Fatemeh Khavari och propagandaorganet

INVANDRING. Fatemeh Khavari, aktivist och blivande statsminister twittrar om att vi nästa vecka kan se serien Sittstrejken på skattefinansierade och “opartiska” Public service. Med start onsdag den 7:e i UR/SVT1 klockan 22:30.

På fredag den 9:e blir det utomhuspremiär på filmen Sittstrejken på Hornstull Beer Garden. Det är ett samarbete med Doc Lounge och RWS Open Cinema. Filmen kommer senare att visas i UR/SVT.

-Pettersson säger att Sittstrejken handlar om hur tusentals unga ljugande afghanska män utan asylskäl tvingade sig kvar i det land som enligt statsminister inte gör några undantag från lagen, inte ens för terroroffer.

De unga männen och Fatemeh Khavari säger att det inte går att återvända till Afghanistan, trots det bor över 30 miljoner människor där och de kämpar för att göra sitt land bättre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Fatemeh Khavari är känd från bloggen. Av de c:a 11.000 unga afghanska män och 50-tal kvinnor som fick en ny chans genom gymnasielagen om de klarade skolan och/eller skaffade sig ett arbete. 5-6 procent har klarat skolan så snart börjar samma cirkus igen, för ingen tror att afghanerna kommer att åka till Iran frivilligt.

19 thoughts on “Fatemeh Khavari och propagandaorganet

 1. Om jag skulle skriva vad jag tycker om denna kravmaskin som jag inte kan kalla kvinna han ,hon,eller det så hamnar jag nog på förhör hos Polisen.

 2. Man bygger inte ett land genom att ljuga bedra våldta mörda misshandla råna och stjäla ifrån sin värd….i detta fall Svenska folket.

  Araber Afghaner/Iranier och zigenare gör sig bäst hemmavid.

 3. Dags att ta i med hårdhanskarna och utvisa detta klientel. Förväntar mig rättegångar efter valet 2022 om varför detta dröjt.

 4. Det mänskliga rättigheterna ger svenskarna rätt att slippa ta emot såna mängder av främmande människor anlända och villkorslöst utnyttja svensk välfärd i full skala. Svenskar har enligt mänskliga rättigheter rätt att slippa betala flyktingars och deras anhörigas dagliga försörjning i Sverige. Jag anser att lagtolkarna hetsar mot svenskar och det måste upphöra snabbt.

 5. Att Sveriges sk. ledare med feministiska hycklande knähundar säger och agerar med att det är ok för desertörer att komma till Sverige och bli behandlade som små barn, visar hur de skiter i Sveriges lagar.
  Övriga världen skrattar åt Löfven och hans löjliga följe.

  Desertörer åk hem och ta hand om era gamla, handikappade, sjuka, barn och kvinnor….och bidra för ett ”normalt” samhälle.

 6. Att slippa försörja parasiter är en rätt. Sluta aldrig kämpa. Undrar vad parasiten skulle ha för åsikt om hon/han bleve stenad. Verkar ju gilla stenålderskulturen.

 7. Fatemeh Khavari tycker Sverige är omänskligt som inte låter vuxna män utan asylskäl stanna. Så Fatemeh, schas på dig, dra till ett annat mänskligt land. Pys, du gör bättre nyttja i Afghanistn än du någonsin kommer att göra i Sverige.

 8. Det där, det är en flykting cirkusens greta thunberg 2.0.
  Så länge den vuxna delen av etablissemanget visar sina gelé ryggradar så kan dom hålla på och ställa sina löjliga krav.
  Och för den delen tyvärr få respons för galenskapen.

 9. Nota bene: INGEN Ben&Jerry-aktivist syntes framför domstolen när Rocky släpptes, däremot några hundra Rocky-fans.

 10. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att tränga sig på och hävda vissa rättigheter utan att ta eget ansvar är EJ någon svensk företeelse.
  Vi som med våra skatter betalar de här lyxlirarna från Iran eller Afghanistan har fått nog av deras oberättigade krav.

Kommentera