Invandrarkriminalitet


INSÄNDARE Till Linda Snecker, rättspolitisk talesperson för V och Johan Forsselle, M

Såg dig häromdagen i Aktuellt när du debatterade ungdomskriminalitet med Johan Forssell, M. Igår den 19-9 såg jag också Uppdrag granskning som i stora drag handlade om den tungt kriminelle Hassan.

Politikfakta. Linda Snecker (V).

Måste konstatera att dina synpunkter i Aktuellt var det mest vämjeliga jag hört. I princip så tog du ju helt och hållet parti för sådana drägg som denne Hassan och hans kompisar.

I UG så visades ett par sekvenser från Hassan och hans kompisars eskapader när man misshandlade personer vid deras bilar för att komma över nycklarna och på så sätt kunna försvinna med bilen. Detta hade Hassan gjort ett flertal gånger.

Jag önskar av hela mitt hjärta att du en dag skall bli utsatt för samma sak när du tankar din bil för då kanske du ändrar uppfattning angående din inställning för dessa invandrade mångkulturella kräk.

Eftersom huvuddelen av all grov kriminalitet som sker i Sverige idag tydligen utförs av mångkulturella vildar komna från i huvudsak MENA – länderna så finns det bara ett sätt att lösa detta och det är att sådana som Hassan med omedelbar verkan tillsammans med hela familjen skall återförpassas tillbaka dit därifrån dom en gång kommit. Och det oavsett om dom har hunnit bli svenska medborgare eller inte.

Hur länge till tycker du att Hassan skall få terrorisera det svenska samhället och hur många miljoner till tycker du att han skall få kosta oss skattebetalare?

I UG så berättade en livsmedelshandlare att han och hans personal hade blivit rånade under knivhot och han kände igen rånarna och uppgav deras identitet till polisen. Efter förhör så släpptes tydligen förövarna på sedvanligt sätt och nästa dag så var dom tillbaka och handlade i samma butik som dom hade rånat dagen innan. Hur tror du att man skall kunna få bort dessa individer från brottets bana när det går till på detta sättet?

Hassan och hans familj och liknande primitiva mångkulturella invandrade varelser borde för länge sedan ha skickats tillbaka dit därifrån dom har kommit för att där kunna använda sig av sina våldsbejakande kunskaper i allehanda brott. Detta förfarande är det enda sättet att sätta stopp för den utveckling som sker i landet vad det gäller grov invandrarkriminalitet. Dessa kräk drar sig tydligen inte ens för att på öppen gata skjuta ihjäl en kvinna med sitt barn i famnen.

På lättförståelig svenska som kanske även du begriper så kan detta sammanfattas så här : SKICKA TILLBAKA SKITEN DIT DÄR DOM HÖR HEMMA !!!

Till sist så kan du väl höra av dig om du har den stora lyckan att få träffa på Hassan och hans polare någonstans och få ta del av deras våldskultur och kunskaper i hur man t ex skaffar sig en dyr sportbil utan att behöva anstränga sig med att behöva spara ihop till den på samma sätt som killen berättade att han fått göra i åratal för att kunna köpa sin drömbil som Hassan drog iväg med och körde mot trafiken i tvåhundra kilometers hastighet på motorvägen.

Det hade skänkt mig stor glädje att få höra att du har fått ta del av din och ditt partis invandrings och flyktingpolitik på samma våldsamma sätt som många andra svenskar fått göra.

Om du på något sätt känner dig kränkt eller kanske känner dig hotad av ovanstående rader så tycker jag att du skall göra en anmälan till någon lämplig myndighet. Väljer du att gå till polisen så skall du nog inte räkna med någon snabb behandling eftersom dom har mer än nog av att behandla Hassans och andra invandrade dräggs gärningar.

Till sist en eloge till Johan Forssell , M , för hans medverkan i Aktuellt.

Hälsningar, dock ej vänliga från Sandor Herold, invandrare boende i en av dom städer, nämligen Malmö, som du och ditt parti förvandlat till ett mångkulturellt träsk.

Om Linda Snecker på bloggen…

Linda Snecker (V) vill ha hårdare straff när hon själv drabbas, inte annars…


27 responses to “Invandrarkriminalitet

 • Realist

  Ett Ytterligare tydligt bevis på ”kriminalitet” på ”hög nivå” i en liten kommun i Norrlands inland !!
  Läs detta och begrunda, troligen sker detta över hela ”landet” !!!

  https://nyheteridag.se/kostnaderna-for-skyddat-boende-i-solleftea-skenar-nu-kommer-hotet-fran-hela-familjer-och-klaner/

  Gilla

 • blabaris

  uppfostringsresor tillhemlandet verkar funka

  Gilla

 • Maja

  Våldet mot mannen som blev bestulen på sin bil var hemsk.När de intervjuade honom verkade han inte särskilt chockad.
  Ursäkta mig men fick en känsla att han inte ville trampa de kriminella på tårna, han kanske rent av röstar på de partier som vill ha krig och elände.
  Eller så var han rädd för att säga sitt hjärtans mening , rädd för replissarier.

