Fredrik Virtanen: Jag vill ha 20 årslöner i skadestånd


MEDIA. Medieprofilen Cissi Wallin åtalas för grovt förtal av Fredrik Virtanen, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. – Det är fråga om ett grovt brott enligt min uppfattning, säger kammaråklagare Daniel Suneson i ett pressmeddelande.

Bild från Politikfakta

Under hösten 2017 anklagade Wallin den tidigare Aftonbladet-kolumnisten Virtanen för våldtäkt i ett inlägg på sociala medier. Händelserna ska ha inträffat år 2006 och utreddes flera år senare innan de lades ner i brist på bevis.

Wallin berättade tidigare i veckan själv att hon skulle åtalas. Hon nekar till brott.

-Pettersson säger att Fredrik Virtanen, som numera bytt namn, borde betala skadestånd för allt skit han skrivit på Aftonbladet innan han fick sparken. Virtanen har själv erkänt att han missbrukat kokain och  alkohol samt har eller har haft en skev kvinnosyn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Fredrik Virtanen: Jag vill ha 20 årslöner i skadestånd

 • Kenn Sommer

  Ett gammalt ordspråk besannas: Revolutionens barn äter varandra.

  Gilla

 • Maja

  Varför skall ha 20 årslöner ? Kan någon förklara?
  Har Cissi råd att betala skadeståndet?

  Gilla

 • SVENSK

  I detta fall tror jag mycket mer på Cissi Wallin.

  Gilla

  • Maja

   Tro gör man i kyrkan.
   Virtanen är absolut inte min favorit men det kan bli litet hur som helst om man har litet sprit i kroppen .Kanske minns inte Cissi vad som egentligen hände. Dessutom ett över 10 år gammalt fall som anmäls nu är väl härsket
   Anmälningsbenägenheten har vuxit med Metoo.

   Gilla

 • Rakapuckar

  Jag tycker fan han kan ha det som han har det! Ingen sympati i från mig i alla fall!

  Gilla

 • Hans Backlund

  test

  Gilla

 • Tony

  Ja du Virtanen, där Joakim La Motte har en ryggrad där har du en sena som håller baken uppe. Oavsett om denne figur är skyldig eller ej
  i detta fall så har han tjänat in, liksom flera kollegor till all den
  negativa skriverier han råkade ut för ? Hur många har inte drabbats
  av hans egna nidskriverier?

  Gilla

 • Gringo

  Det är konstigt att vänster folk inte fattar vad de utsätter andra människor för innan de själva blir drabbade, att de inte bryr sig om sanningen är väl känt. Det räcker att läsa vad han skriver ” aldrig varit med om mörkläggning” redan här lever de i en helt frånvarande värld långt ifrån dagens samhälle de har skapat. Borde vara straffbart att leva i en låtsasvärld.

  Gilla

 • ossie

  Vilka löjliga krav sen vad som är sanning vet ju bara han o hon. Cissi Wallin ger jag inte mycket för heller men Virtanen är man bara skadeglad att han råkade illa ut så mycket skit och dynga han har utsatt andra människor för. Svinhugg går igen brukar det ju heta.

  Gilla

 • Lellegoo

  Det här kan aldrig bli förtal. Visst har det varit en rättegång där Virtanen friats, då ord stod mot ord. Men hon har sin fulla rätt att vidhålla det hon sagt i rättegången. Det är inte att förtala någon.

  sedan kan jag ju inte annat än mysa när två vänstermänniskor ryker ihop på detta sätt och både vilket liv de lever och vilka värderingar som finns i gyttjan. Sett ur den synvinkeln är detta obetalbart.

  Gilla

 • Ingvar

  Virtanen är ju raistisk och hatisk mot Svenskar med.Han påstår att vi är inavlade. Hna vet inte att de inom många kulturer som kommer hit är praxis att gifta sig med sin kusin.
  ”Vi i detta lilla provinsiella land i utkanten av världen behöver alla tillskott vi kan få.
  Inavel är ett problem, multikultur är det inte.”
  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/gPp5x0/i-dag-ar-vi-bakfulla–sa-typiskt-svenskt

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bara 20 årslöner ?
  Vilken blygsam föredetting.

  Gilla

 • Lellegoo

  Bytt namn??? Lär ju inte hjälpa.

  Gilla

 • Vanask

  Finns det så korkade människor i Sverige som köper hans bok? Jag tycker det gått för långt med politiker och media-snuskfigurer som knarkar och släpper böcker. Ta Bögström t.ex. Hans tid som justitieminister intresserar mig inte ett skit. Trump däremot, skulle denna man släppa ett alster skulle jag skynda mig att köpa den, på originalspråket. Även riktigt heta skådisar eller sångare som varit med om något, t.ex. Avril Lavigne om denna donna släpper en bok om hennes kamp mot Borrelia så kan det säkert vara av intresse (då jag själv blev golvad av det för 30-år sedan).
  Virtanen är en finsk-pajas. tyvärr på svenskt territorium.

  Gilla

 • ståfräs

  Han är väl en sann kommunist personifierad, som antagligen skriker Pol Pot när det prenumererar för det har jag hört alla kommunister gör.
  Att däremot bli falskt anklagad för våldtäkt är för djävligt, men han har ju anklagat och spritt hat mot alla SD, så hur stämmer vi honom?

  Gilla

 • Bajen666

  Två idioter ska bråka i en rättssal för mina pengar, jag mår fan illa om hur Sverige hanteras.

  Gillad av 1 person

 • Lellegoo

  Virtanen är rökt i alla fall, oavsett hur det faller ut. Arketypen för ett ärkesvin är nog inte långt ifrån.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: