SD får rekordstöd

INRIKES. Efter de uppmärksammade skjutningarna i slutet på augusti får Sverigedemokraterna nu sitt högsta stöd någonsin Demoskops väljarbarometer, visar septembermätningen. Väljarna kommer framför allt från Socialdemokraterna, som nu ligger långt under höstens valresultat.

– Utvecklingen den senaste månaden talar för att pressen på Socialdemokraterna kan tillta, säger Peter Santesson, opinionschef på Demoskop.

Henrik Gustafsson, presschef hos Sverigedemokraterna, säger att samhällsutvecklingen under för lång tid och av för många partier ignorerats. – I stället har man använt Sveriges riksdag som en sandlåda. Gång på gång har det blivit tydligt för väljarna att vi är det parti som pekar på aktuella som kommande problem, och vilka lösningar som krävs för att sätta stopp på rånvågen mot unga, mängden handgranater i omlopp, bilbränderna, kidnappningar eller de uppmärksammande mord som varit, säger Gustafsson.

Läs mer på Expressen…

-Pettersson säger att det är fortfarande ofattbart många som väljer Socialdemokraterna. Det är som att låta pyromanen arbeta som brandman…

Bild från Expressen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “SD får rekordstöd

  1. Jag litar inte på Svenska Opinions institut, det spelar ingen roll vilka fadäser Sossarna står för, dom ligger ändå kvar på i stort sett samma antal, när då också media är inblandat ringer alla varningsklockor om
    mygel.

    • Vad säger du får man ofta höra.
      När man bevisar vad som sker säger folk ; De hade jag inte en aning om.
      Så försök berätta för folket om det som sker.
      Hur kan så många vara så omedvetna om vad som pågår.
      På Södermalm där jag håller till hör man ett försvar; Så länge vi inte är drabbade här!
      När jag berättar om den öppna knarkförsäljningen och våldtäkt runt hörnet som drabbade en man i höstas himlar folk med ögonen och säger ”Men vad säger du?”
      Folk vill inte veta så länge de själva är skonade.

      • De som röstar på sossarna är alldeles för dumma i huvudet för att begripa att Sverige är utplånat från världskartan på grund av deras agerande.

  2. Opinionsundersökningar i all ära, men det är på valdagen som det gäller. Och då är det inte bara landsförrädar-partierna man har att förhålla sig till, utan den kanske största motståndaren av alla. Nämligen banan-demokraturens okrönte kung : Valmyndigheten – den lömske filuren.

    • centurion:
      Precis så förhåller det sig…De röd/gröns byket har lärt av DDR !
      Sista valet försvann c:a 4-5 % SD-röster,på grund av ”ett tekniskt fel”…

    • Man önskar ju att det val som äger rum i September 2022 inte skall präglas av samma bedrägeri som de senaste valen där S roffat åt sig röster som dom aldrig har fått genom att flytta över dom från andra partier till S. De flesta från SD.

      • Ja och hur många bidragsröster hinner Sossarna att få innan dess, det är ett stort fel att man ska få omedelbar rösträtt så fort man fått medborgarskap, och i dom flesta fall utan att ha lärt språket, hur kan man va insatt i hur ett land fungerar när
        man inte kan språket. Men det verkar att gå bra bara man kan orden bidrag och rättigheter, så har man full rösträtt?

    • Instämmer !
      SD kan vara största parti i alla opinionsmätningar men det är valresultatet efter valdagen som räknas och vad partierna sedan rent politiskt genomför och uträttar i verkligen som gäller, inget annat och den dagen som SD verkligen uträttat sina underverk för fosterlandet då vet man och tror på SD men där är inte SD än, bara i teorin.
      Att stå i riksdagens talarstol och kritisera övriga 7 partier visserligen med all rätt och lova annat är tyvärr inte detsamma som att visa verklig verkstad.
      Alltid enklare för alla partier att vara i opposition.

      • Ja men det är bättre att stå i Riksdagen och kritisera än att inte befinna sig i riksdagen, för då får dom ingen uppmärksamhet alls, eller?

  3. Vad hjälper en massa positiva opinionsmätningar för SD, vad kommer partiet att leverera i verkligheten som hjälper det förlorade och blödande Folkhemmet ?
    Spelar ingen roll om SD blir största parti så länge en landsförädisk och månkulturälskande 7 klöver existerar.
    Idag är det inte vilken politik som levereras i verkligheten som är viktigast utan hur det går i opinionsmätningar och hur populära partiledarna är.
    Allt är numera bara en inbördes beundran och tävling, ingen välgödd och verklighetsfrämmande politiker från något av de 8 partierna i riksdagen är igentligen intresserade av något annat än att sko sig själva.

    • Skulle SD ställa någon inför rätta ?
      Det tror inte jag i alla fall, politikerna från SD är precis lika välgödda och verklighetsfrämmande som de övriga inom familjen 7 klövern !

      • Hur menar du nu egentligen ? SD har väl försökt att strama åt det mesta inom den ekonomiska migrationen, men vissa partier eller snarare sagt alla har valt att hålla dom ute. Nu när det börjar bli allvarligt läge i landet, då börjar dom andra partierna införa sådant som SD sagt sedan 2010

        Men håller med dig på det att ingen kommer inför rätta, tjänstemannaansvaret togs bort redan -76. Finns nog en anledning till det också, bara att titta vilka som försöker styra landet

  4. Demoskop? Tror inte ett ögonblick på dessa siffror. Demoskop har konsekvent underskattat SD:s väljarstöd. Lägg på en 4 – 5 procentenheter så kan vi snacka sen.

  5. Hahaha… Sossarna +MP + C = nästan 40%??!!?!

    Kommunisterna nästan 8.4??!!?!

    Alltså!!. Vad är det för fel på folk?!?!?

    Anyway… Det är

  6. Det är inte alls ofattbart.

    Tittar du i de mest nedsolkade bidragsträskområdena där i princip ingen arbetar så röstar i princip varenda människa på Socialdemokraterna.

    Att arbetande svenskar gör det är ju bra konstigt dock.

KommenteraAvbryt svar