Oxelösunds nye tiggare

GOTT OCH BLANDAT. Oxelösund har fått en ny tiggare, han kommer inte från Rumänien utan från Flen och tydligen har han fått en bra uppfostran, han vinkar bara, glatt leende. Inte ens ett hej, hej, kommer över hans läppar. Det är skönt med tystnad.  

-Pettersson hoppas den nya får vara kvar, trots att det inte borde gå enligt kommunens ordningsföreskrifter, men ingen har brytt sig dessa regler när det gäller rumänen.

Den glade tiggaren från Flen.

Den ”gamle” tiggaren ”Gsn” vid Ica som vi skrev om i maj 2018 verkar det inte gå någon nöd på.

Tulcea är en stad i i östra Rumänien nära gränsen till Ukraina, från den staden kommer Gherghisan Gsn Budi. Det har gått bra för Gsn i livet, numera lever han ett behagfullt liv i London enligt hans egen Facebook. BMW:en är dock registrerad i Rumänien och bilderna ser inte ut att vara tagna i London. Han flyger regelbundet hem från Stockholm/Skavsta flygplats. 

Gsn är också känd som tiggaren utanför Ica i Oxelösund, där har han suttit i runt fem år, då och då avlöst av sin pappa, för att åka hem till sin fattiga familj i Rumänien. Det är i varje fall vad han säger till dem som hjälper honom med pengar, mat och kläder.

Det är bara ett problem. Gsn ljuger, han reser till en plats där livet ser allt annat än fattigt ut. Grattis alla som låtit er luras…

Några kommentarer från en Oxelösundsbo:

”Jag är såååå arg för jag har hjälpt honom extremt mycket med pengar, kläder och allt”

”Han lurar folk, han har lurat Oxelösund i fem år”

Några kommentarer från Gsn till hans egna bilder nedan:

”Ett komplicerat liv, utan stress och det kommer alltid att finnas ett sofistikerat problem. Jag önskar dig en vacker söndag”

”Du kan inte begära mer av gud än du kan bära…”

”Ge hjärtat vad du frågar, respektera ditt ord, var ambiös och stolt, och det viktigaste, be gud om hälsa”

Den uppmärksamme läsaren kan på bilderna nedan se GSN, hans son och hans far som löser av Gsn från sitt arbete som enligt hans Facebooksprofil består av romantisk smörja…än en gång grattis till er som gett till den fattige tiggaren…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Oxelösunds nye tiggare

  1. Lägg stora sedlar i koppe BMW är dyra att köra och att servicen är inte billug. Ni vill väl inte att hans ska ha billigare klocka än sina tiggarkompisar 😁

  2. Som jag alltid brukar säga när någon vill ha något av mig…tyvärr mitt godhetsknarkarkonto är övertrasserat sen många år tillbaka..

  3. Ja och han o. hans kumpaner är bara några få av de tusentals zigenare, som sitter o artigt mumlar ”hej,hej”,var man vänder sig i våra orter.
    Andra av samma slag,”söker” Polisen genom en svart Saab,som trafikerar E6:an,och stjäl för turister,som lagt in en rast-paus !
    Över hela landet tvingas kyrkor o. allmänna byggnader byta ut de koppartak o. rännor som finns kvar,efter zigenarnas stöldraider nattetid ! Tydligen lönsamt med tanke på mina grannar i Ghettot.Dessa har nu bytt ut sina gamla skåpbilar,mot nyare moderna Kombivagnar.
    Tror t.o.m. ”Maffiakungen” för området,åker kring i en Mercedes…..

KommenteraAvbryt svar