YouTube hotar yttrandefriheten, raderar Swebbtv…


DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET. Det verkar som Google som äger Youtube har raderat en av de minst radikala och mest seriösa kanalerna på nätet. SwebbTV. 

”Den här videon är inte längre tillgänglig eftersom YouTube-kontot som är associerat med den här videon har avslutats”, står det nu när man försöker en Swebbtv-film.

”Det här kontot har avslutats på grund av flera eller allvarliga kränkningar av YouTubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp”.

Nedstängningen av Svensk Webbtelevision, Swebbtv, är bara ännu ett av den senaste tidens försök att tysta det fria ordet. Och de så kallade journalisterna som verkligen borde försvara yttrandefriheten lyser med sin frånvaro och är helt tysta.

Facebook, Twitter och Youtube har raderat en mängd invandringskritiska och konservativa konton. Petterssons blogg är avstängd på Facebook.

Nåväl, vi får se ur det går. Helt klart är att Swebbtv inte ägnade sig åt hets mot folkgrupp utan gjorde intervjuer av en kvalité som SVT borde rodna när de hör.

Meddelande från Swebbtv

Om Swebbtv på bloggen, filmerna är borta men texten är kvar…

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


38 responses to “YouTube hotar yttrandefriheten, raderar Swebbtv…

 • Swebbtv är tillbaka – Om framtiden för nationen – Suzie Weathers

  […] YTTRANDEFRIHET. YouTube hotar yttrandefriheten, raderar Swebbtv…,skrev vi i fredags och det gäller fortfarande. Swebbtv har dock löst problemet tillfälligt och vill vi tacka för allt stöd! Så fint med all omtänksamhet och att så många vill bidra och ställa upp på olika sätt. […]

  Gilla

 • Swebbtv är tillbaka – Om framtiden för nationen | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] YTTRANDEFRIHET. YouTube hotar yttrandefriheten, raderar Swebbtv…,skrev vi i fredags och det gäller fortfarande. Swebbtv har dock löst problemet tillfälligt och vill vi tacka för allt stöd! Så fint med all omtänksamhet och att så många vill bidra och ställa upp på olika sätt. […]

  Gilla

 • Sveriges nya domstolar. Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att försvara sig eller överklaga | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] att Google-YouTube stängt en av de mest seriösa alternativmedierna på nätet, Swebbtv, Läs HÄR. Anledningen påstås vara hets mot folkgrupp vid upprepade tillfällen. Det är det ingen som […]

  Gilla

 • Macke

  Klassiska Radio Nord 1961. 03. 08 – 1962.06.13 som sändes från fartyget M/S Bon Jour, utanför Nynäshamn på internationellt vatten.
  Det blev ett herrans liv på dåvarande sosseregeringen och myndigheter, som upplevde Jack S. Kotschacks radioplaner som en provokation mot radiomonopolet, som Kotschack lade fram redan 1959.
  Sveriges Radio hade då bara P1 och P2.
  Regeringen fattade sedan beslut om piratradiolagen.
  Innan lagen trädde i kraft så valde Kotschack att lämna med M/S Bon Jour.
  Den sista låten som spelades var ”Stick iväg Jack” när M/S Bon Jour avgick och seglade iväg.
  Det var tack vare Radio Nord som P3 kom till och att bl. a Tio i Topp – Kvällstoppen- Svensktoppen infördes.

  ”Radio Nord del 1”

  ”Radio Nord del 2”

  Gilla

 • Euroscenes11

  undrar om man kan ta reda på anmälaren/rna till Youtube vilken de var?? Vore intressant så att man kan gå vidare med det hela

  Gilla

 • ulsansblogg

  En liten sammanfattning vad det gäller den politiska maktens ( (”sossediktaturens”) agerande mot det fria ordet som pågått i decennier.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2019/08/03/den-digitala-jarnridan-i-sverige-vaxer/

  Gilla

 • Tony

  Undrar hur många hundra miljoner kr har Goggle fått av kommunistregimen för att stänga ner Swebb TV?
  För Swebb TV har ju säkert varit en finne i arslet på regimen, kritik ska givetvis tystas, så fungerar kommunismen, även när dom kallar sig något annat.

  Gilla

 • lasse51

  Spotify är också ett riktigt skitföretag som vill styra vad människor ska tänka och tycka.

