Malmö och mångfalden

Vi socialdemokrater i Malmö lägger inga rasistiska förslag.

SSU I Malmö har talat, eller rättare sagt skrivit en debattartikel i Aftonbladet.

Självkritik är väl inget socialdemokratiskt paradnummer direkt. SSU Malmö är enligt sin ledamot Leith al-Bayati en härlig plats på jorden dör mångfalden är en styrka och inte en svaghet. Al-Bayati tvingas dock erkänna att Malmö inte är en felfri stad och att den organiserade brottsligheten är ett problem.

Annars är debattartikel en enda lång hyllning till den stad som tvingas leva på bidrag från mer välskötta kommuner för att överleva.

Brottsligheten har minskat i Malmö, vilket säkert glädjer fler än SSU. Om nu den här statistiken är något att glädjas över.

Enligt sidan Newsworthy ökade också antalet våldsbrott mellan 2018 och 2018. Vad det gäller skjutningar är de färre till antalet i år än under både 2017 och 2018, men det var i Malmö den unga kvinnan avrättade med flera skott i huvudet för bara någon vecka sedan. Däremot ökar antalet sprängningar i staden och detta borde också oroa SSU:s ungdomspolitiker.

Fast SSU i gestalt av Laith al-Bayati är positivt inställd till moderpartiets politik och vill inte höra talas om att man i Malmö lägger fram ”rasistiska” förslag om tiggeri, slöjor och annat mångkulturellt.

Aftonbladet

Oj, höll nästan på att glömma de rasistiska SSU:arna i Malmö.

4 thoughts on “Malmö och mångfalden

  1. Sluta ge pengar till Malmö..
    Kan dom inte klara sig själva får dom skylla sig själva
    Är alla Handikapade som bor där.Gör något produktivt.
    Vad har ni för fel? Är det latmasken som styr i era kroppar

  2. Att S och Ssu är på rätt väg i malmö råder det väl ingen tvekan om. Allt är frid o fröjd där – eller hur ? Malmöbor : Ni får den politik ni röstar på så klaga inte nu

KommenteraAvbryt svar