Lägg ned DO


DISKRIMINERING. Diskrimineringsombudsmannen (DO) väljer att gå vidare med den anmälan som kom in mot Svenska fotbollförbundet (SvFF) tidigare i juli, skriver SVT Sport.

Anmälan gäller ojämnställda ersättningar mellan könen – och nu har DO begärt ett yttrande från SvFF om saken. Innan den 16 augusti ska förbundet ha svarat. – Vi har ställt ett antal frågor, säger DO:s pressansvarige Clas Lundstedt, till SVT Sport.

-Pettersson säger lägg ner Diskrimineringsombudsmannen om de inte har viktigare saker att göra.

 • Herrallsvenskan publiksnitt 2018 – 8425
 • Damallsvenskan publiksnitt 2018 – 894

Dam och herrfotboll är två skilda saker. Stefan Löfven tjänar mycket mer är en kvinnlig lokalpolitiker som arbetar mer än heltid.

Jag är övertygad om att systrarna Söderberg i gruppen First Aid Kit tjänar mer än bröderna Djup och tror inte det har något med könsdiskriminering att göra.

Jag tror till och med att Mona Sahlin har högre pension än Pettersson och det vore något för DO att ta upp!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Lägg ned DO

 • Arne Groningsson

  Praktiskt taget, så får alla Idioter i Sverige lönen från den outtömliga skattekistan.

  Snart kommer väl DO med regler för hur Schack skall utövas. Trots att det finns lika många vita som svarta pjäser, så måste deltagarna bestå av 2 med olika färg.
  Hur Bridge ska utövas kommer senare…

  Gilla

 • Lägg ned DO – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: DISKRIMINERING. Diskrimineringsombudsmannen (DO) väljer att gå vidare med den anmälan som kom […]

  Gillad av 1 person

 • Hasse

  Rensa ut i regerins kansliet 4700 anställda .
  Vad i helsike gör dom där .
  Anta att de har i snitt 60000 tusen i månaden plus en hel massa andra förmåner en bra pension.förmodlingen så gott som fri sjukvård mm.

  Gilla

  • Tomas.

   Hej Hasse !

   Ett politiskt dilemma.

   Svårt att veta säkert men på slutet av 1980 – talet lär 80 % av alla anställda ha varit i den offentliga sektorn. Där finns rösterna att fiska.

   Det innebär att alla partierna anpassar sin retorik till de offentliganställdas ”tänkande”. Tillkommer de som är offentligt försörjda i röstimporten.

   Parti som vill Rensa ut i regeringskansliet och andra delar av Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna) begår kanske politisk ”harakiri”.

   Alternativ för Sverige pratade om att ”rensa ut i träsket”.

   Då brott begåtts finns möjligheten att tillämpa det så kallade rättsväsendet. Partiet drabbades av flera brott i samband med deras valrörelser 2018 och 2019. Tre jurister fanns på deras riksdagslista. Har någon här hört om partiets försök att beivra brott. Jag har inte hört ett knyst.

   Har Hasse något förslag till problemlösning?

   Ett särskilt tack till signaturen Harrys upplysning.

   Med vänlig hälsning
   Tomas.

   Gilla

 • Kent

  Slöseriet med våra skattepengar är enormt i både smått som stort.
  Lägg ner DO nu!

  Gilla

 • ossie

  DO har ända sen starten varit helt onödigt. Sen tokkärringen Linna fick kicken har man ändå fortsatt i samma idiot anda. Lägg ned skiten.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Hur många skulle sakna denna myndighet? Finns väl några fler myndigheter som kunde ifrågasättas och förmodligen läggas ner och även bantas i storlek.

  För vi har ju ett rättsväsende, som enligt statsministern handskas med dylika ärenden, med mottot ”lika inför lagen”.

  Gilla

 • Blodsven

  Idiotmyndighet skapat av idioter. Lägg för helvete ner skiten!

  Gilla

 • Peter Kostin

  Personligen tycker jag att DO hellre skulle titta på varför vårt damlandslag är hel vitt. Laget speglar inte det multikulturella Sverige. (Nu var jag kul)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: