Reinfeldts oseriösa svar

INVANDRING. 1975, var året då Sveriges väg utför började och grunden till dagens samhälle lades, sedan har det fortsatt utför för att fullständigt urarta när Fredrik Reinfeldt fick makten 2006 och sedan hans migrationsuppgörelse med Miljöpartiet 2011. 

Vi fick enorma ökningar av gruppvåldtäkter, överfallsvåldtäkter, dödsskjutningar, sprängningar, bilbränder, gängrån av minderåriga, med mera, tryggheten och tilliten har försvunnit i stora delar av vårt land.

Inte blev det bättre då Löfven och hans gäng fortsatte Reinfeldts politik.

Nu säger politikerna att det är dags att stoppa galenskapen men än idag vill de inte koppla brottsligheten till massinvandringen och ett parti får inte vara med i diskussionerna.

Sverigedemokraterna har i decennier varnat för den våldsutveckling vi ser i Sverige idag i spåren av en ytterst oansvarig massinvandring. Jimmie uppmärksammade Fredrik Reinfeldt om detta i Riksdagen år 2013 och Reinfeldts oseriösa svar visar tydligt varför det ser ut som det gör i Sverige och fortfarande vill inte S, MP, V, C, L, M och KD diskutera den verkliga anledningen till problemen.

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, sjukvården, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

Och många av dagens politiker och journalister är lika nonchalanta och oseriösa som Fredrik Reinfeldt.

-Pettersson tycker det är dags att Reinfeldts lärjungar, Kristersson, Svantesson, Billström och de andra på allvar tar avstånd från Reinfeldts vettlösa politik och ber om ursäkt för sin medverkan och garanterar att Reinfeldts inflytande idag är noll. Fast Reinfeldt har rätt, det är inte invandrarnas fel. Ansvaret har de politiker som tillåtit bidragskranarna locka hit migranter som rest genom mängder med fredliga länder…

Sedan undrar jag hur länge Jimmie Åkesson ska orka, han har varit ständigt mobbad och påpassad, partiledare sedan 2005 och familjen 50 mil bort.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Reinfeldts oseriösa svar

  • Det är inte så konstigt. Jag blir själv spyfärdig när jag hör talas om denna Amöba som med sitt vackra tal ”Öppna era PLÅNBÖCKER.öppnade för ett muslimsk samhälle i Sverige, där det är så att de Svenskar som finns kvar i Sverige inte har någon som helst yttrandefrihet och får definitivt inte säga något som kan uppfattas som stötande hos vår gyllne gäster utomjordingarna.

 1. Finns ingen jag avskyr mer än denna rikspsykopat, skulle lätt ta ett par år i finkan bara jag fick ge han en blåklocka…..eller två.

 2. Som enda opposition bör inte jimmie beblanda sig med avskummen som styr landet mot avgrunden.
  Det lönar sig i längden.

  • Jag tror att Jimmy är glad som slipper att vara med i den CIRKUS som 7-klövern kallar disuktion om gängkriminalitet, men som i sanningens namn handlar om fina middagar med mycket fina spritsorter.

 3. Läs Peter Krabbes blogg, med länkar, där det framgår att FR inte var den första att svika det svenska folket. Avtalet som en följd av Barcelonaöverenskommelsen undertecknades 1995 , för Sverige, av utrikesminister Mrs. Lena HJELM-WALLEN

 4. Fredrik Reinfeldt sa 2014 på Gotland att svenska folket skall:
  Öppna era hjärtan, och sen gav han bort makten bara för att han inte vill prata med ”rasistpartiet” som fått nästan 13% till en som fortsatte på den inslagna vägen.
  Själv slutade FR med politiken och 10 dubblade sin lön.
  Fy fan skäms med er alla i 7klövern

  • Han köpte även hus i skärdgården istället för i Skärholmen. Han vill inte på något sätt leva med konsekvenserna av sin egen politik.

   • Han flydde Täby när kommunen tog emot 0.3 % av flyktingar och sedan tvingades ta emot som alla andra kommuner.
    Nu lider Täbybor av hans politik.Det kryllar av svarta.

 5. Jimmie ska ha en stor eloge som orkar med alla dessa påhopp och vuxenmobbningen han utsätts för varenda dag från ALLA håll !!

 6. Sverige tillhör svenskarna,båda etninska svenskar och invandrare som har blivit svenskar genom hårt arbete och anammar svenska seder och bruk.Resten är bara blaha blaha.

 7. Visst är det fantastiskt…Ett litet 4%-parti dikterar villkoren för de övriga hålögda marionetterna. Samtidigt som landets näst största parti, med hjälp av DÖ och JÖK !!!!!, hålls utanför allt inflytande. Visst är det fantastiskt…

   • Jag tror inte jag vet.
    Det är det här Svensken röstat för, tror du på fulla alvar röstresultatet är manipulerat?
    Det här är Svensken hur jävligt det än är.

   • 7 klöverröstare är majoriteten av Sveriges befolkning.
    Svensken är tyvärr tillvardags en idiot.

Kommentera