M vill minska den svenska asylinvandringen med 70 procent

INVANDRING. Moderaterna vill att Sverige tar emot mellan 5 000 och 8 000 asylsökande om året – en minskning med 70 procent. Det meddelar partiet på en pressträff.

– Vi vill se ett volymmål för asylmottagandet, säger partiets migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard.

I samma veva som pressträffen publiceras en debattartikel från Malmer Stenergard och Tobias Billström (M) på Aftonbladet.

”Volymmålet är avsett att fungera som ett kraftfullt styrmedel som är vägledande för den svenska invandringspolitiken framåt. Om målet inte ser ut att uppnås krävs ytterligare skärpande åtgärder”, skriver Moderaterna.

Partiet vill också bland annat se ett kraftigt förstärkt återvändande av de som fått nej i asylprocessen, en uppvärdering av det svenska medborgarskapet och en stegvis rätt till bidrag och sociala förmåner i takt men att man jobbar, betalar skatt och blir svensk medborgare.

-Pettersson ser inget om M är beredda att förhandla med SD, annars är det ett meningslöst utspel. Förslaget visserligen i rätt riktning men för lite och för sent.

Asyl och anhöriginvandringen ska ned till noll och vi måste fokusera på att få människor att återvandra.

Sedan kommer aldrig jag att glömma moderaternas vallöften till valet 2010. Många av dessa förslag var bra, när sedan SD lägger dem i rikdagen så röstas de ned av moderaterna!

Lös om moderaternas vallöften 2010 – Moderaterna – Ta medborgarskapet från kriminella invandrare, 

I februari 2009 presenterade migrationsminister Tobias Billström (M), socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) och arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson en i mitt tycke bra utredning om brister i invandringspolitiken som publicerades i DN. Denna utredning låg sedan till grund för den invandringspolitik som moderaterna gick till val på i september 2010. Eftersom det snart är val igen så låt oss titta på moderaternas vallöften så kan ni själva bedöma hur väl de hållit sina löften.

Dessa tre personer höll sedan tyst när Fredrik Reinfeldt bäddade för dagens situation genom att göra upp med Miljöpartiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

39 thoughts on “M vill minska den svenska asylinvandringen med 70 procent

 1. Var finns alla duktiga ”Me To”, som skenbart
  värnade om kvinnors rättigheter och skydd?

  Varför säger dessa duktiga inget om att
  muslimerna tar över Vårt Fosterland?

  Varför säger dessa duktiga inget om att
  muslimer i Sverige våldtar kvinnor i massor?

  Varför säger dessa duktiga inget om att
  muslimer utför gruppvåldtäkter i Sverige?

  Var de duktigas agerande bara ett spel
  för gallerierna?

 2. Nänä, det är 70% av 20.000 asylsökande som ska minskas enligt moderaterna. Inte anhöriginvandringen som ligger kvar på 100.000 /år! Det blir fortfarande 106.000 personer /år som kommer! Från 120.000! Vadå minskning??

 3. ja ja men merparten av dagens moderater i riksdagen applåderade sönder sina händer under Reinfelds öppna era hjärtan tal. Jävla hycklare

 4. https://images.hdsydsvenskan.se/preset:large/1280×768/KDZNYUY9cjxYiAmRhhiDMYWTvaY.jpg
  Ransgården som den bekanta byggnaden ovan heter,ligger inom naturområdet Kullaberg.
  Ett bevis ytterligare hur myndigheter nu tvingas sälja bordssilvret…
  På Kullaberg har Naturvårdsverket avyttrat den unika “Kullagården” som bl.a. kan visa upp medeltida byggnader.
  På bilden ovan från dagens HD finns denna byggnad,som en gång beboddes av Tycho Brahe,och nu offrades i penningnödens tider för 3,5 miljoner nödmynt !
  Det kostar på,att vara världens “mest humana/fredliga” stat !

 5. Finns nog bara ett ord som man kan använda för tillfället: “Röstfiske” för att få lite makt, när makten är tagen råkar dom glömma bort vad dom lovat

 6. För det första: Massåterkallande av medborgarskap, massutvisning och frivilligt massåtervändande. Ingen pardon!
  För det andra: Riksrätt för alla dem, levande tidigare och nuvarande politiker, högre tjänstemän etc som de senaste 40-45 åren bidragit till nuvarande katastrofala situation. Ingen pardon!

 7. Jo,enligt SCB hade vi anno 2018 12 31 2 543 420 utifrån kommande + 587 851födda i Absurdistan,mig veterligen…
  Behöver Vi fler???
  Kolla “Foliehatten från Teckomatorp” 11/6-18 ang. pension.
  Iom “dokument utifrån”idag så byter man ut befolkningen i landet ty vi röstar antagligen fel.

