Socialdemokrat: ”Typiskt SD att göra problem av ingenting”


INVANDRING. I den handlingsplan för kommunen som Sölvesborgs samstyre presenterade i veckan fanns bland annat förslag om förbud att bära slöja i barnomsorgen och möjlighet att tacka nej till mottagande av flyktingar.

I Kvällsposten kritiserar oppositionsrådet Johanna Beijer (S) nu förslaget.

– Det är typisk Sverigedemokratisk politik, att göra problem av ingenting, att allt ska handla om migration och begränsning av andra kulturer, säger Beijer (S). Sölvesborgs samstyre består av SD, KD, M och det lokala partiet SoL (Sölvesborg och Lister).

-Pettersson blir lite mörkrädd. Det verkar som socialdemokraten Johanna Beijer och andra socialdemokrater inte insett att Sölvesborg och Sverige har stor problem.

”Tycker S i Sölvesborg att det är ”lull lull” med förenklad upphandling, mer småskalig barnomsorg, ökat inflytande för invånarna och att kommunen äntligen ska satsa på trygghet beklagar jag det. Med denna nonchalanta inställning är det ju inte direkt konstigt att man förlorade makten i kommunen”, skriver Louise Erixon (SD) kommunalråd i Sölvesborg.

Louise Erixon SD, pressbild.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Socialdemokrat: ”Typiskt SD att göra problem av ingenting”

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: