Stäng

Allah, allah och high-five när afghanen knivhugger människor

ISLAM. I går skrev vi om en Afghansk asylsökande som dödade en och skadade nio i Frankrike, idag finns en video på nätet som troligen inte PK-media kommer att visa. Den visar terroristen Sultan Marmed Niazi, en afghansk asylsökande, som gick runt och knivhögg människor som gör en HIGH-FIVES med en man samtidigt som han säger Allah, insh’Allah! Allah! Allah!

Var Niazis alla offer bara otrogna kuffar? Men givetvis har detta inget med islam att göra.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Allah, allah och high-five när afghanen knivhugger människor

 1. Ja denna terrorhändelse har inte prioriterats i Abzurdska PK…. En liten notis och med intetsägande text,är vad dessa har att erbjuda de som lurats köpa skiten !
  Även franska pressen är återhållsam med fakta !! Istället söker de hjälpa Merkel….
  http://www.lefigaro.fr/international/allemagne-la-coalition-de-merkel-sous-la-menace-des-elections-regionales-20190830
  Här bekymrar istället sig fransmännen över att AfD i dagens två val i östra Tyskland,kan skada Merkels envåldshärskande !!

 2. Har Stefan Löfven uttalat sig och fördömt samt varnat för en växande islamism i Europa och Sverige? Jaså inte, hukar han fortfarande under skrivbordet och darrar av skräck inför den ”ökande” högerextremistmen.

 3. Skulle inte förvåna mig om han även har svenskt pass och åtnjuter bidrag härifrån. Fram med fingeravtryck när bidragen delas ut .
  Det är en triangel ”Sverige, England och Tyskland” som frikostigt göder dem med flera falska pass, men polisen vägrar ta emot anmälan fast man anger namnet på personen.
  Det var en irakisk kvinna som försökte avslöja bluffen utan att någon var intresserad.

 4. Lugn, Sverige har inte missat några mönstermedborgare, det var bara det att han tog vägen över Frankrike. Skulle inte bli förvånad om Margot vill ha hem honom.

  1. Skulle inte förvåna mig att en av identiterna är svensk. Då kommer UD att agera enligt Dublinförordningen, som aldrig gäller annars.

  2. ”HEM”.Ordet i dessa sammanhang får mig att koka.
   Redan nu har många glömt att vi har massor med IS folk bland oss …..Inga protester på våra gator.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: