Stäng

14 reaktioner på “Avslutning i en lekskola i Palsestian

 1. Det är något annat än genus på dagis , i Sverige det där . Vad är det för fel på sossar ? Jo hela jävla eliten är en samling gamla kommunister , PLO, are . Som insåg att deras karriär vore en katastrof inom VPK . Så vad väljer man , jo Socialdemokraterna naturligtvis .Din framtid är säkrad , du behöver aldrig göra ett hederligt handtag i resten av ditt liv . Det är en äkta sosse det .

 2. Usch va äckligt att man lär barn nåt sånt. Barn ska va oskyldiga man ska inte lära de hat och våld. Glad att jag bor i Sverige och slipper se sånt.

 3. Palestiniernas helgon f.d snabbköpskassörskan och landsförädaren Margot Wallström ska nu fixa fred i Jemen, jo Sverige kan minsann !!!!!!!!!!!!!!

   1. Enligt Justitieminister Pygmen ska vi fortsätta att
    importera arbetslöshet o våld även om där blir fred
    i Syrien

 4. Samtliga har automatiskt PUT och senare medborgarskap i Sverige om dom åker dit och säger ordet Asyl

  1. Ja muslimer har inte svinstian, för dom äter inte sådant kött. Istället har dom palestian. Det är där dom bor.

 5. ”2019-08-21 · Och det är inte lite pengar i bistånd vi talar om. Regeringen har sett till att Palestina är en av de största mottagarna av svenskt bistånd. Palestinska Myndigheten, PA, mottar under perioden 2015-2019 1,5 miljarder kronor”. 🤢🤢🤢

  1. Jag minns när Jussi Arafat och Sten Andersson hade pusskalas. Det verkar som sossarna och palestinierna gillar varandra på många sätt. Kanske därför palestinierna får så mycket av våra hårt förvärvade skattepengar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: