Dagens hjälte

GOTT OCH BLANDAT. När de vänsterblivna klimataktivisterna och veganerna blockerar McDonalds på Fredriksberg i Köpenhamn och försöker störa människors fria rätt att handla var de vill så märkts det att de har lever på soja och kaninfoder. Tack för underhållningen!

Twitter 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Dagens hjälte

 1. Idioter, hade protesten handlat om att donken använder djurplågerikött (halal) på sin meny och inte tramset om klimatet så hade jag kunnat stötta dom alla dagar i veckan.

  Men det vägrar dom PK-stollarna eller rättare sagt dom vågar inte, så mitt stöd uteblir…:-)

 2. Veganbarnen får lägre iq så problemet löser sig själv. Ny utredning. De ser också så bleka och svaga ut. Då de attackerade min gård var de piercade med svartfärgat hår och otroligt bleka i hyn, anemiska.

 3. Det är bra att dom bojkottar MC Donalds, men tyvärr gör dom det av fel skäl.
  Jag har själv slutat att gå till MC Donalds eftersom dom sedan många år tillbaka använder sig av halaslaktat kött -och det gör dom utan att informera sina kunder.
  -Vi ansåg inte att det var nödvändigt, var deras ignoranta svar på min fråga om dom använde halaslaktat kött.
  Gå till Burger King istället, dom har normalt kött i sina matställen!

  • TACK FÖR INFON, BRA 👍👍👍👍👍

   No more, Mc Halal 🤮

   Burger King is, KING ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • McDonalds säger på sin hemsida att de inte använder något halal-certifierat kött. Varken nöt eller kyckling.

   ”Ingen av vår mat är halalslaktad, så inte heller kycklingen. Vår kyckling kommer från Sverige, Holland och Tyskland. Kycklingen slaktas i dessa länder nära bondgårdarna och köps sedan in av Danpo som producerar våra kycklingprodukter åt oss. Danpo, som är ett systerbolag, till Kronfågel, är vår huvudleverantör av kycklingprodukter. Danpo har ett eget slakteri i Danmark som har en typ av halalcertifiering under deras eget varumärke, men kycklingen vi köper är inte halaslaktad”.

   Jag tror inte de törs ljuga.

   //Pettersson

   • Det är ju bra om det är sant, men det bevisar bara att dom i så fall har ändrat sig.
    Jag talade med en högt uppsatt tjänsteman inom MC Donalds för ungefär 15 år sedan och hon förnekade att dom använde halaslaktat kött.
    Sedan kom det fram ännu mer information i ämnet och jag ringde då en av cheferna i Skärholmen och han bekräftade att dom använde sig av ”halacertifierat kött”
    Och jag frågade varför dom inte informerade sina gäster om detta.
    -Vi ansåg inte att detta var nödvändigt, svarade han!

    Samma fråga ställde jag till en chef på Burger King för några är sedan och han svarade att dom INTE använde halaslaktat kött!
    MVH
    Janne

 4. Läkare varnar för trenden att ge barn enbart vegansk kost. Det kan handla om att man utvecklar olika hjärnsymptom. Med slapphet i muskulaturen, dålig kontakt och kanske epilepsi och på sikt utvecklingsstörning, säger Allan M. Lund / chefsläkare på Rigshospitalet i Köpenhamn.

Kommentera