Tredje knivmordet på två veckor i Göteborg

BROTTSLIGHET. En man hittades natten till måndag svårt knivskadad i Hjällbo Torg i Göteborg – och dog senare under dagen av skadorna. Polisen rubricerar händelsen som misstänkt mord. Det här är tredje dådet på två veckor i staden.

Delar av torget spärrades av för teknisk undersökning, men ingen person har gripits och det finns heller ingen misstänkt.

-Pettersson noterar att mannen inte är identifierad och åldern uppskattas till mellan 20 och 40 år.

Polisen

Om Hjällbo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Tredje knivmordet på två veckor i Göteborg

  1. Stort O och vaddå är två ord !
    Hmmm, viktigt påpekande i dagens förlorade Folkhem.

    • Dags för Morgan att dela ut armband med texten
      ”Knivskär inte mig”
      Det är nog den kraftfullaste åtgärden som han kan tänka ut

      • Jag åkte förbi platsen med bussen i morse och det stod en ensam polisbil där utanför tandläkarmottagningen vid parkeringen bakom Hjällbo torg. Ingen verkade bry sig. De flesta är så vana vid det här laget. Mördaren kommer aldrig att åka fast. Det finns många grovt kriminella gäng i närheten. Ali Khan är bara några av dem.

  2. Eivor! Och ska stavas med stort O här och vaddå är två ord och ska inte sammansättas. Namn ska skrivas med stor bokstav.

  3. Kamerabevakning kan visa mördaren. Offret kanske 17 år med tanke på att polisen säger mellan 20- 40 år. Har polisen blivit blind? Man kan lätt se om det är en yngre person…

Kommentera