Domstol slår fast: Förre Landskrona-imamen är en säkerhetsrisk och ska utvisas, men…

ISLAM. Säpo har pekat ut den salafistiske imamen Fekri Hamad som säkerhetsrisk som ska utvisas. Nu fastställer Migrationsöverdomstolen att han utgör ett hot och ska förpassas ur landet på livstid – men slår samtidigt fast att utvisningen inte kan verkställas.

Därmed avgörs den förre Landskrona-imamens öde av regeringen.

Twitter

Om Fekri Hamad på bloggen…

-Pettersson har svårt att förstå den svenska lagstiftningen. Imamens säkerhet väger högre än svenska medborgares säkerhet. Det svenska rättssystemet är som det politiska en fars…

Anders Gustaf Dalman vart tog du vägen? 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Domstol slår fast: Förre Landskrona-imamen är en säkerhetsrisk och ska utvisas, men…

  1. Så länge kontraktet, som våra LANDSFÖRRÄDARE,
    socialdemokraterna, skrev med muslimerna 1999 gäller
    kan de inte utvisa den där individen.

    Pettersson har publicerat kontraktet många gånger, men
    vi, alla sverigevänner, måste hjälpas åt att få alla andra
    att förstå hur stort LANDSFÖRRÄDERIET är!

  2. Alla som man nu inte vill utvisa borde istället placeras på någon ö längst ut i havsbandet. Och där ska de sen få vara tills de själva lämnar landet frivilligt.

    I ett demokratiskt land borde det vara en självklarhet att man månar om den egna befolkningens säkerhet än sådana invandrare som begår brott eller på annat sätt utgör en fara för befolkningen.

    Som det är nu skrattar de ju åt oss.

  3. EU-domstolen: Sverige måste ändra sina regler för omedelbar verkställighet till sidans topp

    Asylprocedurdirektivet innehåller en möjlighet att avvisa en asylsökande med omedelbar verkställighet, dvs utan rätt att stanna kvar för att överklaga, om personen kommer från ett ursprungsland som definierats som säkert.

    För att avvisa en person som åberopar skyddsskäl med omedelbar verkställighet krävs att staten har infört en lista över säkra länder. Migrationsverket har redan publicerat en rättslig kommentar där det framgår att så länge Sverige inte infört bestämmelsen om säkert ursprungsland så får en asylansökan inte definieras som uppenbart ogrundad på grund av otillräckliga asylskäl.

    Avvisningsbeslut av det slaget som väntar på domstolsbehandling kommer att inhiberas. En person som inte åberopar några skyddsskäl alls fortfarande avvisas med omedelbar verkställighet.

    Så sverige är det enda landet i EU som inte har en lista på säkra tredjeländer.

    Då vi ger bort 52 miljarder i bistånd varje år så lär det inte vara svårt att ställa krav på massa biståndsmottagar länder att ta emot folk.

    https://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/TXT/?qid=1533139026445&uri=CELEX:62017CJ0404

  4. det är bara bullshit att han inte ”kan” utvisas. Kan man inte utvisa till ursprungsland så SKA man utvisa till ett tredjeland har EU domstolen slagit fast. Sverige är det enda landet i EU som INTE följer detta.

    • Linda Isacson:
      Utan att kunna de lagar o. regler som du visar på,upplever jag dagligen hur de länder jag följer i pressen,visar ut…. T.o.m. de som orsakat kaoset (Tyskland/Merkel) har charterflyg som sänder hem dem. C.a. 7.000 per månad enkom från Bayern.
      Troligen som du skriver,enbart Abzurdistan som behåller sina ”guldklimpar”….(läs kriminella)

  5. Vi bör skita i M. rättigheter och demokrati ett tag, rensar landet och ta lärdom av det som ha hänt och inte gör samma fel igen. Sen kan vi återgå till Demokrati på folkets villkor med direkt demokrati stora frågor via Folkomröstning

  6. Ingen utanför begåvningsreserven tror väl att denna importerade Imam, Steffes och den övriga månkulturälskande landsförädiska 7 klövers heliga idol kommer att utvisas från dagens trygga heliga och mångkulturella Islamistiska satelitstat Sverige ?
    Tror personligen inte det.

  7. Det är inte möjligt. Här prioriterar samhället att skydda en kriminell, som hotat allmänhetens säkerhet i stället för att skydda den svenska allmänheten, som han förmodligen fortsätter hota. Ja S har obegripligt många väljare?

    • Och slaskmedia spekulerar om det har med våld och skjutningar att göra.
      Nej, den enkla förklaringen är att fler och fler förstår att SD:s politik är bättre än övriga partier.
      Så enkelt är det slaskmedia.

  8. Sverige har blivit ett sagoland där inga straff gäller muslimer, ingenting får skada dem på något sätt. Lagar gäller inte dem .

    • Sverige har blivit och är inget annat än Pridarnas och de mångkulturella kriminella parasiternas paradis nummer 1 här på jorden.

Kommentera