Klanmentalitet, fusk och brottslighet ligger bakom invandringen av lågkvalificerad arbetskraft

INVANDRING. Sammanlagt väntas över 300.000 asylsökande och anhöriga komma till Sverige fram till år 2022 enligt Migrationsverkets juli-prognos. Det är nästan ett helt Malmö på fyra år. Två Örebro, fem Östersund eller sex Borlänge. På fyra år.

Trots regeringens löften om en restriktiv invandringspolitik med EU:s miniminivå fortsätter Sverige att ta emot alldeles för många invandrare. Beviljade uppehållstillstånd till och med juli är 71.631 personer. 

Till denna katastrof tillkommer invandring av lågkvalificerad arbetskraft som handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda varav många sakkunniga fattar det.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde stämma till eftertanke.

Totalt är runt 400.000 personer arbetslösa i Sverige. Till det tillkommer 250.000 undersysselsatta som vill arbeta mer. Flera hundratusen av de arbetslösa är från Afrika och Mellanöstern.

Behöver vi då importera outbildad arbetskraft? Med arbetskraftsinvandringen följer också anhöriga. Till och med augusti är antalet beviljade arbetstillstånd 37.000, det blir 55.000 på årsbasis. Plus anhöriga. 

-Pettersson undrar om vi som exempel behöver 390 lågutbildade arbetare från Irak och 971 anhöriga till dem? 

GLÖM INTE: Migrationsverket har i uppdrag att underlätta för flyktingar och andra skyddsbehövande med uppehållstillstånd som frivilligt vill återvandra till sina hemländer.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Klanmentalitet, fusk och brottslighet ligger bakom invandringen av lågkvalificerad arbetskraft

  1. Sverige är anno 2019 bara ett mångkulturellt kriminellt träsk från toppen till botten, det kommer aldrig att kunna rättas till !

  2. Härligt !!!!!
    Tänk att Sverige till slut blev ett Islamistiskt land.
    Tack alla landsförädare inom 7 klövern och alla trygga naiva konflikträdda och öppenhjärtliga femtekolonnare inom 7 klöverns väljarkår.

  3. Annars brukar man vara snabb med att utvisa kvalificerad arbetskraft för minsta lilla fel, t.ex om den anställde fått en krona för lite i semesterersättning.
    Det verkar ju som om man helst bara vill ha hit okvalificierad arbetskraft, redan hög arbetslöshet verkar inte spela någon roll, så det skall bli intressant att se hur man gör med all denna lågkvalificerad arbetskraft, om man ger dom permanent uppehållstillstånd och bidrag eller vad man nu gör, när det gäller invandringspolitik har jag svårt att hitta någon sans och logik i det så allt kan hända…

  4. Jag tycker Sverige har fyllt kvoten för 30 år framåt. Det tar minst 15 år att normalisera Sverige, som en trygg framgångsrik välfärdsnation igen. Så utvisa alla invandrade grova brottslingar, stoppa all utomeuropeisk asyl- och anhöriginvandring framtill 2050. Analysera resultatet fram till 2055. Ta nya beslut 2060 utifrån analyserna. Hoppas väljarna ger oss en proffsig regering, som använder sund överlevnadsinstinkt för sina väljare.

  5. Den en idiotin/katastrofen staplas ovanpå den andra.
    Vår kostnad för att MP och C ska stötta maktgalna socialdemokrater med noll konsekvenstänk.

  6. Dom kommer inte hit för att arbeta utan för att rösta på sossarna det är stefan löfvens ide…..

  7. Ekvationen går inte ihop, man undrar vad det är för djävulska krafter bakom som vill förstöra vårt fosterland. Mitt land som jag minns det finns ej mer 🙁

Kommentera