  Gilla

 • villervalle03v

  Bonnier ägda medier med Expressen i bräschen, ligger bakom mycket av den yttranderätt som nu raderas. En demokratur regering och riksdag stiftar nya lagar som understödjer censur av åsikter. Vi får hoppas att fler öppnar sina ögon och ser vart landet är på väg, till en totalitär diktatur som styrs av politiker och msm media.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Verkar vara en kampanj på SVT för att få naiva människor att tro på klimatfantasier. Swebb-TV hade några inslag där klimatbluffen motbevisades och måste därför naturligtvis släckas ner. Undrar varför det är så viktigt att människor skräms av klimatfantasier? Kan det vara för att kunna dölja kommande skattehöjningar?

  Gilla

 • LA

  Jag har nu stängt ner YouTube och raderat Google Crome på min dator. Jag har gått över till Microsoft Edge som webläsare, Om alla som inte acceptera censur av det fria ordet gör likadant så skickar detta i alla fall en signal till Google att vad de sysslar med är oacceptabelt.

  Visst, jag gillade YouTube men att skriva en sur kommentar här är verkningslöst. Om ni verkligen vill göra en insats på bojkotta Google och skänk pengar till de oberoende media som ni utnyttjar.

  Gilla

 • Nisse

  82% vill ju ha DDR 2.0

  Gilla

 • Bozze

  Många upprörs nu över ett nytt påhopp på det fria ordet. Terrorregimen dra åter i trådarna bakom kulisserna.
  Men hur många av er som följer Swebb tv och ser på dess program stöttar kanalen ekonomiskt.

  Med 400 000 unika besökare som lägger 50 kroner i månaden borde man få in minst 20miljoner kronor varje månad att göra bra journalistik för och ta fram tekniska lösningar som säkerställer att denna når ut.

  Att sitta och klaga på kommentatrsfält är en folksport idag i Sverige men att få tummen ur och verkligen göra något för egen del verkar sitta långt inne.

  Gillad av 1 person

 • SVENSK

  Det hjälper inte att vara vänlig, saklig, artig, sanningsenlig och vältalig längre, diktaturens censur slår till ändå!

  Gilla

 • Tony

  När styret av ett land är riktigt riktigt sjuk, då agerar man som
  man gör i Sverige, bakom ligger säkert den lille trinde
  skämtet till just. minister, det enda den mannen jobbar med
  är att strypa åsiktsfriheten allt annat skiter han i.

  Gilla

 • Tony

  Inte trodde man att Youtube var infiltrerat av kräk vänstern, men tydligen
  har denna pest tagit sig in överallt, och Svenska folket sover vidare och sätter sig till ro och ser på statstelevisionens fördumningsprogram
  allt medan landet fortsätter att rasa utför och fylls på kriminella invandrare, vad i helvete ska till för och få Svenska folket att vakna ur coman??????????

  Ska det vara helt omöjligt för detta folket att samla ihop 500000 pers i
  en jättedemonstration för att tala för kommunistregimen, att nu är det nog
  ifall ni inte vill ha ett satans liv i detta landet??

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Lite info från Lennart om detta med Swebbtv. Människor i Sverige jobbar tydligen för att strypa yttrande-och åsiktsfriheten. I en del fall genom statliga bidrag.

  Demokratin är för en del, tydligen något som ska begränsas.

  Gilla

  • Treb

   @Peter Skoglund
   Det statliga bidragen kommer från???
   Börjar på S och slutar på-katt.
   Gör som Greta säger 27/9 men stanna hemma-ju längre desto bättre.
   Hur vill ni hade gott folk?
   $uicide solution in slow motion or head on????
   500 000 $trejkande låter som en plan,som ngn skrev.

   Gilla

 • Johan

  Det jag tror blev droppen var när Swebbtv började ifrågasätta klimatproblemen, som är en myt.

  Gilla

 • Paul

  Googles agerande mot Swebb-tv är ett av många exempel på hur Google ogillar yttrandefrihet. De har en politisk agenda där udden framförallt är riktad mot Youtube-kanaler som är konservativa, patriotiska och invandringskritiska. Många av dessa kanaler har Google raderat. De agerar på samma sätt som diktaturländers internetcensur.

