Hycklaren

VALET 2018. Stefan skrev tidigare idag om hycklarna i ”Grön ungdom” så jag ska koncentrera mig på en annan hycklare. Socialdemokraternas partiledare och statsminister i övergångsregeringen, Stefan Löfven. 

Ni vet den Stefan som i somras avstod från Almedalsveckan för att den var för elitistisk och i stället reste till den i USA närmast kungliga familjen Kennedy för att delta i bröllop, som av många betraktas som som sommarens hetaste fest i USA där Löfven med fru festade i Hyannis Port med amerikanska dollarmiljardärer.

Nu säger Hycklaren Löfven att han har Sveriges bästa för ögonen och inte ens tar egen julledighet medan han noterar att vissa partiledare åker till Thailand.

Löfven som är ledare för världen första och enda feministiska regering borde uppskatta att Åkesson (SD) har tagit pappaledigt med fästmö och son.

Hela valrörelsen sade Löfven att Sverigedemokraterna var ett parti med nazistiska rötter och han inte skulle prata eller förhandla med dem. En normal människa borde vara glad om ”nazisten” är i Thailand men Löfven är inte normal…

Envist låter det:

 • Prata inte med SD
 • Förhandla inte med SD
 • Gör er inte beroende av SD
 • Ge inte SD inflytande för då kommer de att bygga nya Auschwitz, Bergen-Belsen, Buchenwald och liknande dödsläger över den svenska landsbygden säger Löfven med lite olika ord.

Är Löfven korkad? Varför ska Åkesson stanna i sandlådan och leka med dem som inte vill leka med honom. Bättre att var med familjen på stranden…

-Pettersson vill inte vara elak men hittills har det inte gått så bra för dem som inte samtalar med representanten för drygt en miljon svenskar. Herr Löfven kanske skulle ta lite julledigt och åka efter Åkesson, ta ett par drinkar och fundera…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

11 thoughts on “Hycklaren

 1. ” Sveriges bästa för ögonen” Löfven är en fullblodssocialist och hans syn på vad som är det bästa för Sverige är grovt förvrängd och färgad av hans politiska socialistiska ideologiska tillhörighet som går ut på att härska genom att söndra.
  Löfven borde väl tacka Åkesson för att Sd ledamoten i Kramfors hjälpte socialisterna att lägga ner Sollefteå BB och sjukhus.S hade aldrig fått igenom sitt nedläggningsbeslut om inte Sara Seppelä Sd ledamoten i Kramfors lagt ner sin utslagsgivande röst då det stod oavgjort i omröstningen till S fördel och nedläggningen kunde genomföras.Två gånger till och med la sig Sd platt för S beslut att lägga ner BB och sjukhuset i Sollefteå.Sd vill profilera sig som ett sjukvårdsparti,jojo det låter fint det men handling väger tyngre än bara massa ord.

  • Tack för den upplysningen !!!!
   Behövs nya representanter för Sd i Västernorrland helt tydligt !!!
   Fast alla behöver veta att V genom Jonas Sjöstedt varit och ”värvat” röster på Sjukhuset i Sollefteå,
   stora reportage i lokal tidningen och lokal media om detta !!!!!!!!!!!!!

 2. Här trampade Löfven över. Åkesson gick i väggen efter förra valet och fick vifta med vit flagg, men kom mot alla odds tillbaka och jag förstår att han inte vill upprepa pärsen utan ta igen sig.

 3. Joru, Stefan Lööf nu ”kastar Du sten i glashus” !!!!
  Å skyll inte på att du är ”naiv” vilket också betyder BARNSLIG !!!!
  För Du har ju varit förnumstig att inte bli far !!!!!!
  Vilket inte är underligt ………….

 4. Ja den ”barnlöse” vill väl helst att ”skatteslavarna” skall stanna hemma med sina barn när man är pappaledig.

  Detta p.g.a klimathysterin ,hycklaregot själv flög garanterat First Class till bröllopet i USA.
  Ca 25ggr större klimatavtryck än att färdas i economic class.

  ”Allt mitt är mitt,även ditt är mitt”
  //S

  • Det ryktas en hel del om att Löfven inte duger alls till att svetsa ens.Svetsning är inte så lätt som en del tycks tro.

   • Jag vet. Det var därför Löfven bytte yrke. Vilken idiot som helst kan bli politiker.

 5. De enda av våra företrädare som har tillhandahållit koncentrationsläger i vårt land, är såssarna. Tage Erlander och Gustav Möller var de mest ivriga förespråkarna. Således ett parti med mycket illaluktande rötter.

 6. Hade jag skött mitt jobb lika illa som den här pajasen, så hade jag fått sparken för länge sedan!!!

Kommentera