Fler terrorattacker att vänta?

FN varnar för att antalet terrorattacker kan komma att öka igen och detta redan innan årsskiftet.

Uppgifter från diverse länders underrättelsetjänster visar på att IS fortfarande finns och planerar nya attacker. 2 000 IS-mördare har redan återvänt till Europa och vad de är kapabla till och vad som står på deras agenda vet ingen. Samtidigt finns hotet kvar från ett decimerat al-Qaida och så växer islamistiska terrorgrupper i Afrika. Då väljer Sverige att locka hit allt fler från de länder varifrån terrorhoten främst kommer.

The Guardian

7 thoughts on “Fler terrorattacker att vänta?

  1. Det passar islamofilerna i media perfekt att påstå att IS gör det och det. Faktum är att det är inte medlemmar i en IS-organisation som mördar kvinnor och barn i Europa. Det är vanliga muslimska immigranter i Europa som ligger bakom terrorismen och gärna låter IS ta äran. Och faktum är också att hade det inte varit för underrättelsetjänsterna så hade Europa varit utsatta för massor av terrordåd de gångna åren.

  2. Det kanske vore lika bra att IS bombade riksdagshuset en gång för alla. För då kunde ju alla miljömuppar få göra handhjärtan igen, som de är så bra på.

  3. Sverige har som enda land i praktiken avsagt sig möjligheten att åtala IS-terroristerna, vi ger dom förmåner som förtur till lägenhet, bidrag, skyddad identitet. Vi har ”manifestation mot islamofobi” (men ignorerar offren) varje gång en IS-terrorist eller liknande utför terrordåd.
    Ingen tackar oss för det men vi har lärt oss att vi skall vara ”toleranta”.

  4. Inget konstigt med det, man får inte glömma att regeringen gör ALLT vad som står i deras makt att förstöra Sverige. De lindar in det hela i ord som värdegrund, allas lika rätt osv när de egentligen bara vill förstöra landet, allt för att vi svenskar ska bli det första landet i väst som blir en diktatur, detta är precis vad regeringen vill. En gammal socialistisk våt dröm, och vi är på god väg.

KommenteraAvbryt svar