Det är skillnad på skit och pannkaka

Från Ronie Bergren

Året var 2004: Statsminister Göran Persson besökte USA:s president George W. Bush i Vita Huset och krävde att USA släppte den ”svenske” jihadisten Mehdi Ghezali från Guantanmofängelset.

Bush ville vara tillmötesgående. 3 månader senare var Mehdi Ghezali fri och fick åka svenska regeringsplanet hem.

Året var 2007. Statsminister Fredrik Reinfeldt var i Kalifornien och vädjade till dess guvernör Arnold Schwarzenegger att låta den morddömda svenskan Annika Östberg få avtjäna sitt straff hemma i Sverige.

Arnold Schwarzenegger ville vara tillmötesgående. Två år senare fick Annika Östberg komma hem och ytterligare två år senare var hon försatt på fri fot. Från amerikanskt håll kritiserades idoliseringen av henne. Hon hade begått fruktansvärda brott, något svensk media helt verkade ringakta. Leif GW Persson instämde i att Sverige skönmålade Annika Östberg.

Men poängen är denna: USA:s ledare var angelägna om att vara tillmötesgående mot Sverige och tog politiska beslut och lobbade i den riktningen.

Året är nu 2019: USA:s president Donald Trump vädjar till Sveriges statsminister Stefan Löfven att vara mild mot den amerikanske medborgaren ASAP Rocky.

Stefan Löfvén svarar att lagen måste ha sin gång, och hans moderata företrädare Carl Bildt och dennes knähund Ulf Kristersson hånar den amerikanske presidenten.

Nästa gång en svensk begår grova våldsbrott i USA, så vet USA hur de ska göra. Lägga på luren när Sverige ringer.

Åtminstone så länge de här idioterna till svenska ledare styr.

På sikt får vi hoppas på en genuin vänskap mellan våra länder. Vilket sker genom en ökad anglofiering av Sverige. Men det kommer att realiseras när Bildt och Löfven och den här helt meningslösa generationen av vänsterliberaler lämnat scenen.

Ronie Bergren

-Pettersson säger att det är skillnad på skit och pannkaka.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Det är skillnad på skit och pannkaka

  1. Undrar vart Ghezali tagit vägen. Inget finns om honom på nätet efter han och donnan var i Pakistan. Någon??

  2. Svetsarn kan absolut göra vad som behövs.

    Annie Lööf kunde fixa så 6000 utan asylskäl fick stanna.

  3. USA är en viktig handelspartner för Sverige och USA har varit tillmötesgående och frigett flera ”svenskar”, – ”svetsarn” lägger på luren! Förhoppningsvis sätter TRUMP hårt mot hårt, mitt tips är att klämma svenska företag som Volvo, Ericsson, Saab m.fl. Nu är jag ingen beundrare av USA, det är ett jäkla land där negergäng härjar och terroriserar vita, kvinnor våldtas, det mördas på löpande band osv….Detta bevisar bara att för mycket rasblandning är SKIT!!!
    Asap Rocky har agerat i självförsvar och regeringen lägger mer resurser på att sätta dit asap Rocky än på något av Sveriges alla andra grova brott, våldtäkter och annat skit. Utredningen skulle lagts ner direkt om en vanlig etnisk svensk drabbats!!! Enligt Leif G.W. Persson skrivs dessa ärenden av på löpande band, ja, vi vet alla hur det är….SIGNALPOLITIKEN från politikerklassen har nått vårt rättsväsende, – en Afghan som kommit utan pass och ID behandlas som en KUNGLIGHET…..-bara att utredningen är på 500 sidor….
    Ingen vettig rättsstat tar in unga män utan ID och pass, detta har gjorts med dessa kriminella Afghaner…..! Snart skickar Löven ner regeringsplanet och tar hit den kriminella Afghanens ”familj”….-GARRANTERAT!!!
    82% röstar på 7klövern och beställer det här i val efter val!!! SVT och hatmedia mörkar fakta och vem vet när 7klövern instiftar nya lagar för att begränsa spridandet av adekvat information och fakta?! Asap-Rocky borde bli en ögonöppnare för alla i Sverige där Afghangäng härjar och trakasserar befolkningen, ex KIL!!! Dessa Afghaner våldtar, misshandlar, hotar och tom mördar – VÅRT S.K. ”RÄTTSVÄSENDE” GÖR INTE ETT SKIT!!! Dessa skulle bara skickas tillbaka om Sverige vore en NORMAL STAT!!!

    • Tillägg! Till de IT poliser som spanar på bloggen – jag har VPN….! det blir svårt för er att hitta mig, det går säkert men kräver mycket jobb! Är det förenligt med vår grundlag? Demokrati? SKÄMS!

    • makteliten spelar opåverkade för kritik, men femhundra tusen demonstranter i en jättedemonstration mot den förda idiotpolitiken hade sänt rejäla signaler in till dessa självgoda herrar o Damer,
      om inte en miljon nästa gång? Vad skulle dom göra, när polisresurserna inte ens räcker till att stävja buset idag?

      Men problemet är att få ut Svensken, det går bra att gå ut
      och hylla en sportperson som varit duktig, då kan 20000
      gå ut för att hylla denne, men när landet Sverige med full
      fart går käpprätt åt helvete, då ser hellre Svensken Bonde
      söker fru eller något annat fördumningsprogram på TV??

      • Jag tror verkligheten kryper sig närmare och närmare, förhoppningsvis vaknar folk upp och inser att om hela landet går åt helvete så har deras barn och barnbarn och de själva inte några bra framtidsutsikter. Nu kommer en lågkonjunktur, kanske några rejäla smällar i form av ekonomisk nedgång. Kronan rasar i värde, rätt vad det är kommer många inte har råd att lämna Sverige ens på semestern. ALLT HÄNGER IHOP MED IMPORTEN AV ASYLTURISTER FRÅN U-LÄNDERNA!!! De flesta fattar inte så mycket, – det kommer att gå långsamt….MEN protesterna måste också komma från de gamla ”folkrörelserna” som fackföreningar och dylikt – in med mer SD folk inom LO…..! Gör vi ingenting i Sverige åt dessa ”öppna gränser” så slutar vi som U-land och det kan gå snabbt….! Jag har under min livstid sett diktaturer falla, Sovjetunionen, Polen osv….SVERIGE ÄR EN DIKTATUR SOM VILAR PÅ OLOF PALME ARV….En rutten 68:a vänster har satt agendan länge….VI MÅSTE BLI AV MED DESSA!!!!

      • Nu kommer lånekarusellen att sätta fart för att
        föda o göda alla åtagande så att det inte blir Standardsänkning, man håller på att inteckna
        2 generationers vardag framåt.

  4. Helt rätt Roine, de kanske till och med slänger på luren när Löfven ringer och skriker att ryssen landstiger utanför Vaxholm. Jag är ingen fan av rappare som enligt min åsikt är degenererad musikform men detta fall har får alldeles för stora proportioner. Hur trovärdiga är dessa kriminella och ofta påtända afghaner egentligen? Hoppas att advokaterna kan övertyga rätten att deras trovärdighet ligger minus i detta land.

    • @Nils Dacke
      De lever ”a gangster$ life”,$kattefinansirerade.
      Ungefär som om Gudrun fick möta Marx…
      Vem/vilka skapade rappen???
      Kolla:Liar Cohen..
      Vad kan Cohen(ganska uppenbart)ha gemensamt med Marx(Engels,Hess)?
      Eller är $kolan för påtaglig????
      Det är $ynd om dom.???
      Fortfarande??
      Största blåsningen i världshistorien.

  5. A$AP Rocky får väl konvertera till muslim som alla andra.

    Regeringen räds det muslimska upploppet som skulle ske i Sverige i så fall

    • Ifall han varit Muslim hade han redan varit fri och rättegången nedlagd. Lika in för lagen Haaa!

  6. Så sant som den är skrivet.Men vad kan sversarn göra?”Mannen”som är skyldig tiill att det ser ut som det ser ut i Sverige.Han förstår fortfarande ingenting och agerar ingenting.AVGA AVGÅ AVGÅ.

  7. Apropå ”poängen” Roine Berggren skriver om…..

    Inget statministern eller Bildt har lust att fundera över och kommentera. Minnet är ofta väldigt kort för politiker.

    De politiska ledarskribenterna har naturligtvis viktigare saker för sig. Än att forska i detta. De forskar i engelska politikers ”usla” journalistkarriärer.

  8. Roine, vi använder oss inte av ministerstyre i Sverige och tur är väl det. I USA så har man ministerstyre alltså är man högre upp i kedjan så kan man styra över saker i enskilda ärenden.

    Visst händer det i Sverige titt som tätt när pedofiler gjort bort sig på regeringsnivå t.ex. Geijeraffären som var ytterst smaklös där alla ”anklagade” inte ens namngavs inom polisen utan de fick heta A, B, C och D.

    Vill vi ha det så? Nej det vill vi inte. Vill USA ha det så, ja det vill dom.

    Jag hoppas dessutom Rocky döms till lagens strängaste straff och att han får betala mångmiljonbelopp till den helt oskyldiga Afghanen som enligt hörsägen bara strosade omkring och njöt i sommar-Stockholm med sin vän.

    Tänk om vi såg mellan fingrarna på dessa Amerikanska neger-huliganer.

    • Roine, visst, vi har inget ministerstyre i Sverige, för vi har INGET STYRE ALLS!

  9. Jag hoppas ungdomsförbunden sansat sig och förstår skillnaden mellan kriminella handlingar och hudfärg. Om de fortfarande kräver viss hudfärg på skiten är de rasister. Är partiernas värdegrund fortfarande viktigare att skydda än det är att skydda sina väljare har vi tyvärr lång väg kvar att backa innan det vänder framåt.

Kommentera