Tre knivbeväpnade män rånade man på skor och tröja


BROTTSLIGHET. En man i Halmstad blev tidigt på söndagsmorgonen rånad på sin tröja och skor. Tre personer jagas för rånet. Rånet inträffade på Gamletullsgatan, skriver polisen på sin hemsida.

Från Expressen vid ett annat tillfälle.

Larmet kom in klockan 06.02. Mannen ska ha blivit hotad med kniv av de tre männen som efter att ha hotat till sig mannens tröja och skor försvann från platsen. De var ännu vid åttatiden på morgonen inte gripna. Det är inte känt om mannen skadades fysiskt.

23.15 Lilla Edet, personrån
I Lilla Edet har en kille i 15-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En man har hotat honom med ett pistolliknande föremål och en kniv och tilltvingat sig telefonen. Rånaren var maskerad med en vit mask. Inga personskador och ingen gripen. Polisen har skrivit en anmälan om rån.

00.00 Göteborg, trafikolycka
Två bilar som frontalkrockat på Bergsjövägen, fem personer till sjukhus med ambulans. Oklara skador. Rejält förstörda bilar, bärgas från platsen. En anmälan om grov vårdslöshet i trafik har upprättats.

01.39 Stenungsund, personrån
I närheten av järnvägsstationen har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin klocka. En annan man har hotat honom med en kniv och tvingat till sig klockan. Därefter försvann rånaren till fots. Ingen gripen.

01.53 Gullspång, rattfylleri
i Gårdsjö stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 25-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

03.10 Göteborg, stöld
På Kungsportsavenyen blir en person bestulen på sin mobiltelefon genom en fickstöld. Strax därefter kan polisen gripa en man i 40-årsåldern på Vasagatan misstänkt för grov stöld.

03.38 Alingsås, mordbrand
Brand i pizzeria på Prästerydsvägen. Polis och räddningstjänst har gjort bedömningen att branden är anlagd och betraktar det som mordbrand. Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. Hundpatrull har varit på platsen men inte hittat något.

06.02 Halmstad, personrån
På Gamletullsgatan har en man blivit rånad på sin tröja och sina skor. Tre andra män har hotat honom med en kniv och tvingat av honom tröja och skor. Därefter försvann de från platsen och är inte gripna.

-Pettersson säger att ovanstående bara är lite smågodis från västra Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Tre knivbeväpnade män rånade man på skor och tröja

 • villervalle03v

  Man behöver inte ha mycket på sig nuförtiden, för att bli rånad.

  Gillad av 1 person

 • blabaris

  Köpa begagnade kläder ? NEEEEEEJJJJJJ

  råna kläder och använda dem ? JAAAAAAAAAA

  Fattar inte varför media skriver offentliga ”hån inlägg” som varför vill folk råna folk på begagnade kläder när myrorna redan finns……

  Gilla

 • Stenbock

  https://imgl.krone.at/scaled/1982728/v812ecc/630×356
  Minns ni när ”de stackars MENA-baaarnen” anlände ??
  Nu är det dags för nästa invasion.Denna gång är det Afrikanska niggrar i olika kulörer,som är ute o. reser. I gårkväll gjordes ett fynd av en grupp sådana,som sökte sig till Österrikes sydgräns. Det märkliga var att när polisen kontrollerade dem på tåget strax före gränsen,hade de dokument som visade vilken stam de tillhörde. Vid kontrollen i Österrikes saknade dessa !!! (tyder på att smugglarna återanvänder dem,för nästa inkräktare)
  Nigger som nigger de ser ju i våra ögon,likadana ut.
  Därför blev det endast ett kort besök innan återfärd till Italien.

  Gilla

 • Billy Boy

  Novus senaste opinionsmätning betr. allmänhetens syn på tryggheten i Sverige (Publicerad fredagen den 13:e september, 2019)

  En av frågorna löd: Tror du att barnen i Sverige idag kommer att växa upp till ett bättre eller ett sämre samhälle än idag?

  Svar:

  Bättre: 28 procent

  Sämre: 59 procent

  Vet inte: 13 procent

  Läs gärna mer på länken nedan om trygghetsmätningen som Novus gjort:

  https://novus.se/blogginlagg/28-ar-mycket-otrygga-med-det-politiska-ledarskapet/

  Gilla

 • Maja

  Någon har skjutit från en bil i Södra länkens tunnel i natt.

  Gilla

 • Tony

  När får polisen möjlighet att kropps vissittera på gator o torg
  av personer som dom misstänker som bär detta vapen,
  det verkar som alla bär på kniv idag

  Gilla

  • Stenbock

   Sådant infördes på försök vid vissa T & S-Bahnstationer I Berlin tidigare i år. Ooootroligt vad mycket de beslagtog i form av vapen,knivar,knogjärn och diverse annat….
   Än bättre vore om de skickade hem drägget till sina hemländer !

   Gilla

  • Maja

   Larmbågar och väktarna att kolla vid ingångar till T banan som på flygplatser.Dyrt med effektivt.
   Otroligt vilka mängder med pengar vi tvingas att satsa på utlänningar .Filipstads kommun betalar 30 miljoner i socialbidrag i dag. med de pengar hade vi kunnat gör mycket bättre satsningar.
   Sätt tak för socialbidrag typ ett år max.

   Gilla

 • andkan

  Låter lite, men är väl ändå bara ett axplock. Å andra sidan så skulle polisen behöva en tabloid för att skriva ner allt vad som hänt under natten.
  När man trodde botten var nådd så rånas folk på tröja och skor. Kan de gå lägre? Strumpor och kalsonger?

  Gilla

 • Tore

  Vi kan starta en insamling till dig så du kan lämna Sverige och Sverige slipper en svammelpelle till.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Som Steffe säger, Sverige är tryggt !!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: