Israelisk medborgare, arab och is-terrorist längtar hem till Israel

ISLAM. Den tillfångatagna arabiska IS-terroristen, Sayyaf Sharif Daoud som är israelisk medborgare ber Israels premiärminister Benjamin Netanyahu låta honom återvända till Israel eftersom Israel är ett demokratiskt land som inte gör skillnad på araber, judar eller druser. Han säger också att IS är starkare än tidigare. 

-Pettersson säger att herr Daoud skulle tänkt på Israel och demokrati tidigare…

Memri

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Israelisk medborgare, arab och is-terrorist längtar hem till Israel

  1. Premiärminister Netanyahu skiter väl förmodligen på sig av skratt när IS – kraken inte tycks trivas med sina förhållanden och vill tillbaka till Israel, Buhuu!
    Däremot så kommer förmodligen Margot, Steffe, Isabella och lilla Annie att omedelbart skicka regeringsplanet och med löften om fri bostad, livslång allmän försörjning, körkort, fri bil, och givetvis löfte om att få ingå månggifte med barn, locka vinstlotten till Sverige!

  2. Yes! Det är Israel, USA (CIA Deep state) och Saudi-Arabien som står bakom IS. IS är legosoldater under falsh flag ’muslimer’ fast egentligen arbetandes för dessa tre. Exempel på när IS av misstag råkade attackera en Israelisk konvoj och bad om ursäkt. Det är klart man ber sin arbetsgivare om ursäkt om man råkar trampa han på tårna.

Kommentera