År 2015 tog Sverige emot 36 procent av alla så kallade ensamkommande minderåriga asylsökande i hela världen…


INVANDRING. Politikerna har självklart vetat. De har ändå, i någon sorts ”godhetspsykos”, låtit 10.000-tals unga män som inte har asylskäl vara kvar i Sverige till enorma ekonomiska och säkerhetsmässiga kostnader för hela samhället. 36 % av alla i hela världen, skriver Merit Wager på sin blogg

Totalt sökte 45.675 ensamkommande barn och unga asyl i Norden år 2015. I hela EU var antalet 88.250, vilket innebär att mer än hälften (52 procent) av dem kom till Norden. I hela världen var antalet 98.400. Och av dessa 45.675 asylsökande personer som sade sig vara under 18 år sökte 35.369 asyl i Sverige.

36 procent av alla i hela världen som sade sig vara minderåriga och som sökte asyl under 2015, gjorde det i Sverige!

Alltså: av 45.675 asylsökande påstått och faktiskt minderåriga som sökte asyl i Norden 2015, var det 35.369 som valde att göra det i Sverige = 78 procent.

Sveriges befolkning av ungefär 0,14 procent av världens…

Läs vidare hos Merit Wager…

-Pettersson säger att idag samlades riksdagen partier utom Sverigedemokraterna för att diskutera brottsligheten och den grova gängbrottsligheten. SD får inte vara med för S som bestämmer, för att de vill diskutera invandringen samtidigt som det diskuteras brottslighet. Det är fel värdegrund.

Nästan alla skjutningar, sprängningar, gruppvåldtäkter och överfallsvåldtäkter begås av invandrarmän, majoriteten av ALLA brott i Sverige begås av personer med utländsk bakgrund. Men regeringen vill inte diskutera invandring och brottslighet. De är fan i mig inte kloka…

Jeander Värdegrundet mitt i flyktingströmmen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “År 2015 tog Sverige emot 36 procent av alla så kallade ensamkommande minderåriga asylsökande i hela världen…

 • villervalle03v

  Julgranen har inte brunnit ännu, så ingen panik. Ännu kan dom servera soppa på äldreboendet, så resurser finns. Skatterna går att höja än mer, eller hur Reinfeldt, kanske en miljon bidragstagare till innan kollapsen kommer. Sen får vi övriga också stå i soppa kön.

  Gilla

 • age

  ”Ensamkommande” utan ID handlingar men
  med iPhone7 i gott skick är bara
  ”ankarbarn”!

  Enda syftet är att hela släkten ska komma
  efter till drömhotellet, Sverige.

  50% av svenska folket fattar inte det!
  50% av svenska folket är dummare än
  snittet.

  Gilla

 • Rolf

  Sverige blev det naturliga valet, för vi var det enda landet som kallade så många för barn, trots många uppenbart var vuxna.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är man världens största socialbyrå så är man !
  Utan idiot-Sverige skulle väl jorden gå under, eller ?

  Gilla

 • Weronica Selby

  Vi behover snart inga mer bevis pa hysteriskt dumhet jag tvivlar inte pa fakta

  Gilla

 • ossie

  Därför att vi har de dummaste och mest korkade politkerna i världen.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Glöm inte den utomordentligt korkade naiva konflikträdda och trygga svenska väljarkåren !
   Inga väljare, inga makthavare.

   Gilla

 • Sten Ingvar

  De är inte välkomna här. Vi har bössor lite var stans och många övar årligen på älgar och annat strunt som rör sig i skogen. Det kommer en dag, snart, när de alternativa media blivit så stora att de har majoriteten av läsarna. Då kommer det förändringar blixtsnabbt. Man tvingas till stora förändringar på nolltid eller så kommer man gå ur huse.

  Svensken kan sin egen fauna, apan kan den garanterat inte. Svensken har betydligt fler bössor än aporna har illegala. Svensken är tålmodig, apan är det inte. Svensken har inte flytt sitt land och kommer inte göra det, apan har redan flytt en gång (men troligtvis inte från krig).

  Gissa vem som har jordskredsseger inom några dagar?!?! 🙂 Apan förlorar. Förlora den som förlora bör.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: