Fatemeh Khavari och propagandaorganet


INVANDRING. Fatemeh Khavari, aktivist och blivande statsminister twittrar om att vi nästa vecka kan se serien Sittstrejken på skattefinansierade och ”opartiska” Public service. Med start onsdag den 7:e i UR/SVT1 klockan 22:30.

På fredag den 9:e blir det utomhuspremiär på filmen Sittstrejken på Hornstull Beer Garden. Det är ett samarbete med Doc Lounge och RWS Open Cinema. Filmen kommer senare att visas i UR/SVT.

-Pettersson säger att Sittstrejken handlar om hur tusentals unga ljugande afghanska män utan asylskäl tvingade sig kvar i det land som enligt statsminister inte gör några undantag från lagen, inte ens för terroroffer.

De unga männen och Fatemeh Khavari säger att det inte går att återvända till Afghanistan, trots det bor över 30 miljoner människor där och de kämpar för att göra sitt land bättre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Fatemeh Khavari är känd från bloggen. Av de c:a 11.000 unga afghanska män och 50-tal kvinnor som fick en ny chans genom gymnasielagen om de klarade skolan och/eller skaffade sig ett arbete. 5-6 procent har klarat skolan så snart börjar samma cirkus igen, för ingen tror att afghanerna kommer att åka till Iran frivilligt.


20 responses to “Fatemeh Khavari och propagandaorganet

 • Maya

  Om jag skulle skriva vad jag tycker om denna kravmaskin som jag inte kan kalla kvinna han ,hon,eller det så hamnar jag nog på förhör hos Polisen.

  Gilla

 • Rakapuckar

  Är detta en man? Skicka tältet med tältpinnar och allt tillbaka, var i från nu denna varelse/ väsen kom i från!

  Gilla

 • Bajen666

  Man bygger inte ett land genom att ljuga bedra våldta mörda misshandla råna och stjäla ifrån sin värd….i detta fall Svenska folket.

  Araber Afghaner/Iranier och zigenare gör sig bäst hemmavid.

  Gilla

 • rune

  ” Vi bygger landet” såg jag på en bild. Tror inte de byggt en snögubbe ens.

  Gilla

  • Billy Boy

   Här är bild på ett provbygge de blåljugande afghanska byggjobbarna åstadkom vid trappan utanför entrén till Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm.

   Afghaninnan Fatemeh Khavaris ”Duktiga arbetskrafter som har jobbat hela sina liv” påstås alltså ha tillgodogjort sig mycket lång erfarenhet från den afghanska / iranska byggsvängen och nu uppnått detta ”smått fantastiska resultat” för att lösa den skriande bostadsbristen här i Sverige.

   Gilla

 • Nicklas

  Dags att ta i med hårdhanskarna och utvisa detta klientel. Förväntar mig rättegångar efter valet 2022 om varför detta dröjt.

  Gilla

 • ruben

  Det mänskliga rättigheterna ger svenskarna rätt att slippa ta emot såna mängder av främmande människor anlända och villkorslöst utnyttja svensk välfärd i full skala. Svenskar har enligt mänskliga rättigheter rätt att slippa betala flyktingars och deras anhörigas dagliga försörjning i Sverige. Jag anser att lagtolkarna hetsar mot svenskar och det måste upphöra snabbt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hurra !
  Äntligen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Att Sveriges sk. ledare med feministiska hycklande knähundar säger och agerar med att det är ok för desertörer att komma till Sverige och bli behandlade som små barn, visar hur de skiter i Sveriges lagar.
  Övriga världen skrattar åt Löfven och hans löjliga följe.

  Desertörer åk hem och ta hand om era gamla, handikappade, sjuka, barn och kvinnor….och bidra för ett ”normalt” samhälle.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Att slippa försörja parasiter är en rätt. Sluta aldrig kämpa. Undrar vad parasiten skulle ha för åsikt om hon/han bleve stenad. Verkar ju gilla stenålderskulturen.

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Fatemeh Khavari tycker Sverige är omänskligt som inte låter vuxna män utan asylskäl stanna. Så Fatemeh, schas på dig, dra till ett annat mänskligt land. Pys, du gör bättre nyttja i Afghanistn än du någonsin kommer att göra i Sverige.

  Gilla

 • Syncmaster2

  Enligt en dokumentär av SVT själva för några år sedan så kom det fram att ingen återvändare till Kabuls flygplats blev hämtad av polis eller arresterade utan där stog tjocka släkten och väntade på dem för att sedan färdas vidare,ofta till Grannländerna omkring där de flesta av dem bor. Att denna grupp söker ekonomiska fördelar kan ses då de asylsurfar igenom 10-tals säkra länder för att slutligen nå högbidrags länder som Sverige-Tyskland.. Asyl ska ske i första land man når samt asyl ska aldrig generera PUT permanent uppehållstillstånd allt enligt FN själva.

  Gilla

 • Tore

  Det där, det är en flykting cirkusens greta thunberg 2.0.
  Så länge den vuxna delen av etablissemanget visar sina gelé ryggradar så kan dom hålla på och ställa sina löjliga krav.
  Och för den delen tyvärr få respons för galenskapen.

  Gillad av 1 person

 • Fatemeh Khavari och propagandaorganet – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INVANDRING. Fatemeh Khavari, aktivist och blivande statsminister twittrar om att vi nästa vecka […]

  Gillad av 1 person

 • Sara från Skåne

  Nota bene: INGEN Ben&Jerry-aktivist syntes framför domstolen när Rocky släpptes, däremot några hundra Rocky-fans.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att tränga sig på och hävda vissa rättigheter utan att ta eget ansvar är EJ någon svensk företeelse.
  Vi som med våra skatter betalar de här lyxlirarna från Iran eller Afghanistan har fått nog av deras oberättigade krav.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: