Usama bin Ladin valde fel karriär…

TERRORISM. Usama bin Ladin, född 10 mars 1957 i Riyadh, Saudiarabien, död 2 maj 2011 i Abbottabads förort Bilal, Pakistan, var en medlem av den inflytelserika saudiska finansfamiljen bin Ladin. Usama bin Ladin utbildad ingenjör och hans far var en rik byggherre i Saudiarabien med nära band till det saudiska kungahuset. Den amerikanska senaten satte ett pris på hans huvud efter hans inblandning i 11 september-attackerna 2001. Bin Laden var ledare för al-Qaida var fram till sin död en av världens mest efterspanade personer.

-Petterssson säger att Usama bin Ladin valde fel karriär, hade islamisten blivit sångare hade många människor levt idag.

Twitter

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Usama bin Ladin valde fel karriär…

  1. Regeringen kommer byta ut vår nationalsång mot denna fina och djupt älskade sång av deras idol, som hade rätt värdegrund till skillnad från Jimmie.

  2. Jag är Helt Övertygad om att dom gjorde en Palme med Osama….

    Alla SEAL som var involverade i Osama-attacken dog kort efter i helikopterkrasch eller på andra sätt….

KommenteraAvbryt svar