 8. Under tiden M presenterar de från SD stulna,snart 10-år gamla partiprogrammet,rasar den svenska valutan vidare nedåt.Idag är SEK fem(5) öre mindre värd….detta ras på ett dygn !
  Tycks kanske inte som allvarligt.Dock är det samma trend,som sista 6/7-åren.

 9. Få partier i riksdagen är beredda att radikalt laga Sverige för att samhället ska bli helt och komma på fötter igen. Ingen vågar ta de bestämda greppen om stopp på asyl och anhöriginvandring, utvisningar av grova brottslingar och de, som ljugit om sin bakgrund. Det ger kanske inga höga internationella politiska poäng på direkten men det kommer förstås att ge goda effekter för Sveriges framtid ekonomiskt och socialt och uppskattas lång tid framöver både av delar i EU och grannländerna gissar jag.

 10. Reinfeldt skrämde bort mig – till verkligheten, SD!
  Tur att M inte tog tydligt avstånd från den där Alzheimers –
  drabbade, för då hade jag kanske varit kvar i M.

  • Jag drabbades av samma skrämsel och har aldrig ångrat.
   Reinfeldts hatiska ögon är overkliga.
   Han om någon kan mörda med sin blick.

  • Hur kan någon rösta på psykopatpartiet?
   De gamla avdankade alkisar med mera som lever på bidrag från den goda tiden .Hur många som helst på moderater.

 11. Det är ju närmast löjeväckande att detta förslag kommer från ett parti som så sent som 2014 hade en ledare och som tillika då var Sveriges statsminister och som stod och talade om öppna hjärtan och offentligt tackade dessa invällare för att de valt Sverige som tillflyktsland, nu kommer med detta utspel.
  Tokstollen, SD-hataren och landsförrädaren Reinfeldts ande svävar fortsatt över partiet.
  Men det börjar kanske bränna under fotsulorna nu, när SD återigen ökar i opinionen och därför försöker M återigen lura väljarna.
  Man hoppas dock att merparten av Svenska folket inte glömt sveket från M och dess tidigare ledare SD-hataren Reinfeldt och hans “äktenskap” med Miljömupparna, som trots allt är ursprunget till den kaotiska situation Sverige nu befinner sig i!

 12. Man ska inte nöja sig med det,det måste till en skärpning
  på jobbområdet så att dom som varit här i flera år, utan
  att lära sig Svenska utan att försöka att skaffa ett jobb
  likadant på brottsfronten med dom närmast urlöjliga
  straff för grova brott. Alla som söker sig hit borde ges
  en skrift över vad som gäller i Sverige, att kvinnor som
  är ute på kvällen är fridlysta för våldtäkter, att det inte
  är fritt fram att våldföra sig på dem,vill dom inte godta
  regler o lagar ska dom inte släppas in, men väl ut!

 13. Övrigt: den mest vetenskapliga av alla vetenskaper är det vetenskapliga ämnet genusvetenskap. Det är extremt vetenskaplig. På samhällsnytt finns att läsa om : Genusforskare: Brist på gator uppkallade efter kvinnor kan skapa känslor av exkludering

  En mycket betydelsefullt och vetenskaplig upptäckt.

  Det är alltså med våra skatter som vi finansierar den här typen av sandlådeforskning.

 14. De här liberalnymoderaterna får komma med vilka utspel de vill. Aldrig mer , oavsett vad de säger, kommer min röst att gå till dem. Vi lever just nu i ett land extremt påverkat av dem och det ser inte alls bra ut.

 15. Lita ALDRIG på en moderat, och glöm ALDRIG vad deras “store” ledare rikspsykopaten Reinfeldt ställde till med mellan åren 2006-2014.

  När samtliga moderater går ut och ber om ursäkt för vad dåren ställde till med….då kanske jag i alla fall lyssnar på vad dom har att säga…kanske (blink blink).

 16. Efter den 70% så skulle Sverige ligga på enbart DUBBELT mer än alla andra länder.. Säkert välmenat, men vetni det är försent när skiten är i brallan.

 17. Jag anser att vi skall räkna tillbaka hur många vi har tagit.
  Sveriges kvot är 11000 per år. Ta inte emot några under en 5 årsperiod, så att vi kan om möjligt normalisera landet.
  Hittills har vi tagit 63 tusen . Varför skall vi ta emot alla som vill hit. Det är kineser ,övriga asiater, afrikaner, uzbeker, mm mm.
  I Jugoslavien har de straffat kosovoalbaner som har kommit tillbaka från IS kriget med 18 års fängelse per man.
  Vad gör vi här?
  Verkar som vi har redan glömt bort att vi har terrorister bland oss, som har mördat en massa folk.

 18. För att i bästa fall rädda Sverige krävs något annat, deportation av minst 1 miljon i första hand icke européer som har ljugit om sin identitet, gjort grova brott eller som inte har för avsikten att “bli svenskar” utan snarare hatar ursprungsbefolkningen.

KommenteraAvbryt svar