Socialdemokraterna i Norge: statistik över invandrares brottslighet är rasistisk och farlig

INVANDRING. I 96 procent av all brottstyper är invandrare överrepresenterade, skrev vi på bloggen för en tid sedan. Icke-västerländska invandrare från övervägande muslimska länder är överrepresenterade i 123 av 128 brottskategorier, visar nya siffror från Norges statistiska centralbyrå, SSB.

Khamsahajiny Gunaratnam Arbetarpartiet Norge Bild Youtube

En del av statistiken avslöjar att:

  • Hos Icke-västerländska invandrare och deras ättlingar är familjevåld åtta gånger så vanligt som hos resten av befolkningen
  • Rån och utpressning – nästan FEM gånger
  • Våldtäkt – nästan Fyra gånger
  • Mord, allvarlig kroppsskada – tre till fyra gånger
  • Stöld från butiker – tre till fyra gånger
  • Bedrägeri – TRE gånger
  • Våldsbrott – nästan tre gånger

Nu går Arbeiderpartiets biträdande ordförande i Oslo, Khamsahajiny Gunaratnam, ut och varnar starkt för att statistiken kan få det norska folket att bli informerade om sanningen bakom massinvandringspolitiken.

Från Dagbladet :

– Vi har visat att invandrare är överrepresenterade i denna statistik, men inte hur mycket. Om vi ​​till exempel använder de okorrigerade siffrorna, som säger något om de direkta konsekvenserna, det är dubbelt så vanligt att afghaner och somalier använder våld och övergrepp som norrmän. Justerat för ålder och kön är överrepresentationen nästan tre gånger, säger immigrationspolitiska talesman Jon Helgheim i Fremskrittspartiet, men är noga med att lägga till följande:

– De flesta invandrare är inte brottslingar, men när invandrarbefolkningen är överrepresenterad i nästan alla brottskategorier, finns det ett problem som vi måste våga prata om.

Det intressanta här är att det socialdemokratiska arbetarpartiet och deras politiska supportrar och organisationer ständigt använder hudfärg, etnicitet och religion för att driva igenom sin massinvandring och multikulturella socialpolitik. Minoriteter betonas positivt. De i alla yrken och organisationer. De uppmärksammas endast på grund av sin hudfärg och etniska bakgrund, som Kamzy själv har blivit.

Men när information kommer ut som sätter samma människor i ett negativt ljus baserat på samma kriterier om hudfärg, bakgrund och religion, då ska informationen döljas.

Läs vidare på Lykten.no…

-Pettersson tycker det är underligt att majoriteten av invandrare som är hederliga, inte tar hand om problemen. Varför tystar de inte imamerna som sprider hat och kvinnoförtryck, varför tar de inte hand om de tonåringar som skjuter och säljer knark i förorterna? Vill de inte eller törs de inte?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Socialdemokraterna i Norge: statistik över invandrares brottslighet är rasistisk och farlig

  1. Jag såg att Johan Westerholm har trätt ur partiet. Därmed finns det inte en endaste socialdemokrat i partiet med samma namn.

Kommentera