Google håller klimatmöte med 114 privatplan och kändisar

KLIMAT. En flock kändisar, inklusive Prince Harry och Meghan Markle, Barack Obama, och andra kända personligheter, flyger eller reser på annat sätt till Sicilien för att samlas på en lyxig resort för att diskutera klimatförändringar och förhoppningsvis sin egen påverkan på klimatet.

Gästerna bjuds personligen av Google-grundarna Sergey Brin och Larry Page, rapporterade New York Post. Google-grundarna bjöd också sin rival, Mark Zuckerberg på Facebook.

Det tre dagar långa partyet kommer att kosta Google 20 miljoner dollar för att samla trendsättarna som enligt italienska medier kommer i 114 privata jetplan.

Märkligt nog finns det flera personer som påstår att människans CO2 utsläpp inte har någon påverkan på klimatet.

Live Site News

-Pettersson säger, stackars Greta, du har lite och ta tag i och då har jag inte ens nämnt Kina och Indien…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Google håller klimatmöte med 114 privatplan och kändisar

  1. GOOGLE har inte de tillgång till internet??
    nejnej de måste synas med lite kändis folk över en drink eller så, lite Amerikanskt för att sälja in sig och fortsätta med att de tala om att de ”äger ” internet Världen
    skulle man haft chansen, så hade jag censurerat bort flygplanen, exakt som de censurerar oss

  2. Hehe svårt att inte dra lite på smilbanden av all galenskap, och var är vår lilla klimatprofet undrar jag också.?!!

    Tror nog att hon förbereder sig för sin Atlantseglats i höst med att börja knappra sjösjukepiller redan nu….lär bli en skakig resa vad jag förstått.

  3. Måste vara genom tidernas största masspsykos och hyckleri, vilken dyr jävla underhållning för mig som skattebetalare då samma idioti sker i Sverige!

  4. Mahatma Gandhi sa en gång ”en mans rikedom är det goda han har gjort för sina medmänniskor” då är dessa människor bra fattiga.

  5. Intressant med Greta är att, som Pettersson rapporterat, båten drivs av familjen Caseragi, Caroline av Monacos son. Lyx och flärd som Maserati och Rolex är inblandade i denna gräddan av gräddan av gräddan; människor som utan att blinka dricker – eller sprutar ut – champagneflaskor för 250 000 kronor styck. Så lilla super-vänster-extremistiska Greta och hennes medföljande (källa Wiki Malizzia II) pappa ska alltså umgås och låta sig fotograferas av detta jet-set… undrar hur de ser på Gretas mode…. kvinnor som bär engångskläder värda 100 000 kronor och Greta i Ullareds barnekipering.

  6. Tänk så hemskt om IS skulle få för sig att bomba evenemanget. Hur skulle världen klara sig utan alla dessa fiiina människor? 😱😇😝

KommenteraAvbryt svar