Stäng

”Opartiska” nyheter om signalement

BROTTSLIGHET & MEDIA. SVT, TT och med flera föredrar att hjälpa brottslingar i stället för polis, offer och allmänhet. Steget Efter illustrerar detta på ett utmärkt sett. 

Tio mörkhyade män medverkade när kvinna våldtogs i garage i Piteå skrev vi igår. Våra opartiska medier glömde några ord plus det faktum att männen pratade dålig svenska.

***

 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “”Opartiska” nyheter om signalement

 1. Media i Sverige är en samling kriminella individer..
  Själv tror jag dom är köpta.litte svarta pengar .
  Sen att vara opartisk vet dom inte vad det är.
  En gurka kanske…hej och hå jag är en gurka som som får betalt via folket.

 2. Kan inte någon ansvarig chef på Polismyndigheten lyfta på telefonluren och ge beskedet till ansvarig på public service att om dom går ut med signaliment på förövare så ska dom f_n gå ut med signaliment på förövare.Det är inte upp till public service att avgöra hur Polisen skall sköta sitt jobb !!

 3. Sveriges Television (SVT), Sveriges Radio (SR) & Utbildningsradion (UR) ingår ju i koncernen som går under beteckningen ”Public Service”.

  Service anses i allmänhet vara en tjänst – aktivitet eller funktion – som ger ett mervärde för en mottagare / flera mottagare. ”Sveriges Radio (SR)” hade ju ursprungligen namnet ”Radiotjänst”.

  När ”Public Service” i sin rapportering numera egenmäktigt plockar bort mervärdet vid förmedling av nyheterna till allmänheten så kan det inte längre betraktas som en fullvärdig tjänst utan borde i stället ses som raka motsatsen, d v s de levererar en björntjänst, som var och en tvingas betala dyrt för på skattsedeln.

  Läs gärna mer om orden ”Tjänst” och ”Björntjänst” på länkarna nedan:

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Tj%C3%A4nst

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B6rntj%C3%A4nst

 4. Jag känner mig träffad om de skriver så. Män alltså, även kvinnor kan.

  Tar man bort ras så tycker jag man kan fimpa kön och ålder och färg på kläderna så mycket få känner sig utpekade.

 5. Hur vet SVT att det handlade om män?
  Det finns 100-tals olika kön idag och att då peka ut just män är oerhört kränkande innan man har tagit fast dessa individer och gjort en personlighetsundersökning för att fastställa deras upplevda könstillhörighet

 6. SVT gör egna bedömningar vad de skall gå ut med.

  Interpol gick ut med efterlysning och ville få hjälp med att få tag på de 10! värsta människosmugglarna.
  SVT hörsammade Interpols efterlysning men pixlar.
  ”Vi gör en egen bedömning, det är inte samma bedömning som Interpol”
  ”Vi jobbar liksom inte för Interpol – vi måste göra vår egen bedömning och kanske inte gör samma bedömning som Interpol”.

  Nina ringde upp SVT och undrade varför de pixlar på de 10 värsta människosmugglarna som Interpol efterlyser.

  ”Interpol efterlyser och SVT pixlar ”

 7. I min värld kallas SVT:s och TT:s agerande för ”skyddande av brottsling” eller ”undanröjande av bevis”. I ett normalt rätts-samhälle borde de ansvariga på dessa mediabolag åtalas och fällas för sina brott.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: