Nu får kommunerna betala för ”förtjänsten”…

INVANDRING. Det pågår ett kommunalt uppror i kölvattnet av flyktingströmmen hösten 2015, berättar ”Uppdrag granskning” i kvällens program i SVT. Jim Frölander, integrationsansvarig i Filipstad, är i slutskedet av en uppviglarturné. 

– Det här kommer att påverka samhällskroppen i hela Sverige, säger Frölander i programmet och fortsätter ungefär 100 kommuner har helt enkelt inte de ekonomiska resurser som krävs för att integrera flyktingarna.

Runt 80 procent av de nyanlända är arbetslösa, vem anställer de arbetslösa analfabeterna, frågar sig Annicka Carlsson, verksamhetssamordnare på Arbetsförmedlingen, retoriskt och ger svaret själv i nästa andetag – Det finns ingen efterfrågan på sådana.

– Vi håller på och byter befolkning. Det kan man tycka vad man vill om, det beror på hur man är lagd. Men det är bara konstaterande av fakta att det faktiskt är det vi håller på att göra och då måste vi förhålla oss till det, säger Jim Frölander, integrationsansvarig i Filipstad.

Många av de nya är gamla, de är analfabeter, eller har väldigt låg utbildningsnivå. Vi måste acceptera att det blir en del människor som kommer att ha behov av samhällets stöd för sin försörjning resten av sina liv.

Statsminister Stefan Löfven (S) tjänar 176.000 i månaden, de andra ministrarna 139.000 när de pratar om välfärd och trygghet…

-Pettersson säger att det finns bara en lösning på problemen – återvandring i stor skala.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Nu får kommunerna betala för ”förtjänsten”…

 1. Vad sägs om att de ”goda” i regeringen donerar sina löner till förmån för de som de släppt in?

 2. Allt känns bara som ett dåligt skämt när man ser dessa filmklipp. Kan verkligen politiker vara så in i helvete dumma i huvudet utan någon dom helst självransakan? Stefan Löfven är fan i mig det sämsta som hänt Sverige sedan Gustav den tredje. Det kanske är vi 18 procent som skulle gått ihop för att skramla pengar så vi kan köpa Grönland och flytta dit.

  • Gustav den tredje sköt dom ju åtminstone. Känner en som hade ett företag som hete Mitram, vi var arbetkamrater:

  • Stefan Löven är den störta faran för världen i dag.
   Han måste vara helt tom i huvudet, där finns inte ens vacum.

 3. Men ursäkta var det väldigt svårt att förutse att det skulle
  bli så här??? Ifall man lyssnat på SD istället för att
  rasiststämpla allt annat än det dom själva stod för?

  Sen tycker jag att alla P K nissar som talat sig varma för
  detta vansinne borde betala vars femtusen solidariskt
  till en fond för kommunerna, dom är ju ganska många
  så det borde kunna bli en rejäl summa, sen tycker jag
  att man borde tvångsförflytta massor av importerna runt
  Söder o Östermalm där många bor som tycker det är
  trevligt med mångkultur?

 4. Att det skulle sluta så här eller värre kunde väl vilken idiot som helst räkna ut. Förtjänst längre fram hur dum är det möjligt att bli?

 5. Här är min analys: Svenskarna lämnar Filipstad på grund av invandringen. Lycka till. 🙂

  Detta sägs i filmen:

  1. Svenskar jobbar, de nya svenskarna jobbar inte. 🙂

  2. Svenskarna flyttar de nya svenskarna stannar kvar. 🙂

  3. De utländska männen hatar jämställdhet. 🙂

  4. Dom tror att Sverige delar ut pengar när dom kommer hit. 🙂

  5. ”läkaren” från Syrien pratar som en 5-åring. Samhället talar om för honom att ”sitta hemma”. Han vill gå på dagis. 🙂

  6. Det finns stora behov från många sektorer att anställa, men bulle sitter hemma eller står på torget. 🙂

  7. De äldre ska inte jobba, de ska bli bra samhällsmedborgare. 🙂

  8. De vuxna nya svenskarna behöver grundskoleutbildning. 🙂

  9. På filmen sägs att det är bra människor som kommer till oss. Det är nog därför läget är som det är. De är för bra för oss. 🙂

 6. Tittar just nu på programmet på skit-SVT play. Hur fan kan man ha en massa lata invandrare springa omkring i städerna UTAN ATT DE GÖRA NÅGOT? Dag ut och dag in går de och drar. Och, vi betalar för cirkusen.
  De ser helt missanpassade ut i den svenska miljön.

  • Jag bor i Södertälje och där är det så att om man går ut mitt på dagen och möter 100 personer så är 85 stycken arbetsskygga analfabeter från Afrika eller Asien.

 7. Skulle tro att Stefan slirar lite på sanningen(om han nu är bekant med det begreppet). Rätt svar : 3 % flyktingar, 97 % valboskap. Men förmodligen är hela 100 % lydig valboskap med adress såzzeriet. Rövar-partiets valkampanj bekostad via skattemedel. KRIMINELLT !

 8. De ”lönsamma på lite sikt”, blev konkurs.
  Snart sitter hälften av landets kommuner
  med Svarte Petter på hand. När ska analfabeterna börja rädda våra framtida pensioner?

  • Nu har kommunernas konkurser börjat på riktigt och före nästa val 2022 kommer 90% av kommunerna att ha gjort detta.

 9. ”en del människor”?
  Sammantaget i lander minst 1 miljon, tendens stigande.
  Den totala kollapsen närmar sig med stormsteg.

 10. Återvandring är den en lösningen .Annars går hela landet i konkurs.
  Snopet för kommuner att sitta nu och vänta på bidrag från MGV med öppen mun.Det enda de får är sand!
  Att de inte förstod.
  Jag ber er några om ni läser här att påminna att jag talade om det här 2010 med vissa av er, ni sade att ni gavs inga val.
  När jag frågade vad blir det sedan när ni inte längre får bidrag ? Ni trodde att det var för evigt. Och många av er som vägrade diskutera med mig då jag är en vanlig medborgare , var så goda nu! Må så förbannat gott , ibland kan det vara bra att lyssna på vanliga medborgare.

  • Att det går åt helvete med Sverige behöver man inte vara speciellt smart att fatta. Tydligen är inte våra folkvalda politiker smartare än en gråsten. Jag tillhör inte den skara idioter som röstat fram denna helt inkompetenta regering. Att det lönar sig på sikt kan dom köra upp någonstans där solen aldrig lyser. Jag känner mig personligen hånad av Sveriges politiker. Detta vansinne måste få ett slut omedelbart. Det kan inte vara meningen att en viss del av befolkningen i Sverige ska försörja dessa parasiter. Stäng gränserna och skicka ut skiten som inte sköter sig direkt.

 11. Har man en efterbliven ”statsminister” som inte förstår de ekonomiska konsekvenserna av för många raketforskare som är gamla och analfabeter, våldsbenägna osv. så går det så här.

  Man måste naturligtvis vara extra dum i huvudet, som Löfven, för att inte kunna räkna ut den kalkylen.

  Jag skulle vilja höra mer om svenska (riktiga svenskar) personer som flytt det nya Sverige och hur de har det nu och var det flyttat.

  Fler och fler jag pratar med går i flyttankar.

  Nu kommer det dessutom 300 000 till. Blir det inte ett överskott på raketforskare, jag menar hur många raketuppskjutningar gör vi egentligen i Sverige?

  Genus every day!

  • Ja tänk när hela feministregeringen drar in i Palestina, Hamas och Al Fatah kommer fly hals över huvud och försöker vädjar till Israel att öppna gränsen.

Kommentera