Lätt mörkhyad man gripen för våldsbrott i Eksjö


BROTTSLIGHET. Polisen utreder ett misstänkt våldsbrott i Eksjö som klassas som mordförsök, skriver polisen på sin hemsida. En patrull åkte till en bostad i Eksjö efter att ett barn slagit larm. Flera allvarligt skadade personer har tagits omhand av ambulans på plats och ett område har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

Polisen gick ut med signalement innan mannen greps:

  • Sveriges Radio – Polisen säger att de sökte efter en man i 30-årsåldern som uppgavs vara klädd i en rosa jacka och blå shorts.
  • Polisen – söker efter en misstänkt man i 30-årsåldern som uppges vara lätt mörkhyad och iklädd en rosa jacka och blå shorts.

Mannen greps senare på järnvägsstationen i Nässjö. Tre personer är allvarligt skadade och polisen bevakar Eksjö lasarett  för att undvika störningar i vården!

-Pettersson noterar att polisen bevakar lasarettet, det är fina människor vi har i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Lätt mörkhyad man gripen för våldsbrott i Eksjö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: