Ett sjukt förslag

”Fattar ni hur sjukt det här är?”

Orden är Aida Badelis. Badeli som är språkrör för Grön Ungdom reagerar på Ivar Arpis förslag om återvandring.

Det var i fredags Ivar Arpi skrev följande på twitter.

Återvandring är något som inte bara SD och AfS har på sin agenda. På Moderaternas webbsida kan man läsa att ”återvändandet av personer som fått avslag på sin asylansökan…måste kraftigt öka”. KDU vill att invandrare ska erbjudas återvandring. Socialdemokraterna lovade 2016 att 80 000 kan komma att utvisas. Diverse debattörer och journalister har också använt samma förslag som Arpi i sina texter, men för en miljöpartist är detta sjukt.

Det sjuka är väl ändå att människor kan komma till Sverige och leva här i år efter år, utan att man behöver arbeta, betala skatt, lära sig svenska eller integrera sig?

Följ gärna tråden till Badelis twitter. Så här svarar en ungdomspolitiker från Miljöpartiet en kritiker.

18 thoughts on “Ett sjukt förslag

  1. Om nu Aida Badeli kan kommentera en Svensk ledarskribent
    tycker jag att det är märkligt att hon och hennes parti inte en
    enda gång har kommenterat alla tusentals Bilbränder, och
    Skolbränder och uppeldande av Järnvägsstationer med stor
    samhällsskada, men där är den här damen och MP tysta,
    och anledningen till det är lätt att räkna ut!

  2. Jag kan svara Aida Badeli,
    – Nej Aida, det är mina skattepengar det handlar om. Som utomsvensk kan du naturligtvis inte sätta dig in hur vi svenskar känner oss när det försvinner 100-tals miljarder rakt ner i ett slukhål pga av de ekonomiska flyktingarna varje år. Dessa kunde anvnädas till gravt eftersatta verksamheter som vård, skola och omsorg. Även pensionerna behöver fyllas på.
    Haha fuck off jävla fiskmås Aida

    • Själv kommer jag inte ens när dom verkar börja
      tala om verkligheten att köpa skiten, i så fall
      ska hela den samlade journalistkåren kräla i stoftet
      och be hela Svenska folket om ursäkt offentligt.

  3. egen försörjning borde bli krav eftersom många utan uppehållstillstånd är duktiga och jobbar medans många felaktiga livsfarliga fått permanent. idag har försörjningsmöjligheter snarare utvisade effekt jämfört med bombsäker sjuk bidrags religions sosse

  4. Om Aida Badeli kan man läsa bl.a.-”Vad har du för yrke?
    Språkrör för Grön Ungdom, Miljöpartiets ungdomsförbund”
    Haha… ”språkrör” det kallar jag inte för yrke när man lever på skattepengar.

  5. Att vara på ”flykt” är väl inget självändamål. Däremot att få komma hem, när det har lugnat ner sig, borde väl vara en given målsättning. Att vara på ”flykt” ger varken frihet eller sinnesro. Vad är problemet, Aida ?

  6. Och det mest underbara av allt,när hon tror sig få ett enormt stöd och genomslag för sin twitter och upptäcker att hon står ensam på barrikaden.

  7. De som vill ha hit alla kan ju då lämpligen betala för det själva. Jag är inte intresserad av att vara sociabyrå åt hela världen längre.

    • Hade varit otroligt intressant att se hur många som hade velat betala för dem, snacka går ju bra när man själv inte betalar, men att betala för andra är de nog inte så intresserade av. Skattepengarna ska gå till dem som bidrar till systemet och inga andra.

KommenteraAvbryt svar