Filipstad, brottsligheten är värre än arbetslösheten


INVANDRING. Nu får kommunerna betala för ”förtjänsten” skrev i häromdagen med anledning av den katastrofala situationen i Filipstad, med bland annat 80 procent arbetslöshet bland de utomeuropeiska invandrare som skulle rädda vår framtid. 

Men Filipstad är inte bara arbetslösa asylinvandrare och ekonomi. Det är även brottslighet. Våldsbrotten i Filipstad är 94 procent högre än snittet i Värmlands län.

I Filipstad anmäldes år 2018, 1289 våldsbrott/100k inv, vilket är 94 procent fler än i hela Värmlands län tillsammans.

Erika Ohlsson.se

Om Filipstad på bloggen…

-Pettersson börjar misstänka att asyl- och anhöriginvandringen är ännu värre än den på papperet. Vilka migranter är det som kommer till Sverige? Är det latmaskar, kriminella, oduglingar som har som enda mål att leva på svenska skattebetalares bidrag.

Vi kan ju se att många som har stannat i Afghanistan, Somalia, Syrien med flera länder lever drägliga liv hemma.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


17 responses to “Filipstad, brottsligheten är värre än arbetslösheten

 • Oskar.

  Vart tog alla högutbildade hjärnkirurger och raketforskare vägen.
  De som skulle rädda våra pensioner.
  Vet kanske Morgan vart de tog vägen?
  Och nu står Morgan och kallar invandrare för odjur.
  Reinfeldt kanske vet var de finns?

  Gilla

 • poo

  Sossarnas inkompetenta regering har som vanligt satsats på fel häst. Svartköpen av röster har inte gått hem. För att få tillbaka lite av sin saknade heder återstår bara en sak, skicka hem alla odugliga analfabeter så fort som möjligt stäng gränserna för muslimer och avgå. Svenska folket som gått igenom denna svåra tid förtjänar lite lugn och ro.

  Gilla

 • volse

  Det värsta brottet var ju att ta hit de massvåldsbejakande, masskulturberikande, massbrottsbenägna och psykiskt masstörda analfabeterna m fl. överhuvudtaget. Alltså, varför massimportera massutmaningar?

  Gilla

 • Nisse

  Nu har Stefan Löven fått sitt drömsamhälle nu har han börjat importera ännu mer muslimer som naturligtvis röstar på sosseriet parollen är nog skit i Svenska folket bara behåll makten och sko sig själva….

  Gilla

 • age

  Filipstad ! ?

  Vi besöker ibland den fantastiskt fina
  matbutiken, ICA Maxi vid Nyköpings
  norra infart.
  De gånger vi varit där sent på kvällen
  har det varit MYCKET ”mörkt” både i och
  utanför butiken.
  => en mycket obehaglig känsla!

  Gilla

 • ståfräs

  Enligt Kling o Klang beror det på vädret, dåliga betyg, utanförskap o trångboddhet, vi normala Svenskar bockar o tackar, för det hade vi ingen aning om, fattas väl bara att vi är rasister också.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vi är rasister, det vet väl alla ?
   Om man inte älskar och hyllar en drygt 40-årig totalt okontrollerad och landsförädisk massinvandring som skapat ett kriminellt mångkulturellt anarkisamhälle så är man rasist och inget annat.

   Gilla

 • Stefan Löfven

  Tittar man på tabellen, så visar det att Hammarö kommun har minst brott.. kan ni gissa vilken kommun som tagit minst med asylsökande????? Ni som röstar på MP, bry er inte om att försöka förstå denna tabell. Det skulle bli allt för svårt, att få er att förstå vad tabellen visar…

  Gilla

 • Rustrik

  Be alla svenskar att lämna staden och släpp en nuke.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Nu när Filipstad och många andra kommuner har den verklighet som är. Så skulle det vara bra om en hel del socialdemokrater, vänsterpartister , miljöpartister och centerpartister visade sin solidaritet med Filipstad och utvecklingen där.

  Man pratar alltid om ”allas lika värde”, värdegrund” och ”en vinst lite längre fram”. Nu kan man visa sin solidaritet och flytta till Filipstad och uppleva det som man politiskt tycker är bra beslutat i migrations politik. Här finns alla möjligheter till att uppleva ”vinsterna”, i deras politiska styrning och vision av Sverige.

  Om man inte flyttar dit för att stödja kommunen, så kan man väl i alla fall anordna studieresor med buss från Stockholm till Filipstad. Skulle ge kommunen en chans att få in lite intäkter på turism från rikare storstadsbor med ett stort solidariskt hjärta.

  En upplevelseresa i verkligheten. Tror det är många som behöver göra den. För att validera dagens verklighet, mot vad teoretiska beslut i en politisk skyddad värld, skapar i Sverige.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Oftast utövas våldet MELLAN invandrarna; primitivt tänkande med låg impulskontroll genomsyrar många kulturer – även i Europa (och vilda västern…) – medan vi i Sverige är sondmatade med samförstånd och pascifistiska lösningar, diskussion och överenskomelser. ”Den svenska modellen” – från arbetsmarknaden syns även i andra delar av samhället. Dvs just det ”samhälle” som nu medvetet mals sönder och ersätts med ett tänkande som Sverige övergav för några hundra år sedan. Det samhälle som ger rubriker i media…

  Gilla

  • Tore

   Den sk Svenska modellen är den ynkligaste och fegaste metoden i manna minne.

   Gilla

  • Stenbock

   Sara:
   Tror detta har med orten i sig själv att göra…
   I ”Sundets Pärla” var det som du skriver framför allt inom,el. i närheten av deras Ghetton,som brotten tidigare skedde. Numera har ju staden så många Ghetto,att överfall o. rån mot oss inhemska sker mitt på dagen,i våra Parker och vid stora trafikerade gator ! Offren är då de ”rika svenskarna”…
   Antalet knarkare ökar i sådan omfattning att t.o.m. Stenbock som sett mycket i sina dagar förvånas. Själv kan jag inte längre vistas på min balkong,eller ha dörren mot den öppen,p.g.a. den hö/gräsdoft som kväljer mig ! (Glömmer aldrig,första gång i början av 70-talet,när jag första gång mötte detta illaluktande kvalm i Hamburg !)
   Vem kunde då ana att man i sin egen lägenhet,skulle uppleva denna hemska doft,på ålderns höst ?
   Därför längtar jag till höst/vinter,så dessa marodörer tvingas vistas inne….

   Gilla

 • Mormor

  Bildas ett kalifat när dom gamla dör och unga flyr stället bara Batikkärringa kvar tragiskt tar 10 år o polisen får inte ingripa för det är rasism. Många samhälle står på tur Åtvidaberg Högsby Virserum Hultsfred Mörlunda Berga Ruda Emmaboda…. Och ändå röstar jonen på S otroligt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: