De nya rekordåren

INVANDRING. Samhället ser helt annorlunda ut idag än för 50-60 år sedan. Då under de så kallade rekordåren på 1950 och 1960-talen betalade vi samma eller lägre skatt än i jämförbara länder, mindre än hälften av idag.

Steget Efter

─ Då fanns det skolor i varje by, poliser överallt, vårdköer var inte uppfunna, det byggdes hus och vägar överallt. Intressant är att se en kurva över skattetrycket från 1960-talet och framåt. När Palme började höja skatterna mer än omvärlden kom problemen ett efter ett, det blev inflation, devalveringar, prisstopp, lönestopp det ena efter det andra som i sin tur bäddade för krisen i början på 1990-talet. Den 27 februari 1975 fattade en enig riksdag under regeringen Palme ett grundläggande beslut om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle. Proposition 1975:26.

Då, 1975 lades grunden till dagens samhälle och Sveriges väg utför började.

Nu är vi inne i en annan sorts rekordår, vi slår rekord i befolkningsökning och ökningen beror på import av människor från dysfunktionella kultur. Det i sin tur gör att det samhälle vi känner till håller på att raseras. Välfärden fungerar inte.

Sedan årsskiftet har 195 bekräftade skjutningar skett runt om i landet. 26 personer har dött och många skadats svårt. Den absoluta majoriteten av dessa skjutningar har kopplingar till den mångkultur som beslutades om 1975. 

Antalet sprängningar ökar kraftigt, våldtäkter, misshandel och rån mot unga ökar också, risken för terrorism är ständigt närvarande,  vi går mot nya rekordår men denna gång är det inget att vara stolt över.

Våldet håller på att slå sönder vårt samhälle, det skriks efter mer poliser, ordningsvakter och pengar.

Ropen på färre kriminella är betydligt färre och tystare.

Stäng gränsen omedelbart, utvisa alla som går direkt, alla grova brott ska leda till utvisning, liksom upprepande småbrottslighet, medborgarskap ska kunna återkallas, den som fått avslag på sin asylansökan ska inte som nu kunna stanna kvar i landet, människor som inte kan eller vill assimileras ska återvandra, kunskaper i svenska ska bli obligatoriskt för uppehållstillstånd och medborgarskap, arbetsplikt för friska människor som tar emot bidrag.

Kriminella ska inte gå lösa, de ska sitta inlåsta. 

Steget Efter

-Pettersson vill till de kriminologer och vänsterliberaler som påstår att hårdare tag inte hjälper säga att nu har vi provat er flathet, syltryggspolitik och genustrams i 40 år. Är ni nöjda eller är det dags att prova något annat?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

10 thoughts on “De nya rekordåren

  1. Invällarna ”flyr” från länder, som är överbefolkade och inte kan föda alla övertaliga.
    Detta och detas låga siciala kompetens
    leder till konflikter och krig.

    – Är det vårt ansvar att de har avlat miljoner
    individer som landet inte kan föda?
    – Är det vårt ansvar att föda detta överskott?
    – Är det vårt ansvar att ge dem mat och vård?
    – Ska vi låta dem ta över Vårt Fosterland?
    – Ska vi föda dessa överskottsindivider?
    – Behöver vi dessa gratisgäster?

  2. Sverige bör införa en lögnskatt där politiker, journalister och kriminella invandrare granskas och döms till böter efter lögnens grovlek. Böterna för ljugande invandrare skall gå till enkelresor till respektive hemland. Och för politiker och journalister skall jättesummorna gå till fattigpensionärerna.

  3. Varför kallas det ”sprängningar” i sverige men bombattentat i alla andra länder????
    Är det ett sätt för journalister att förmildra omständigheterna?
    Just ordet sprängningar leder i vart fall mig till kassaskåpssprängningar o brevlådesprängningar…..

    Vet ” märk ord ”… men ändå.

  4. Kraftig ökning av anlagda bränder kan läggas till i den sorgliga beskrivningen. Det krävs uthållighet, klokhet och klarsynthet för nya samhällsarkitekter att påbörja en långsiktig grundläggande lagning av Sverige. Det kräver även att de får sin nödvändiga procent väljare förstås.

  5. Apropå en sosseregering som höjer skatter, som i sin tur leder till färre arbetstillfällen i Sverige….

    Husvagns- och husbilstillverkaren Kabe varslar 25 anställda om uppsägning. Anledningen uppges vara regeringens kommande höjning på skatten på nya husbilar vid årsskiftet – vilket väntas minska försäljningen av nytillverkade husbilar ordentligt.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/nytt-varsel-pa-kabe-25-anstallda-kan-tvingas-lamna

      • 50% är dummare än snittet!
        25% röstar på S!
        Dessa 25% utgör den lägsta kvartilen!

        Tänk på att dessa finns överallt omkring dig!

        S, LANDSFÖRRÄDARNA, har kontraktet med
        Muslimska Brödraskapet alltjämt gällande!
        SÄPO accepterar kontraktet!
        Är SÄPO då också LANDSFÖRRÄDARE?

KommenteraAvbryt svar