  Gilla

 • Göran

  Syftet med HMF är att låta Stats-Kriminella Åklagare hota, skrämma och tysta vittnen till vad som händer i Sverige.
  HMF har ingen lägsta gräns lika lite som när kriminella hotar vittnen! Det handlar enbart om att hindra att trovärdiga vittnesuppgifter kommer fram till vanliga människor.
  Svenska Domstolar vägrar ofta inför häpna människor att förklara på vilket sätt något skulle vara HMF.
  De är precis lika kriminella som sina gelikar i en kriminell bananrepublik, Sovjetunionen eller Nazityskland.
  För PK-Media-Politruckerna på Bonnier handlar det om att med baksluga tjuvknep plocka bort duktigare o mer trovärdiga konkurrenter.
  Ungefär som när en statstrogen Lågintelligent Journalist i en diktatur anger en betydligt duktigare mer sanningsenlig kollega.

  Vi kommer aldrig att få något svar på frågan vad som skulle kunna vara HMF för det finns inget svar mer än att Swebb-TV var duktigare, trovärdigare, mer framgångsrika o tog tittare från Bonnier-Ägda alster som ingen längre tror på!
  Youtube hör hemma i en efterbliven kriminell bananrepublik typ DDR. Youtube borde som företag ha gått i graven 1989!
  De hör inte hemma i den fria världen!

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Det är ytterst naivt att tro att Youtube gjort detta på eget bevåg, självklart har Regeringen, läs Morgan Johansson, satt press på dem. Att sätta yttrandefriheten ur spel, en av våra viktigaste grundlagar, gör bara en ytterst desperat regering som totalt tappat hoppet och fotfästet i verkligheten.

  //Gunnar

  Gilla

  • Maja

   Såg Johanson på en intervju i går gällande Asap Rocky .En helt inkompetent, rädd man/ hen utan samvete
   .Han kunde inte svara på frågor som ställdes för honom. Man såg rädslan i hans ansikte.

   Gilla

 • Kattsand

  Det var en annan radering i veckan också av ”soph”, en amerikansk känd anti-vänster youtuber. Hon gjorde video som kanske inte direkt ”hyllade” islam, och hon gjorde någon satir på Greta också.

  Gilla

 • Mike E

  Problemet är att det sker efter påtryckningar från mäktiga grupper i Sverige, t.ex. journalister.

  Gilla

 • Infostructures11

  Troligen har Youtube fått tips ifrån gruppen ”näthatsgranskarna i Sverige
  http://www.näthatsgranskaren.se
  där allt och alla som inte håller med den rådande makten i Sverige och MSMedierna trollas bekvämt om till ”hatare”. Om du alltså har en annan åsikt så blir du en ”hatare”. Situationen som råder i Sverige är ganska lik det som var under DDR eller Sovjettiden vilket SwebbTvs sista video men J Tullberg där man just tog upp situationen av Sverige som odemokratisk och åsiktsförtryckande, Detsamma hände tidigare Granskning Sveriges Youtube kanal som även den tystades ner på samma vis
  se mer SwebbTVs egen sajt:
  https://www.swebbtv.se/

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Ja det börjar bli riktigt otäckt nu. Stefan Löfven försöker avleda uppmärksamheten från sin egen totalitära rörelse med att hota med några vanartiga gossar i NMR.
  Frågan är sen vilka står bakom honom för han är bara en marionett.
  Är det den internationella bankmaffian med säte i Wall Street?
  Det finns många frågor som inte är besvarade. Jag tror att vi är på väg in i en mycket otäck framtid.

  Gillad av 1 person

 • Maja

  Helt horribelt . Swebb tv är saklig och den enda median som talar sanning.jag har aldrig sett hets mot folkgrupp.
  Vi bör demonstrera och göra våra röster hörda NU!
  Kan man kontakta google i ärendet?

  Gillad av 1 person

 • The Truth Sayer

  Makten tål inte minsta kritik.
  Sedan påstås vi som kritiserar vara odemokratiska.

  Finns det verkligen inte en enda person med ryggrad bland journalister och i etablissemanget som kan stå upp för yttrandefrihet och rättvisa?

  Gilla

 • Thomas

  Pettersson kunde gå före och börja lägga ut allt på ryska tryneboken, vk.com

  Gilla

  • Pettersson

   Tyvärr kan jag inte tekniken för det. Förutsättningen är att det jag skriver på hamnar automatiskt på vk.com, det finns inga möjligheter att arbeta dubbelt. Innan jag portades av Facebook hamnade allt där och nu hamnar allt på twitter. Men jag vet inte ur man gör får att ordna motsvarande med vk.com.

   Gilla

  • Gunnar Karlsson

   Som alternativ till Youtube känns Dailymotion eller Metacafe eller Vimeo betydligt tryggare.

   //Gunnar

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: