Sveriges Radio trasslar in sig i bortförklaring

MEDIA. -Pettersson hör rykten från USA om att mängder med vita män känner sig kränkta och utpekade av det skattefinansierade Sveriges Radio och funderar på att gå till Diskrimineringsombudsmannen och anmäla Ekot för hets mot folkgrupp. 

Själv tror jag det är ett tecken på public service nya policy. I framtiden kommer SR att berätta om hudfärg och etnicitet på alla gärningsmän, inte bara på dem som kallas vita högerextremister eller…

SR Ekot Twitter

I ovanstående tweet länkar Sveriges Radio till detta

Sedan kom den här tweeten idag, problemet för SR Ekot är att motivet inte var känt då de sände tweeten om hudfärg.

-Pettersson antar att på Sveriges Radios redaktion är hudfärg på vita brottslingar relevant medan färgade ska skyddas. Vi har sett det alldeles för många gånger.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Sveriges Radio trasslar in sig i bortförklaring

  1. LÄGG NER SVT OCH SVERIGES RADIO….tiden har gått förbi dom för länge sedan.
    Hålla tag i nått som detta och låta detta leva vidare, är lika sjukt som att alltid rösta på Socialdemokraterna för man alltid gjort det.

    De är efterseglade och förstår inte att deras tid har varit och att de gör bäst i att bara lägga ner och gå vidare.
    Att krampaktigt hålla sig kvar, och hyckla, ljuga, förvränga, blunda och förneka, är visserligen ett klart vänster beteende….MEN LÄGG NER OCH VAKNA UPP, SAMT SE VERKLIGHETEN FÖR VAD DEN ÄR !

  2. Lägg ner SR. Vi klarar oss bra med Petterssons blogg. Blir det några skattepengar över, ge dom till svenska pensionärer som byggt upp vårt fina Sverige.

  3. Morden på son och mor inne på Ikea i Västerås var i rasistiskt syfte. Mördaren, som fått avslag på asylansökan valde att försöka mörda de, som såg svenska ut. Men jag gissar att varken public service eller andra större tidningar skrivit om motivet. Om nu SR ska praktisera politisk aktivism i rasistisk anda bör naturligtvis skattefinansieringen genast förbjudas.

  4. Ja så är det,vi i ursprungsbefolkningen skall hållas kort…
    T.o.m. f.d. S-Ministern i Merkels regering,reagerar i dagens BZ,och gör följande uttalande:
    ”Socialdemokraterna av i dag,ligger till vänster om kommunisterna” ??
    ;(
    Stenbock tillägger,att PK-organen i våra två länder,på samma i nivå som de blodsudlade Ho chi Minh, Mao o. Stalin.

  5. Finns det ingen på SVT/ SR som inte är vit och därmed per deras egen definition rasist? fy fan vilka idioter.
    Mångfald i orienteringarna, är väl bottennappet, jag har själv sett att i Afrikanska fotbollsmästerskapen finns inga VITA, fy fan vilka rasister dom måste vara eller gäller inte det samma!

KommenteraAvbryt svar