Hanif Bali vilar med Twitter, men…

INRIKES. Den moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kritiserade den moderata ikonen Carl Bildt för dennes utrikespolitik på Twitter och moderternas riksdagsgrupp petade Bali från hans två utskottsuppdrag.

Hanif Bali kom överens med partiledningen om att ta det lite lugnt på twitter, men medan twittrandet är vilande är Hanif Bali aktiv på Instagram.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Hanif Bali vilar med Twitter, men…

 1. Hanif har rätt. Bildt har inte åstadkommet annat än elände. Detsamma gäller Reinfeldt. Dessa två hyllade monderatikoner, den ene förvisso nymoderat, går nu att mätas mot facit.

  Bildts drev EU:s östutvidgning som sedermera resulterade i krig i Ukraina. Ett krig som fortfarande pågår.

  Reinfeldt med “tack för att ni valde Sverige”, är den individ som har absolut störst ansvar för den situation landet nu befinner sig pga av invandringens konsekvenser. Vare sig det handlar om kriminalitet eller utplånandet av välfärden.

 2. Var var alla hans käcka och tuffa uttalande när husse rikspsykopaten Reinfeldt styrde och ställde med sina öppna hjärtan.?

  Jag ska också hylla snubben den dagen han skriver en dräpande text om dåren Reinfeldt.

  • Instämmer till fullo. Dessutom så har han ju själv utländsk bakgrund, vilket gör det svårt att ta honom på allvar. Jag tycker att han är lite väl kaxig och stöddig den där, precis som de flesta andra utlänningar.

 3. Hanif Bali är en härlig politiker och som vågar ta debatten.

  ”Är det någonstans det behövs invandrare så är det i Filipstad”, skojade Magnus Betnér på scenen för ungefär åtta år sedan. Efter att Uppdrag Granskning visat hur Filipstad i praktiken är på väg mot konkurs efter flyktinginvandringen passar Hanif Bali (M) på att sprida ett klipp från Betnérs föreställning.”

  https://nyheteridag.se/sa-hanas-betner-av-bali-efter-uppdrag-granskning-om-filipstad/

KommenteraAvbryt svar