Afrika åt afrikanerna, säger Afrosvenskarna! Då borde även Sverige åt svenskarna och Europa åt européerna gälla


RASISM. Afrosvenskarnas riksorganisation gillar och delar meddelanden där diktatorn och massmördaren Robert Mugabe hyllas och citeras: ”Det här landet är vårt land och marken är vår mark. Afrika är för afrikanerna. Zimbawe är till för zimbabwier”, ”Den vita mannen är inte en naturlig företeelse i Afrika.”, ”Vårt parti måste fortsätta att sätta skräck i den vita mannens hjärta, vår riktiga fiende”.

-Pettersson undrar vad skulle Afrosvenskarnas riksorganisation skulle tycka om någon skulle utropa:

 • ”Sverige åt svenskarna”?
 • ”Europa är till för européerna”?
 • ”Vårt parti måste fortsätta att sätta skräck i den svarte mannens hjärta, vår riktiga fiende”?
 • ”Den svarte mannen är inte en naturlig företeelse i Europa”?

Vi får hela tiden höra att minoriteter ska värnas. Varför gäller inte det den vita minoriteten? Sedan är det märkligt att en så uppenbart rasistisk organisation som Afrosvenskarna får miljoner i statsbidrag.

Gärna för mig, Afrika åt afrikanerna, där finns plats…

Läs mer hos Mons Krabbe…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Jordens befolkning


18 responses to “Afrika åt afrikanerna, säger Afrosvenskarna! Då borde även Sverige åt svenskarna och Europa åt européerna gälla

 • Gör hela Sverige till ett socialt utsatt område | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Afrika åt afrikanerna, säger Afrosvenskarna! Då borde även Sverige åt svenskarna och Europa åt… […]

  Gilla

 • Tore

  Den svarte mannen är inte en företeelse i Sverige.

  Gilla

 • Maja

  Wikipedia

  ”Jussi Kristian Halla-aho (född 27 april 1971) är en finsk politiker och ledamot av Finlands parlament (MP). Han är ledare för Finlands parti , [2] del av identiteten och demokratin .”

  ”Finland är finländarnas land byggd av finländarna. Negativ ( fördärvande) invandring måste ta slut. ”

  Gilla

 • Hamid H.

  Typisk svensk dum journalistik som alltid vrider på verkligheten för att lura svenska läsarna, eller att journalister i sverige är så dumma och okunniga. Afrikanarna menar framför alltid kolonialism och plundrandet av Afrika under kolonialusmens period och nu. Frankrike är ett stort ex. som fortfarande själ och styr massor av länder i Afrika genom att sätta diktaturer i makten och styr dem som marionnette för förtsätta plundra länderna. Prata om demokratie!!!???

  Gilla

 • Ty

  Holländarna+Britter fanns i regionen Sydafrika sekler långt före Zulu-bantufoklen som invandrat senare ifrån Norr så i princip har europeerna besittningsrätt betydligt mer än de svarta migranterna i området

  Gilla

 • Hönsmamman

  Gäller det inte samma i Afrika? Att alla som kommer dit blir just ”afrikaner”? Precis som de som kommer till Sverige blir ”svenskar”?

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Man måste åka tunnelbana först, enligt Å Romson. Men enligt våran MSM då räcker det att man kan tänka sig eller troligtvis har den personen har åkt tunnelbana

   Gilla

 • ulsansblogg

  Kan en del av tragiken i södra Afrika bero på politiska naiva socialdemokratiska beslut. Maktambitioner kan också döljas i godhetens tecken.
  Tidigare hårdföra (vita) men fungerande regimer i Rhodesia/Zimbabwe och Sydafrika undergrävdes med svenska skattemedel och korrupta härskare tog över och vi ser de ödesdigra följderna.
  Följderna av krisen i Afrika blir en extrem emigration där de svarta flyr från sina egna korrupta regimer och vi i de mer civiliserade länderna får städa upp efter våra egna politiker försyndelser.
  Tacksamheten från de nuvarande immigranterna till Europa uteblir helt och nya krav ställs.
  Att vänsterkrafter tar emot med öppna armar beror endast på att de negligerar individens egna ansvar och därmed vurmar de om migranterna som liksom de själva är beroende av att andra tar de ekonomiska kostnaderna.

  Gilla

  • ruben

   Bra artikel och bra sammanfattande kommentar! Sverige måste tänka om vad gäller bistånd, men det kanske är väl mycket begärt? Vänsterkrafterna är extremt skadliga och ibland fientliga för europeiska länder.

   Gillad av 1 person

 • ossie

  Bra skicka hem afrosvenskarna till djungeln och ta hem de vita som vill komma hit. Har för mig att Sabunis brorsa leder dessa negrer. Han satt och ondgjorde sig i TV härom året att det heter svartjobb och svarta pengar.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Solklart fall av Hets Mot Folkgrupp. Bör prövas i domstol enl. tesen om den omvända argumenteringen (som vore grovt brottslig).

  Någon, var vänlig och anmäl till Polisen.

  Gilla

  • Björn Nordlund

   Solklart fall? Och du är jurist såg jag? Märkligt får jag säga. Nej, det är inte öht. solklart, även om uttalandet borde vara ett solklart fall av HMF. ”Svenskar anses vara en folkgrupp inom ramen för detta brott. Det som skiljer svenskar från andra skyddade grupper är att de får tåla mer. Det hela har klargjorts i en dom från Norrköpings tingsrätt, se här. Lagen och dess förarbeten tyder inte på att svenska och andra folkgrupper ska behandlas olika när det gäller hets mot folkgrupp.” Se https://lawline.se/answers/hets-mot-folkgrupp-galler-aven-svenskar. Vg. läs på lite bättre innan du såsom ”jurist” öppnar foderluckan!

   Gilla

 • Tony

  Jag tycker likadant, låt Afrikanerna klara sig själv,utan
  att man öser miljarder över dem, säger dom att dom klarar
  sig själva så .låt dom bevisa det.

  Men samma sak i Sverige, det är Svenskarnas land, precis
  som andra Europeiska länder är deras land, men då undrar jag
  över varför det dräller Svarta människor över våra gränser??
  Dom kan ju som sagt var klara sig själva!

  Gilla

 • rune

  ”Afrika åt afrikanerna, säger Afrosvenskarna!”

  Vi är många som håller med. ÅK HEM !!!!!!

  Gilla

 • Maya

  Rasismen mot vita människor brer ut sig mer och mer.Inte bara i Sverige utan i hela västvärlden.I Sydafrika mördas vita farmare.Medierna håller tyst om detta.Vi kvinnor och unga flickor i Sverige ska acceptera att bli kallade svennehoror m.m.Är det acceptabelt ?? Ska vi acceptera att som kvinna oavsett ålder inte kunna ens gå ut med hunden utan att riskera våldtäkt ?? Har Sverige blivit tryggare Herr Löfven ??

  Gilla

  • Töny

   Så länge vi har ryggradslösa individer som styr landet
   kommer det inte att bli bättre, tyvärr oförskämdheter
   över vårt folk tillåts av dom styrande, men åt andra
   hållet startar en ylande kör ifall någon säger något dumt.!

   Gilla

 • Blodsven

  Det vimlar av idioter i detta land som letar rasism överallt, men varför i helvete har de missat afrosvenskarnas glasklara rasism?

  Gilla

 • Kent

  De är socialdemokraternas vänner Mugabe med många fler.
  En anledning av många att vi har onödigt höga skatter i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: