Det är skillnad på artister…


BROTTSLIGHET & MEDIA. Flera män misstänks ha våldtagit en flicka i en lägenhet i Stockholmsstadsdelen Hässelby i torsdags natt, skrev vi på bloggen. I går begärdes två personer häktade. Klockan 15.30 meddelade rätten att en av de misstänkta, en rap-artist, släpps på fri fot.

-Pettersson konstaterar att det är skillnad på artister hos Aftonbladet…

Timell och Kronér drabbades för gamla historier, från 2008 och 2013. men friades senare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Det är skillnad på artister…

 • Karl

  Men Pettersson, nu tänkte du dig inte för!
  Går inte jämföra privilegierade vita medelålders män med en pensionsräddare.
  Tänk vilken fruktansvärd och hemsk uppväxt rapparen har haft, blev säkert utsatt för rasism innan han ens var född och allt är Sveriges och dess befolknings fel.
  Något eget ansvar behövs inte för det är alltid någon annans fel, i detta fallet säkert skolan eller kommunen som inte hjälp honom på alla sätt och vis.
  OBS!
  En liten gnutta ironi 😉

  Gilla

 • age

  Dåligt omdöme och svag förmåga till
  konsekvensanalys är huvudkraven för att
  komma in i regeringen.

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Rör man en ”VINST FÖR SAMHÄLLET” så blir man direkt inburad direkt på lång tid, men om man är en ”VINST FÖR SAMHÄLLET” och våldtar (gruppvåldtar) ett litet svenskt flickebarn, och då förstör hennes framtida liv, så blir man släppt, bara man som ”EN VINST FÖR SAMHÄLLET” lovar att inte göra om det samma vecka.

  SVERIGE ÄR FY FAN HELT SINNESSJUKT !!!

  Ps. Alla sjukdomar som de som våldtar kan mycket väl ha: HIV, DIFTERI, GULA FEBERN, KOLERA, SYFILIS, GONORRÉ, HERPES, AIDS och andra sjukdomar som vi inte har haft i Sverige, det pratas det inte om !

  Inte heller att i Afrika är AIDS mycket vanligt, i Botswana (Afrika) har enligt WHO fler än var tredje person AIDS!

  Lite att fundera över nästa gång ni sätter er i tandläkarstolen hos ex. Folktandvården, har de gjort rent alla instrumenten riktigt, har de kanske glömt salivsugen i all hast 😳 !?

  💐 till er alla utsatta…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: