Ensidigt fokus på asyl förvillar debatten

INVANDRING & MEDIA. Antalet ”spårbytare” från asylsystemet har ökat med flera hundra procent de senaste åren. Det är orimligt att ett nej inte betyder ett nej.

Det rör på sig inom migrationspolitiken. I veckan skrev civilminister Ardalan Shekarabi (S) ett uppmärksammat Facebook-inlägg där han varnade för att den ”extrema segregationen” har skapat ”ett allvarligt läge i vårt land”. Enligt Shekarabi måste vi därför hålla mottagandet av nyanlända på ”låga nivåer” framöver, skriver Anna Dahlberg på Expressens ledarredaktion.  

Det märkliga med den retoriska kapprustning som pågår är bara att den är så selektiv. Allt handlar om antalet asylsökande medan det är helt tyst om den utomeuropeiska invandring som tvärtom växer snabbt – arbetskraftsinvandringen. Sedan 2014 har antalet beviljade arbetstillstånd ökat med 70 procent. Totalt beviljades 41 065 uppehållstillstånd på denna grund förra året, varav anhöriga stod för 42 procent, läs hela ledartexten på Expressen.

-Pettersson vill inte hålla med Anna Dahlberg om att det är helt tyst om den utomeuropeiska arbetskraftsinvandringen. Jag har tagit upp den flera gånger. Sedan är det inte bara inom asylpolitiken det finns ”spårbytare”.

Anna Dahlberg som idag skriver relativt vettiga ledare har tidigare varit inne på ett helt annat spår. Inför valet 2010 skrev damen ”Rösta nej till hatet” idag skriver hon att Löfven måste ta ansvar för landet. Den så kallade journalisten har medvetet skrivit artiklar för massinvandring, nu skyller hon på andra. Den som lägger sin röst på Sverigedemokraterna röstar därför på en människosyn som gör skillnad på människor och människor och än finns chansen att stoppa främlingsfientlighetens intåg i demokratins högborg, skrev Anna Dahlberg valdagen den 19 september 2010 i ett försök att hålla Sverigedemokraterna utanför riksdagen.

Minns du Anna, när du och Expressen direkt lade er i valrörelsen i ”demokratins högborg”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Ensidigt fokus på asyl förvillar debatten

  1. När man läser artikeln om hur asylsökare byter spår och blir arbetskraftsinvandrare inom städning och som personliga assistenter och pizzabagare, får ta hit alla sina släktingar, byter tillbaka mm mm inser man att den som får avslag på asylsökan VÄLJER SJÄLV om han ska stanna eller åka hem, och vi fattar ju vad han väljer. Mer än nånsin tappar man hoppet att kunna stanna kvar i Sverige nu…😧. Några partiöverskridande överenskommelser om brottsligheten är plötsligt helt betydelselöst.

  2. Det största problemet nu är den hysteriska klimatdebatten som tar bort fokus från den enda stora frågan : Okontrollerad invandring av analfabeter från medeltida kulturer som inte är kompatibla med ett demokratiskt samhälle. Detta är ingen slump utan en medveten vridning av fokus. Pk-idioterna är helt desperata och vet inte hur de ska vända sig nu

  3. De import-kriminella rashatarna VILL leva segregerat! Med arbetsvilja och studier kan alla efter några år själva välja var de vill leva oavsett hudfärg.
    Det handlar om inställning!
    S är sannolikt ute efter att skänka hus gratis åt import-kriminella?
    Något som då ganska omgående kan säljas vidare med stor förtjänst!
    S ”utbildar” nyanlända i att de är ”Utsatta Grupper” o chanslösa pga av Svenskars ”rasism”.
    Något som yrkeskriminella inte är sena att plocka upp som alibi för grova brott mot de med ”fel” Svenska rastillhörighet…
    S har skapat Import-kriminaliteten!
    S är personligen ansvariga för mord, rån, stölder, hot, utpressningar, och våldtåkter med tusentals oskyldiga människor!
    Polisen häpnar när kriminella på dålig Svenska rapar upp Marx Klasskampsteori som motiv till deras val av brottsoffer med ”fel” Svenska rastillhörighet… Det första som Myndighetsvänstern ”utbildar” dem i…
    Borde absolut kriminalisera medlemskap i S, Mp och V för att få stopp på brotten!

    • Momsen på MSM borde höjas till 600%. Att den ensidiga propagandan ens finns i ett ”fritt” land är en gåta för mig och säkert många andra.

KommenteraAvbryt svar