SVT utsattes för stening i Uppsala

BROTTSLIGHET. Två medarbetare på SVT Uppsala utsattes för stenkastning i går kväll. Teamet var på plats i det invandrartäta Stenhagen väster om Uppsala för ett reportage om planerna på ett islamiskt center i området, rapporterar SVT

Det var vid 19-tiden i går som SVT:s team träffade två representanter för Dawastiftelsen, som äger marken intill Stenhagsvägen där de vill bygga en föreningslokal.

När gruppen gick in i skogsdungen där centrumet ska byggas, för att filma en intervju, landade flera större stenar intill dem på marken.

När SVT-teamet återvände till parkeringen så var en av bilarna saboterad – en stor sten hade kastats in i bakrutan och däcken var uppskurna.

SVT mötte bland annat Dawa-stiftelsens ordförande Md Atique Ullah som är dömd till tre månaders fängelse för barnmisshandel i samband med Ullah under flera års tid har utsatt sina barn som var under tio år gamla för misshandel i samband med att han tvingat dem till koranläsning.

Dawa-rörelsen är kända som extremister, de har bland annat anklagats för att rekrytera terrorister åt IS.

Extremister rekryterar genom Dawarörelsen

Om Dawarörelsen på bloggen

Kvinnor är inte välkomna på Dawa-event. Varför är Dawa-rörelsen välkomna i Uppsala och Sverige?

-Pettersson säger som Najal Elias, en kvinna som tvingats fly från på Irak att hon är kristen – Varför måste det byggas en moské till? 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “SVT utsattes för stening i Uppsala

 1. Det vänsterextrema SVT har naturligtvis förståelse för dessa stackars missförstådda och orättvist behandlade mångkulturella stenkastare !

 2. Vänsterextrema SVT har naturligtvis förståelse för dessa stackars utsatta och orättvist behandlade stenkastare som ska rädda Sverige framöver från undergång !

 3. Det var inte stenar som regnade, det var kompetensregn som fortsatt sen 2015 enligt SVT. Dom ska tiga och bara njuta över denna trevliga mångkultur.

 4. Skadeglädje är ordet.Sedan undrar man ju hur man inte ser och hör skillnaden mellan knytnävsstora stenar och kottar ?

 5. Det är ju detta dom vill ha. Nyttigt med ett studiebesök i verkligheten. Detta har polis och ambulanspersonal haft i flera år nu. Ni har röstat för detta så gnäll inte nu

 6. Vännerna mötte sin vänner….Och så blir de överraskade av utfallet !!
  Detta mötet lär de inte sända ut i sin propagandakanal…. Allan Achba !

 7. Dawa-rörelsen är välkommen i Uppsala pga befolkningen i Uppsala har röstat För sånt i Riksdagsvalet.
  Precis som att dom har röstat För åldringsrån, attackvåldtäckter och massinvandring.
  Det är bara att kolla
  Uppsala Kommunval 2018 :
  S 25%, M 17%, V 10%, C 9.5%, L 9.3%, MP 7.1%, KD 7.1%, FI 2.1%, —–>SD 9.1%<—–

  Det bor alltså ca 90% vänster-extremister med Rätt värdegrund i Uppsala…..

  Betänk hur många av dom, i rollen som lärare, som dagligen propagerar För feminism, HBTQ, massinvandring, genus, islamism och allas lika värde på Univ. i Uppsala

 8. Hörde i dag att staten betalar 350 000 kronor för folk som åker utomlands för att lära Koran.
  Hur mycket fusk som helst har konstaterats, men säkerligen har inte betalningar stoppats.
  Någon som vet mera om detta?

 9. tycker det är rasism av svt att anklaga muslimer. Har svt islamafobi???

  Det kan lika gärna varit klimataktivister som var emot klimat mördarbilen…..

  Varför cyklade inte svt dit? ? ? ?

Kommentera