Varför ska männen från Afghanistan få en gräddfil?

INVANDRING. Socialdemokraten eller troligen före detta socialdemokraten, Jan Emanuel Johansson, säger att gymnasielagen som gav över 9000 afghanska män utan asylskäl möjlighet att stanna är stollig.

Ulf Göran Möllers Facebook

-Pettersson håller med, gymnasielagen  var och är helgalen, den är vidrigt orättvis, men hur kommer det att bli i praktiken. De ljugande herrarna utan id-handlingar och asylskäl ska få stanna OM de klarar gymnasieutbildningen.

Nu är det så att den absoluta majoriteten av dessa afghanska män från Iran inte kommer att klara gymnasiet. Kommer Sveriges syltryggspolitiker att skicka hem dem då, när de varit här utan asylskäl i 6,7,8 år?

Snacka om soppa, en svindyr soppa som kostat många miljarder och mycket mänskligt lidande.

 • S, MP, V och C röstade för gymnasielagen.
 • M, SD, KD och L röstade emot.

166 ledamöter röstade för förslaget och 134 ledamöter röstade emot förslaget. Tre liberaler och tre kristdemokrater röstade för förslaget i strid med partilinjen, medan en centerpartist lade ned sin röst.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Varför ska männen från Afghanistan få en gräddfil?

 1. Sent skall syndaren vakna, som ett gammalt talesätt lyder.Jan Emanuel Johansson har ju tjänat hundratals miljoner på asylindustrtin som gjort honom till en mycket förmögen sosse.

  När man läser engelskspråkig media i tex Indien så förstår man att tioåringar i Indien vet och förstår det vuxna hjärntvättade miljontals svenskar inte lyckats få in i sina felprogrammerade hjärnor,nämligen det att majoriteten av dessa id lösa afghaner är soldater som skickas till Sverige,Norden och Europa för att skapa kaos,öka på grov brottslighet ,maximera drogförsälning och drogberoende, och skapa inbördeskrig.Jag har själv hört och sett flera afghanhannar säga att de är soldater när de intervjuas i svensk media/alternativ media,ingen frågar varför de som soldater kommer hit,det är ju en oerhörd viktig fråga,men sanningen är inte intressant att ta fram.
  40 muslimska länder har gått samman 2015 för att stoppa /utplåna Isis över hela världen, Putin har äve gått och sagt att han/Ryssland skall jaga Isis över hela planeten tills de har förgjort varenda en av dem.I de flesta muslimska länder får du 12 års fängelse om du hjälper muslim brotherhood/isis och minst 20 års fängelse om du sjäv är medlem. I Sverige behandlar man dessa satans rovdjur och monster som kungligheter med vip status på svenska skattebetalares bekostnad och folkets och rikets säkerhet struntar den feministiska socialistjuntan fullständigt i.Sverige styrs av kriminellla för kriminella.

  Jag känner några personer som utbildat sig till lärare i svenska som andraspråk,varför? bättre betalt och man gör en fantastiskt humanitär insats då det är brist på lärare är svaren jag får.Dessa lärare säger till mig att de afghanska/somaliska/irakiska barnen ( läs vuxna id lösa män) måste börja på en sjuårings nivå,förstaklassare alltså fast det låtsas som att det är på gymnasienivå, flertalet är analfabeter,har drogproblem, skapar kaos i skolan mm.
  Att vi i Sverige har tusentals barn och unga med neuropsykiatriska diagnoser som inte får den assistans/ hjälp de behöver för att klara sin skolgång i sitt eget enda hemland,Sverige är inget som de flesta lärare ens reflekterar över eller bryr sig om,de har inte kunskap på området,har inte blivit ”indoktrinerade” med att känna medkänsla och ansvar för att hjälpa sina egna.Sverige är ett mycket handikappsfientligt land mot sina egna,jag och många med mig är levande bevis på detta.

 2. Öppna gränsen för människor som kan jobba och bidra med något bra i vårt land.
  Stäng gränsen för bidragsflyktingar, kriminella och dom som bara kommer för att utnyttja vårt välfärdssystem.

 3. Helt enligt kontraktet som våra
  LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna
  har med Muslimska Brödraskapet sedan
  1999!

  Pettersson har publicerat underlaget till
  kontraktet flera gånger och jag har tjatat
  om det – men ingen bryr sig!
  Varför?
  Det betyder Vårt Fosterlands undergång!
  Försök fatta det!

 4. Om ifall Sverige finns kvar som Sverige vid nästa val, hur tänker ni rösta ni som gång efter annan ger dessa skitpartier ert stöd, och mellan dessa tycker att saker och ting är för djävligt, eller har ni glömt skrytet för några år sedan när frågorna om att SD hade fått 14% så kontrade dessa med orden att 86 % var mer än 14,, men dom 14 procenten säger samma saker idag som dom sa då, med andra ord RYGGRAD, medan företrädarna från dom 85 procenten velat fram o tillbaks, alltså avsaknad av RYGGRAD?

 5. Det är klart att det var vansinnigt med det var för att de styrande, primärt inom MSM som driver på, VILL att dessa afghanska män skall stanna i Sverige och skapade en mekanism så att detta kunde ske.

 6. En olaglig och fullt medvetet kriminell stöld från fattiga skötsamma Svenskar!
  En uppdelning i människor med bara rättigheter och andra med bara skyldigheter utifrån ”rätt” eller ”fel” rastillhörighet!
  Världen mest lismande korrupta och politiserade Domstolar som aldrig ens skulle fundera på Likhet inför lagen!
  Denna grundläggande mänskliga rättighet skulle de inte ens förstå vad man menade…
  Deras ”Utsatta Grupper” (läs import-kriminella rashatare med betydligt mer i bidrag än vad helt arbetsliv ger i pension) frias alltid på ena eller andra sättet! Rena uppfinnartävlingen i helt ovidkommande svepskäl!
  En rakt igenom kriminell slags ockupationsjuridik!

 7. Nu börjar de som tjänade massor, Jan Emanuel Johansson och Bert Karlsson att beklaga sig. Efter miljoninkomster försöker de blidga massorna. Ni är fega som inte står för vad ni gjorde. Borde tala om vad jag tycker om er, men jag håller god ton :/

 8. Vi kommer alltid minnas de partier som röstade för denna ”påhitte-lag”.

  Ett oerhört stort misstag, i Sveriges politiska historia.

 9. Det korta svaret är: De får en ”gräddfil” för att snabbare tränga undan SVENSKAR i folkutbytet. På order ”uppifrån” av globalisterna pågår ett utbyte av SVENSKAR och ett FOLKMORD på desamma, för den som inte vet och har förstått!

 10. Svinaktigt mot oss som försörjer skocken ohederliga personer.Knarklangning har ökat och många av dem har åkt dit, men det talas det tyst om.
  Vad säger arkitekten Annie Lööf om detta i dag?

 11. Den största svikaren är Annie Lööf. Hon som nu skryter med att hon delar ut 137 kr till glesbygden. Lika med 9 liter bensin. Något som man sedan tar tillbaka mångdubbelt med höjda energiskatter, kommunalskatter och bankskatter för att försörja dem som vällt in i landet utan arbeten.

Kommentera