100000-tals år genom eldbruk, tuttar på gräset. Hela ekologin är där beroende av mänsklighetens eldbruk. Liknande eldbruk har idkats även i norden fram till ca 1750, därav har istället giftig gran tillåtits ta över ekologin. I Afrika skulle i annat fall djurvärlden bl a få mass-svält p g a sämre gräsväxt.

  Gilla

 • Jag

  och i absurdistan tar man ut höga skatter på allt, t o m plastpåsar och förbjuder plast-sugrör och rökning utomhus! dårarnas paradis tack vare sjuklövern

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: