FN har varnat för undergången sedan 1972 och de har haft fel hela tiden

HOT. Larmen om planetens nära förestående undergång är inget nytt. I FN-systemet har de varit ett återkommande tema sedan åtminstone 1972. Det finns anledning att visa en viss skepsis när FN hävdar att det råder 100 procent visshet om vad som kommer hända i framtiden.

1972 hade vi tio år på oss att hejda katastrofen.

I FN-systemet har världens undergång varit ett återkommande tema sedan åtminstone 1972. Kanske ett effektivt sätt att skapa stöd för organisationen?

Det råder inte direkt brist på förslag om att införa en global diktatur med anledning av exempelvis klimathot och överbefolkning.

Läs hela Janerik Larssons artikel på Timbro…

-För Petterssons del började det tidigare än 1972, genom åren har jag lärt mig att vara skeptisk…

1960-talet hotades mänskligheten med kärnvapenkrig, det var tyst vår och DDT, vi var tre miljarder människor på jorden och befolkningsökningen var katastrofal och oljan var så gott som slut.

1970-talet hotade med en ny istid, forskare visade att temperaturen sjunkit stadigt de senast 30 åren, det var oljekris och vi pratade om barnbegränsningar och hade blivit 3,7 miljarder på vårt klot.

1980-talet hotades jorden att krossas av asteroider, aids, skogsdöden drog fram och av oljan fanns det inte mycket kvar och nu var vi 4,4 miljarder på jorden och paniken började sprida sig.

1990-talet hotade med grillning av oss för att ozonhålen växte, av oljan fanns det bara droppar kvar och vi var hela 5,3 miljarder.

2000-tal, nu skall vi dö av klimatkatastrofer, fågel eller svininfluensa, oljan håller fortfarande på att ta slut och vi har blivit drygt 6 miljarder vilket alla är överens om är alldeles för många.

2019. Nu hotas vi av Putin och Trump och global uppvärmning. Medan massinvandring av outbildade analfabeter ska rädda oss och oljan finns i överskott, så mycket att oljeproducenterna försöker begränsa produktionen för att få upp priset.

Om några år är vi åtta miljarder, jordens befolkning ökar med 80-90 miljoner per år men varken forskare, politiker eller journalister pratar längre om befolkningsökningen eller faran med islam…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 thoughts on “FN har varnat för undergången sedan 1972 och de har haft fel hela tiden

  1. Klimatbedrägeri = lura svenne på pengar, mer skatt låtsas ger bättre miljö, ingen skattebonde har råd åka nya rena bilar.
    Ensamkommande bedrägeri = våldtäktsmän vargarflockar ska gå i svennes barns skola, men apartheid var mindre livsfarligt, inga knivhugg på Ikea.
    Alkoflykt = svenne flyger eller åker smutsiga färgor för att slippa köpa alkohol av systembedrägeri hövdingens (Göran Perssons) fru, till världens högsta priser.
    white flight = vita flyger till Spanien för att slippa vistas här med tokiga n-rer.
    Bostadskö bedrägeri = oidentifierade aliens får förtur i kommuners kö, till att bo gratis i Stockholm. Borde kallas N-kommuner och Landsting.

KommenteraAvbryt svar