Stäng

Sveriges nya domstolar. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att försvara sig eller överklaga

DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET. I går kom meddelandet att Google-YouTube stängt en av de mest seriösa alternativmedierna på nätet, Swebbtv, Läs HÄR. Anledningen påstås vara hets mot folkgrupp vid upprepade tillfällen. Det är det ingen som följd kanalen ett tag som tror på. 

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

En annan anledning kan vara påtryckningar från etablerade medier för att de alternativa medierna tar en allt större del av reklamintäkterna. Det tror jag inte på, för de intäkterna hamnar också hos Google.

Sedan finns klimatdebatt som är fullständigt galen och politisk.  De som lyssnat på eller läst Elsa Widdings bok Klimatkarusellen har nästan brutalt blivit påminda om hur oändligt mycket, oändligt viktig information i klimatfrågan som både första (regeringen), andra (riksdagen) och tredje (medierna) statsmakten har undanhållit och gömt för oss andra.

Det enda som just nu fungerar är den fjärde statsmakten, det vill säga civilsamhället och alternativmedia som protesterar.

Lyssna gärna på Swebbtv:s kort klipp och intervju med Elsa Widding så hör ni att det kan vara en anledning till att Swebbtv är nedsläckt på Youtube. Vi får hoppas Swebbtv kommer igång igen, annars finns utrymme hos Petterssons.

Meddelande från Swebbtv

Om Swebbtv på bloggen, filmerna är borta men texten är kvar…

På Youtube finns massor av Swebbtv:s material som publiceras genom andra kanaler. Titta HÄR.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Sveriges nya domstolar. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att försvara sig eller överklaga

 1. Problemet för regimen med Swebb TV är att det kommer fram
  relevant o saklig information om hur illa landet sköts, och
  det är lille Morgans uppgift att stoppa den informationen.

  Swebb TV är hundra gånger bättre för folket än SVT Lögn!

 2. Desperationen är nu total hos regimen i Stockholm.
  Detta visar bara hur rätt Swebb TV har och att man trampar stora elefanter på tårna. Sanningen skall tystas till varje pris.
  Youtube, Google, Facebook är nu helt öppet vänstersktivister som kämpar för ett totalitärt samhälle utan någon fri debatt
  Läs boken 1984 av George Orwell så inser ni vad slutmålet för deras verksamhet är

 3. ”Vi anser att alla förtjänar en röst och att världen blir en bättre plats om vi lyssnar, delar med oss och skapar gemenskaper genom våra berättelser.”

  Gissa vilka som skriver så om sig själva?

  ”Vårt mål är att ge alla en röst och en väg ut i världen.”

  Gissa en gång till?

  Jodå, det är Google/Youtube, det trodde ni inte! Fast vi vet ju egentligen allför väl vad Google håller på med.

 4. Själv bytte jag ut Google till duckduckgo.com för några månader sedan, duckduckgo.com lagrar inte din personliga informationen, följer inte dig med annonser och spårar inte dig. Själv tycker den är toppen. Så bojkotta Google och YouTube det finns bättre lösningar.

  1. Sökmotorer med integritet enligt PC för Alla

   Startpage – använder Googles sökresultat, men skickar inte vidare information om dig till Google.
   startpage.com

   Search Encrypt – även detta är en sökmotor som säger sig sätta integriteten först.
   searchencrypt.com

   Searx – en sökmotor som bygger på öppen källkod med fokus på integritet.
   searx.me

   Swisscows. Sisscows är en sökmotor som drivs av det schweiziska företaget Hulbee AG. I och med att sökmotorn är baserad i Schweiz utlovas hög säkerhet och integritet, inte minst eftersom det gör det svårare för USA att komma över datan.
   swisscows.ch

 5. Samma sak som när gamla Svenska pensionärer som känt empati med brottsoffer sätts i fängelse!
  PK-cancern vägrar arrogant att ena försöka förklara på vilket sätt ”hetset” eller ”hatet” skulle kunna uttolkas!
  Youtube och Google kommer gå att gå runt och bojkotta!
  Värre är det med den fega, korrupta, sjuka och kriminella ockupationsjuridiken som Svenska Domstolar o Åklagare utövar mot skötsamma människor!
  Ett enda syfte med HMF!
  Att hota, skrämma och tysta vittnen till vad som händer i Sverige!
  Då spelar det ingen roll om ingen människa i hela världen kan finna något ”hat” eller ”hets”.

 6. Skrev en kommentar på sossarnas sida på fb här om dagen. Deras inlägg handlade om hederskultur och hur den skulle bekämpas. Jag skrev att dom skulle sluta lapa rectum på islam för att inte reta upp Sveriges muslimer för attt dom på allvar ska ta tag i problemet. Dagen efter var mitt fb avstängt så visst existerar problemet med censur av verkligheten och folks åsikter.

 7. Bojkotta Google ”de äger YouTube” för det finns andra alternativ där inte Google kammar hem reklampengar mm. De enda språk de förstår är när inkomsterna sjunker.

   1. [host!] Inte mycket bättre än Google, då det är Microsoft som står bakom Bing. Kör man Windows på datorn, behöver man inte hjälpa Microsoft än mer med gratis info om dig …

 8. Dags för en ny högtidsdag i almanackan. Den 2/8 ; Kim Jung Stefan beordrar pöbeln till vördnad då den nya DDR-dagen skall högtidlig-hållas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: