Hur ska Sverige kunna ta emot fler?

Frågan är berättigad och ställs av Caroline Dahlman på Kristianstadsbladet. En lokaltidning som vågar bryta normer och en journalist som vägrar dölja obekväma sanningar.

Dahlman belyser och kritiserar politiker som inte förstår att kalaset måste betalas av någon, journalistkollegor som vräker ur sig att problemen kring migrationen är fake news och vårt skattefinansierade public service-företag som inte berättar hela sanningen.

Jag tänker inte sammanfatta Dahlmans ledartext, utan uppmanar er att läsa den. Den uppmaningen riktas särskilt till er politiker, myndighetsutövare och journalister som vi vet besöker Petterssons. När ska alla ni förstå att det inte fungerar längre och att en fungerande migrationspolitik inte kan bygga på känslor och personliga intressen?

7 thoughts on “Hur ska Sverige kunna ta emot fler?

  1. Carolina Dahlman är en frisk fläkt i den annars så unkna journalist luften.
    För övrigt så är det kört för Sverige rädda sig den som räddas kan.
    Om tio år är Sverige en totaliär stat till 100%. Om miljökommunister eller islamister styr är frågan förmodligen en kombination med socialdemokrater som rorgängare.

  2. Det saknas ju statistik på det mesta, men kanske ”hädangången” ändå är större än importen, så då ordnar det sig.

    Sossarna flaggar ju för ”aktiv dödshjälp”, men i vilken form får man bara gissa.
    Strandhäll har man utsett till ”bödel” som gör vad hon kan, och det är inte lite.

    Sen laser man ju dagligen, ”mellan raderna” I alla fall, att det mördas varje dag.
    Det lycklige påstår att det är Invandrarna som dräper varandra, men
    fa´n vet…

  3. Jo jag vet precis vad Regimen siktar på, alla privata bostäder, att privatpersoner ska tvingas att ta emot dom som dräller över gränserna,
    det handlar om människor som kanske på ålderns höst när barnen flugit ut fått lite större utrymme, men framför allt privata bostäder, sommarstugor, och andra utrymme.

    Om jag inte missminner mig finns det lagar om att myndigheter kan beslagta privata bostäder, bygga om den så att det passar det nya frälset som går före överallt.. På något sätt måste ju regimen sträva ditåt, när
    man trots att det inte finns bostäder ändå fortsätter att fylla på människor som oftast inte har flyktingskäl, utan som flyr till ett bättre gratisliv

    Denna regim har bett om ett inbördeskrig länge, Kommer den vid en eventuell konfiskation av privata bostäder????? Hmm knappast!

    Hitintills har Svenskarna funnit sig i att stå tillbaka på hart när alla områden som vård o tandvård Mediciner, polisinsatser, bostäder,
    m.m. m.m, så man undrar finns det en yttre gräns för Svensken
    över hur mycket regimen kan jävlas med dem utan att det i slutändan kommer till ett våldsamt slut???

  4. messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
    messkalle skriver:

    Att få del av den svenska välfärdsstaten är ingen global mänsklig rättighet !

KommenteraAvbryt svar