  När en person är filmad och alla ser hur illa de behandlar en ensam person ,skulle det där ha gett i vilket annat land som helst minst 5 år i fängelse.
  och den nonchalanta attityden som hassan visade talar om hur illa ställt det är i landet.
  Min väninna va ensam på en avsides bensinmack.Hon har en miljondollar bil och såg ,hur en Audi med släckta lampor närmade sig hennes bil.
  Hon öppnade bakdörren och ut kom hennes härlig hund.
  De två som troligen ville råna hennes bil stack fort som fan och det var lika bra, hunden är en riktig kompis när det gäller.

  Tänk på att nästa gång kan det drabba dig!

  Gilla

 • Tony

  Linda Snecker är precis så korkad som hon låter, därför
  passar hon in i storhycklaren Jonas Sjöstedts Team..

  Gilla

 • Tony

  Vem har frågat efter vad vänsterkommunisterna vill ??

  Gilla

 • rune

  Ge åldersrabatt på ”bolagsinköp” istället så blir alla nöjda. 🍺 🍹

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vänsterpartisten Linda Snecker är i rätt parti.

  Ett arbetarparti kallat V som stödjer denna regerings politik. Är nog de falskaste jag har sett på år och dag, i att svika sina väljare.

  Sakpolitiskt hade vänsterpartiet och deras väljare fått ut mer om man hade tryckt rött i omröstningen, för denna regering. Som man nu godkände med den gula knappen.

  Gilla

 • Weronica Selby

  Du ar saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa d…………….a bra Sandor

  Gilla

 • Thor

  Kommunisterna vill krossa det svenska samhället för att få chansen att införa diktatur. Därför gillar de Hassans kriminalitet. Synd att de får så mycket mediautrymme, de borde tigas ihjäl.

  Gilla

 • Olof.p

  Hon fiskar bara röster hos de kriminella.

  Gilla

 • ossie

  Ett vackert yttre men ett inre som luktar av röta. Fy faan för denna hycklande kommunist.

  Gilla

 • Tore

  Det enda sättet dom här korkade unga kvinnliga sk politikerna kan vakna upp ur sin verklighetsfrånvaro, är en rejäl gruppvåldtäkt.

  Gilla

 • Billy Boy

  Tips från Linda Sneckers partiledare …

  Bild från jamstalldhetsfeministern.wordpress,com

  Gilla

 • Ståfräs

  Idioten Linda verkar tro att ett handhjärta hjälper mot kriminella.

  Gilla

 • SVENSK

  Om livstidsstraff ska avskaffas måste dödsstraff införas!

  Gilla

 • Laura

  ”Jag önskar av hela mitt hjärta att du en dag skall bli utsatt för samma sak när du tankar din bil” – verkligen!!!

  Gilla

 • ruben

  Att skydda allmänheten ska alltid prioriteras före rabatter oavsett hur unga gärningsmännen/-barnen är. Straffrabatterna är ett feltänk i de flesta av brotten eftersom det aldrig tar hänsyn till allmänhetens säkerhet. En allmänhet, som består av fler minderåriga och unga barn dessutom.

  Gilla

 • Maya

  En godhetsapostel med tomtar på loftet får utgjuta sig i statstelevisionen.Nu väntar vi bara med spänning på vad man kommer fram till för lösningar på våldspiralen som ökar för var dag.Kanske dessa förhärdade brottslingar får gå på någon kurs så dom lär sig se sina brott ur genusperspektiv ?? Obs ironi….

  Gilla

 • runar

  hm lilla damen e både blond o vänsterpartist säger väl allt tycker jag

  Gilla

  • rune

   Vad har Systeminköp med straffålder att göra ?
   Det handlar om två vitt skilda saker.

   Gilla

   • Thorsten Schütte

    Ju, det måste råda symmetri mellan plikter (här strafflängder) och rättigheter (här systemåldern). Både ungdomsrabatten och systemåldern rättfärdigas med samma argument i debatten: hjärnans utveckling.

    Gilla

  • Bosse S

   Hur kan hjärnan vara tillräckligt utvecklad för att välja en regering, men inte tillräckligt utvecklad för att handla på systemet?

   Gilla

   • Thorsten Schütte

    Det är just sådana frågor som gör åldersgränser till ett plockepinn på väg att rasa. Petar man på en pinne kan hela bygget rasa.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: