Son till offer 9/11 – ”Vissa människor gjorde något” har du fattat det?


TERRORISM. Sonen till ett av offren vid 9/11, Nicholas Haros Jr. från New Jersey hade på sig en skjorta som hänvisade till den demokratiska kongressledamotens Ilhan Omars kommentarer från mars på rådet för amerikansk-islamiska relationer, där hon sa: ”CAIR grundades efter 9/11 eftersom de erkände att vissa människor gjorde något och att vi alla började förlora tillgången till våra medborgerliga friheter.

Efter att ha läst några offernamn på onsdagen vid minneshögtiden till 18-årsjubileet för terrorattackerna, sade Haros Jr: ”Vissa människor gjorde något,” medan han pekade på hans skjorta, på vilka dessa ord trycktes.

”Den dagen dödade 19 islamiska terrorister, medlemmar av Al Qaida över 3000 människor och orsakade miljarder dollar i ekonomisk skada. Är det klart? Jag attackerades, dina släktingar och vänner attackerades. Våra konstitutionella friheter var attackerade. Och vår nation grundade sig på judeo-kristna principer attackerades. Det var vad vissa människor gjorde. Har du fattat det nu?”

När han talade vid ett minnesevenemang den 9/11, sprängde Nicholas Haros Jr., vars mor dog 9/11, kongresskvinnan Ilhan Omar för henne: ”‘Vissa människor gjorde något” kommenterar. Haros uppmanade Ilhan Omar och sa: ”Idag är jag här för att svara på dig: Exakt vem gjorde vad med vem?”

Timmarna efter attackerna den 11 september 2001 firades det rejält bland araber på Gaza och västbanken.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Son till offer 9/11 – ”Vissa människor gjorde något” har du fattat det?

 • Stenbock


  Nu i kväll kommer nästa chock,inte bara för infödda Berlin-bor.Årets julbelysning från Adventstiden över Julen,kommer i år att sparas in !!!
  Paradgatorna har sedan 50-talet årligen smyckats med ljus i alla de färger.
  I år blir det mörkt,p.g.a. kostnaden skall belysningen sparas in….heter det.
  Stenbock som är misstänksam i grunden,tror inte det handlar om pengar i första hand.
  Istället skall befolkningen börja vänja sig vid M-Österns mörka islamska förhållande.Om det nu inte beror på ”klimatet”….
  Dessutom är ju El-en sedan Merkel beslutade stänga ner alla Atomkraftverk knapp i Tyskland,och värre blir det,när även Kolkraften försvinner !
  Som ni märker är vansinnet,inte enbart begränsat till Abzurdien.
  Hur länge till nöjer sig vi européer,med detta dårskap ?

  Gilla

 • Stenbock


  Det ligger mycket i hans ord,att vårt västerländska förtroende till varandra skadats. Om sedan p.g.a. NY-angreppet eller Merkels välkomnads-politik, är en annan fråga.
  I varje fall skall jag ge ett nytt exempel på vad Islamiseringen inom EU, inneburit för oss civiliserade.
  I Werder en mindre stad några mil från Berlin, lever befolkningen till stor del av fruktodlingar.Årligen har i 140 år,när körsbärs-träden står i sin skönaste blomning,en fest anordnats. Folk från när o. fjärran har träffats och druckit ortens välkända fruktvin.
  För barnen fanns tivoli med karuseller m.m. Alltså en typisk familjefest.
  Nu skall denna fest inställas,med anledning av risk för Islamskt terrorhot.
  Naturligtvis är lokalbefolkningen för-anade eftersom detta är ett av deras levnadsbröd. Bit för bit nedmonteras vårt tidigare fria liv o. levene !

  Gilla

 • Ståfräs

  Verkar som också Sozzarna o kyrkan måste ha jublat och firat. Grattis PK idioter, med tanke på de starka band de har, synd att kyrkan o sozzarna vill ha det med oss svenskar, varför?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: