Stäng

Indonesien brassar på som vanligt

Varje år under augusti – September så bränns i Indonesien stora markområden för att röja av den för odling, främst för olje palmer. Palmoljan exporteras som ”ekologiskt – miljövänligt”, o används i många olika matproduckter, samt förståss till den ”miljövänliga” biodieseln”!  Man har räknat in över fyra tusen ”hotspots”.

I Malaysia har under torsdag fredag 296 skolor varit stängda, ungefär 1,5 milioner barn vart beordrade att stanna hemma. Idag meddelas att 57 skolor skall hålla stängt, måndag , tisdag.

LÄNK 

Att detta miljösvineri inte slås upp i Svenska media torde bero på att de just nu har fullt upp med att punktmarkera Greta!

3 reaktioner på “Indonesien brassar på som vanligt

  1. Ge nu inte Greta för stor ära! sannolikare är att Västmedia, som ju är i huvudsak vänsterextremistiskt, stöttar islam, genom att inte peka ut islamska länder som syndare.

    Alltså, anledningen till att i huvudsak normala avröjningar med eld i Amazonas föranleder vänsterextrema media att go Bananas, är snarare att Brasiliens ledning har fått sunt förnuft och stoppar en massa subversiva vänsterprojekt, som hotar att undergräva Brasiliens (främst) inre stabilitét.

    Märkligt nog brinner det MER i Afrika, även i regnskogarna, men eftersom vänsterextremer och islamister inom dessa regioner är på väg att ta makten genom skapade inbördeskrig, så är västmedia tyst. De tystar alla tendenser till korrekt info. Nu är Afrika speciellt, då de stora stäpperna i östra halvan skulle försvinna om inte människan, som skett i 100000-tals år genom eldbruk, tuttar på gräset. Hela ekologin är där beroende av mänsklighetens eldbruk. Liknande eldbruk har idkats även i norden fram till ca 1750, därav har istället giftig gran tillåtits ta över ekologin. I Afrika skulle i annat fall djurvärlden bl a få mass-svält p g a sämre gräsväxt.

  2. och i absurdistan tar man ut höga skatter på allt, t o m plastpåsar och förbjuder plast-sugrör och rökning utomhus! dårarnas paradis tack vare sjuklövern

Kommentera

%d bloggare gillar detta: