Stäng

Salim Mustafa häktad för tre mordförsök

BROTTSLIGHET. Lätt mörkhyad man gripen för våldsbrott i Eksjö, skrev vi på bloggen igår, när en kvinna och två barn fick livshotande skador efter ett våldsdåd i Eksjö. Nu häktas Salim Mustafa, född 1991, för tre mordförsök. 

Idag, fredag hölls häktningsförhandlingar i Eksjö tingsrätt mot herr Mustafa och han häktas såsom på sannolika skäl misstänkt för tre fall av försök till mord.

– Tingsrätten har, precis som jag, gjort bedömningen att bevisläget är i det skicket att det finns sannolika skäl att det är det är den här mannen, säger kammaråklagare Frida Noldin. Mannen nekar till brott.

De tre skadade opererades akut och skadorna betecknades initialt vara livshotande. Under fredagen meddelade Höglandssjukhuset i Eksjö att läget är fortsatt allvarligt men stabilt.

-Pettersson säger att Salim Mustafa behöver tolk på arabiska och saknar de fyra sista siffrorna i personnumret. Motiv och relation är ännu oklart.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Salim Mustafa häktad för tre mordförsök

  1. Salim Mustafa !
    Ännu ett framtida svenskt namn, jasså lätt mörkhyad, inte svårt mörkhyad denna gång ?

    1. Vet inte om jag vill veta det! Tror det är sjuresor värre än vad man kan föreställa sig. Man kan säga att de har lyckats få hit de som ingen annan vill ha.

  2. Att det rörde sig om ett invandrardrama kunde man ju lätt gissa. Fan vad resurser dessa kriminella blattar tar för sjukvård och polis. Skattebetalande svenskar får finansiera detta vansinne och hoppas att några smulor blir kvar till dem.

  3. Utan dessa människor hade polis, domstolar och tolkar nästan varit arbetslösa och svenska folket hade varit bra mycket tryggare. Plus att det hade funnits mycket pengar kvar till samhället i stort.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: