Alarmerande ökning: Fem våldtäkter anmäls varje dag i Stockholm


BROTTSLIGHET. 890 anmälda våldtäkter under första halvåret i fjol – 1 060 under samma period i år. Det är en ökning med nära 20 procent. Politikerna är oroliga och menar att det inte går att acceptera. Gruppvåldtäkt i Hässelby, överfall på väg hem från tunnelbanan i Rissne, våldtäkter i publikhavet under We Are STHLM och en taxichaufför som tvingade med en passagerare till sitt hem i Husby.

Det är bara några av de total åtta misstänkta våldtäkter som Mitt i skrivit om under augusti månad. Statistiken visar att antalet våldtäkter i Stockholmsregionen ökar och förra året anmäldes drygt fem våldtäkter per dag. Det är en utveckling som politikerna inte längre kan acceptera.

– Jag ser oerhört allvarligt på alla våldtäkter. Ökningen är alarmerande, säger finansregionrådet Irene Svenonius (M) när Mitt i träffar henne i Södersjukhusets huvudentré.

Läs hela artikeln på Mitti.se…

-Pettersson undrar hur moderaterna ska kunna göra något åt problemet utan att ens nämna ordet invandrare?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Alarmerande ökning: Fem våldtäkter anmäls varje dag i Stockholm

 • Kenth Andersson

  Sverige bedriver en feministisk utrikespolitik !
  Hmmmmm…..

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Svensk trygghet anno 2019 !

  Gilla

 • age

  Var tog ”Me To” vägen?
  – eller kunde de bara hitta på en våldtäkt i en fullsatt badtunna för 17 år sedan?

  – kändes inte seriöst då!
  – känns inte seriöst i dag heller!
  – varför skriker inte den starka kören idag?
  – tog luften slut efter badtunnan?
  Kvinnokraft ! ? ! ?

  Gilla

 • Billy Boy

  Statsminister Stefan Löfven (S) intervjuades i TV-kanalen CNBC i januari 2016 under World Economic Forum i Davos i Schweiz.

  The prime minister of Sweden, Stefan Löfven, says that immigrants are NOT to blame for the massive sexual crime increase that has happend to the country at new year 2015/2016 (Publicerades den 23 jan. 2016. Speltid 4:01)

  Gilla

  • Maja

   Han får lära sig tala engelska så han inte ljuger för hela världen.
   Alla vet att migration har orsakat en mastodont våldsvåg i hela Europa.
   Just nu åkte poliser i skytteltrafik på Södermalm och en polishelikopter söker efter någonting som för länge sedan är gömda.

   Gilla

 • Billy Boy

  I intervju med BBC år 2017 sa minister Ylva Johansson (S) om våldtäkter och sexuella trakasserier i Sverige bl a …

  Gilla

 • age

  Jag tror att muslimerna har missförstått
  Reinfeldts budskap: ”Öppna REA hjärtan”!

  De har tolkat det som att en annan
  ”öppning” är tillgänglig.

  Gilla

 • Maja

  Minst hundra våldtäkter sker varje dag
  2014-01-14 | Olga Persson padlock

  OPINION
  Mörkertalet vad gäller våldtäkter bekräftas i Brottsförebyggande rådets Trygghetsutredning som släpptes under måndagen. Med det oroande att kvinnor känner sig mest otrygga när de vistas utomhus trots att risken för att utsättas för brott utomhus är liten för just kvinnor. Det skriver Olga Persson, förbundssekreterare på SKR, och pekar ut mediers onyanserade skrämseljournalistik kring våldtäkter som en faktor i denna begränsning av många kvinnors liv.
  https://feministisktperspektiv.se/2014/01/14/minst-hundra-valdtakter-sker-varje-dag/

  Gilla

 • Peter Kostin

  Det pågår ett lågnivå krig mot Sverige, där våldtäkter är ett effektivt vapen.
  Wikipedia skriver ”Under krig och konflikter är våldtäkt ett vanligt vapen som en del av krigföringen, genom att våldtäkter är satta i system för att utöva terror, förödmjuka, förnedra, visa sin makt och tvinga till underkastelse.”

  Flickor, tjejer, unga kvinnor och äldre damer får se sitt livsutrymme krympa för varje dag som går. Att gå på krogen kräver ett visst mått av strategi, vem ska man gå tillsammans med, får man sällskap ända hem, taxi? osv. Det är rent ut sagt för djävligt att politikerna fått skapa en sådan otrygg miljö för kvinnor, eller rättare, för alla de som har snippa och inte snopp.
  Men trots att man vet vem/vilka som skapar den hårda verkligheten så lägger man sin röst på dem. Man tycker ju att en majoritet av kvinnor skulle välja de som erbjuder trygghet. Ur led är tiden

  Gilla

 • grunehetgrot

  Varför gör inte kärringarna i kärring regeringen något för att hjälpa kvinnorna för????

  Gilla

  • Maja

   Varför? Se på dem och inse att de själva längtar efter litet kärlek med tanke på hur olyckliga de ser ut.

   Gilla

 • grunehetgrot

  Men om man får tro jubelidioterna S så är detta bara en bråkdel av hur många de var på 60-talet.

  Gilla

 • Alarmerande ökning: Fem våldtäkter anmäls varje dag i Stockholm — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Alarmerande ökning: Fem våldtäkter anmäls varje dag i Stockholm — Petterssons gör Sverige lag… […]

  Gilla

 • Bajen666

  Och vår ”feministiska” regering gör inte ett skit för att stävja denna bisarra utveckling utan fortsätter att fylla på både Stockholm och Sverige med svartmuskiga galningar/våldtäktsmän.

  Gillad av 1 person

 • Nicklas

  Ja det är pensionärernas fel samt att anmälningsbenägenheten har ökat kraftigt. Förövrigt har det alltid varit såhär i Sverige enligt sjuklöverröstarna. Man kan alltid hoppas att de tar sig en rejäl funderare innan nästa val.

  Gillad av 1 person

 • Gringo

  Undrar vad vår ”feministiska regering” ska göra åt detta, än så länge har de inte gjort något för kvinnorna eller åt de som har drabbats. För inte kan man säga att de tycker synd om kvinnorna när de gör straffen kortare för våldtäktsmännen, de är nästan så man tror att de tycker lite synd om våldtäktsmännen också, de är ju SÅ svårt för våldtäktsmännen att skilja på rätt eller fel.

  Gillad av 1 person

 • Fyllfinnen

  Det är nog att anmälningsbenägenheten har ökat, enligt dom som vet och är faktaresistenta. Kanske skulle fråga Snickesnacki, han är både expert och professor

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: