Stäng

Irakisk våldtäktsman, hade dubbla identiteter och hade fått dubbla avslag

BROTTSLIGHET. Irakier dömd för våldtäkt i Oxelösund skrev vi den 3 augusti. Kortfattat enligt PK-media så dömdes en man i 20-årsåldern till tre års fängelse för våldtäkt på en kvinna inne på en pizzeria i Oxelösund i juni.

Mannen arbetade på restaurangen när kvinnan strax före stängningsdags kom in för att beställa mat. Enligt hennes vittnesmål vräkte han omkull henne och våldtog henne. Mannen själv hävdar att de två hade frivilligt sex. Efter avtjänat straff ska mannen utvisas i tio år. Han ska också betala skadestånd till kvinnan på 115.000 kronor, enligt domen i Nyköpings tingsrätt.

Nåväl, det finns lite mer än det PK-media skriver. 

Khudhari Tawfeeq Ali Al-Obaidi är kanske hans riktiga namn men han kallas Omar.

Gärningsmannen har fått två avslag på sin asylansökan, han ansökte då i maj för tredje gången med jobb som skäl. Har två dossierer på Migrationsverket – under olika namn. Det han uppgett om folkbokföringsuppgifter stämmer inte heller. Två bröder i Irak sitter i fängelse – en bror misstänks vara medlem i IS.

Han heter kanske något av nedanstående:

 • Khodair Alosaidi, född 930711, medborgare i Irak
 • Khudhari Tawfeeq Ali Al-Obaidi, född 930711, medborgare i Irak (detta enligt passet)

Från Arbetstillståndsenheten, Migrationsverket. 

Er ref: Mål B 1981-19 R 4
Berörd person
Khodair Alosaidi, född 930711, medborgare i Irak.
Khudhari Tawfeeq Ali Al-Obaidi, född 930711, medborgare i Irak.
Tingsrätten har begärt yttrande från Migrationsverket i enligt med 7 kap. 10
§ utlänningsförordningen (2006:97). Migrationsverket har den 8 december 2017 fattat beslut om utvisning och tidsfrist. Beslutet vann laga kraft den 29 maj 2019. I samband med att en ansökan om uppehållstillstånd på grund av arbete gavs in inhiberades beslutet om utvisning i avvaktan på att ansökan ska avgöras. Handläggningen av uppehållstillstånd på grund av arbete har inte påbörjats. Grunden för Khodair Alosaidis ansökan är anknytning till arbete som pizzabagare hos Al Pizza i Oxelösund. Alosaidi lämnade in sitt pass strax efter sin asylansökan och Migrationsverket har i sitt beslut konstaterat att han har styrkt sin identitetunder det namn som hans pass är utfärdat i, dvs Khudhari Tawfeeq Ali Al-Obaidi. Rättning i registren sker senast när ansökan
om uppehållstillstånd avgörs. Migrationsverket anser inte att det finns hinder mot verkställighet till Irak.

Ur domen: ”Khudhair Al-Obaidi är enligt egen utsago gift och lever med sin fru i Sverige. Detta framgår inte av hans folkbokföringsuppgifter. Även om han är gift med en kvinna i Sverige och de lever ihop, så anser tingsrätten inte att han lider sådant men av utvisningen att det bör påverka fängelsestraffets längd”.

-Pettersson undrar varför herr Al-Obaidi inte är folkbokförd på samma adress som sin fru…, ja, ja,…sedan kan man naturligtvis undra varför en man som fått två avslag får söka en tredje gång. Det är väl knappast brist på pizzabagare i vårt land.

Bild från Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Irakisk våldtäktsman, hade dubbla identiteter och hade fått dubbla avslag

 1. Dubbla identiteter = dubbla bidrag.
  Dessa ständiga sätt att lura av fattiga skötsamma Svenskar ännu mer pengar tigs alltid ihjäl av PK-cancerns media.
  Det olagliga bedrägeriet blundas alltid för av det korrupta Rättsväsendet så länge gärningsmännen har ”rätt” import-kriminella & islamistiska bakgrund.
  Självklart ”går det inte att göra någonting” åt det i Sverige fast i alla andra länder…
  Där är det en självklarhet att kontrollera detta!
  PK-cancern har infört totalförbud att överhuvudtaget tänka! (Ren Nazism…. )
  SÄPO har flera gånger uttryckt förvåning över hur otroligt vanligt flerdubbla identiteter är hos islamister i Sverige!
  Självklart utan den mest mikroskopiska åtgärd från berörda myndigheter….

 2. Varför inte utvisning på livstid, är denna Irakier och perfekta svenska import av en våldtäktsparasit en bättre person om 10 år när han garanterat kommer tillbaka till de kriminellas paradis Sverige igen ?
  Är bara att konstatera, Sveige är och förblir väldens Socialbyrå och paradis för brottslingar.

 3. Alla i detta land ! Är ni helt sjuka i huvudet ??? Vad är det ni inte förstår ??? Måste ni själva bli våldtagna eller er flickvän/sambo/fru/syster/bror/far eller er mor ??? Vad krävs för att era hjärnor ska fatta ???

 4. Ett typexempel för dessa ” stackars flyktingarna ”.Dessa lär sig redan som små barn,att ljuga o. bedraga ! Av dem finns uppåt 100.000,eller fler som lever som parasiter,på oss skatteslavar i Abzurdistan.

 5. Det ska finnas dataregister och foto med fingeravtryck kopplade till alla, som provar asylansökan eller anhöriginvandring. Att nuvarande släpphänta handläggningar pågår där flyktingar eller migranter själva bestämmer om de vill vara en identitet eller flera är fullkomligt ofattbart. Det ska vara omöjligt att skaffa flera identiteter. Myndigheterna sänker systematiskt landets säkerhet genom att släppa in allehanda okända främlingar i våra välfärdssystem. Vem tillåter den slappheten egentligen? Det känns, som att Sverige har slarvat bort sista spåren av överlevnadsinstinkt.

 6. Han borde ha fått dubbla fängelsedstraff, varje identitet straffad var för sig.
  Helt fantastiskt att svenska myndigheter struntar i om någon har flera identieter för att få flera bidrag, man tror ju att det skall vara olagligt, istället så jagar man varenda skattekrona.

 7. Bara tänk så MÅNGA som har dubbla identiteter. De lyfter dubbel av allt! Det finns ingen i Sverige som har någon som helst koll på dem, känns ju tryggt! Blir så heligt förbannad när läser sådant här, hur fan har de kunnat bli så fruktansvärt galet. Detta borde Reinfeldt, Lövfen, PK-folket, politiker och journalister betala ur egen ficka, för jag VILL inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: