Stäng

Anders Lindberg vill skapa ett nytt debattklimat hos andra…

NÄTHAT. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg är igång igen, denna gång om samtalstonen på nätet. Anders ber till och med om ursäkt lite grann men sedan kommer det.

”Det finns en ton i debatten av att alla är ”lika goda kålsupare”, att det inte är någon skillnad på exempelvis vänstersajten Politism och hatsajten Avpixlat. Eftersom alla enkelt kan läsa sidorna på nätet och konstatera att detta inte är sant är jämförelsen faktiskt helt obegriplig…

Detta oroar mig, för just ”lika goda kålsupare”-argument är så attraktiva för de som inte vill ta ställning. Men det vi ser i hela västvärlden, och i Sverige, just nu är något annat.

Problemet med de hatsajter och nätarméer som byggs upp av högerextrema krafter är inte bara att de brister i god ton utan att de systematiskt trakasserar, hotar och tystar motståndare. Och att de medvetet sprider lögner”, detta i gårdagens Aftonbladet

Herr Lindberg är Aftonbladet politiske chefredaktör men uppmaningen om ett bättre debattklimat verkar inte gälla honom själv, hans redaktion, Aftonbladet eller vänsterrörelsen. Bara dem han kallar högerextrema och det är nästan alla.

-Pettersson har saknar dock informationen om när Stefan Löfven avstod Almedalen för att det var för elitistiskt och åkte till USA och festade med Kennedys och amerikanska dollarmiljardärer. Nedan ett mycket kort sammandrag av Aftonbladets debattklimat.

 

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

6 reaktioner på “Anders Lindberg vill skapa ett nytt debattklimat hos andra…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: